ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ay dikkat et canım. Geçmiş olsunBaş ağrısı ve mide bulantısının sebebi zayıflamak adına içtiğim bir bitkiden kaynaklanıyormuş malesef o bitkiden biraz fazla içmişim ve zehirlenmişim
Konu başlığını nasıl değiştirebilirim biliyor musunuzKonu sahibi insanları paniklettitiyordunuz konu basliginiz yuzunden ayrica prezervatifin yirtilma ihtimalini biliyor olmaniz gerek madem bi kadar cocuk istemiyorsunuz daha etkili korunma yontemleri icin bi dr a basvurun.
Teşekkür ederimAy dikkat et canım. Geçmiş olsun
Baş ağrısı ve mide bulantısının sebebi zayıflamak adına içtiğim bir bitkiden kaynaklanıyormuş malesef o bitkiden biraz fazla içmişim ve zehirlenmişim
şu an da ben de korkuyorum ama dogumdan değil zaten 2 doğum yaptım ilk bebegimi kaybettim her hamileliğim de asırıı halsiz olurum hatta kilo veriyor agresif oluyorum çünkü korkuyorum yine bi bebegimin daha ölmesinden ALLAH verip Allah alıyor tabi ama korkuyoruz insanız neticede ama dün gece eşim bu kadar mı korkuyor istemiyorsun dedi utandım olacaksa oluyor zaten Allah büyük ona sıgındım artık ama bi kız bebek fikri hoş geliyor tabi Allah bilirKonu başlığı abartılı olmuş ama niye bu kadar yükleniyorsunuz konu sahibine? Hamile kalmaktan korkmak için kriterler mi var? Talihsizlik yaşamış o paniklede abartı bir başlık yazmış sadece. Empati yapsanız olmaz mı? Benimde tek çocuğum var. Kolik doğdu zaten. Şartlar yüzünden hep tek baktım ki koliğin ne demek olduğunu yaşayan bilir. 2. çocuğu şimdilik istemiyorum. Kaç kere hamilelik korkusu yaşadım. Bu beni kötü birimi yapıyor şimdi. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Ruh hali 2. çocuğu kaldıracak duruma gelmemiş daha demekki.
Baş ağrısı ve mide bulantısının sebebi zayıflamak adına içtiğim bir bitkiden kaynaklanıyormuş malesef o bitkiden biraz fazla içmişim ve zehirlenmişim
Henüz belli değil bekleyip görecezYani, gebelik yok mu?
Malesef çok fazla bitkiyi karıştırıp içtim hatta birazda fazla tüketmişimLütfen dikkat edin. Bu konu hamilelikten daha ciddi. Bitki çayı hafife alınıyor ama... Demlenip hemen tüketilmezse, klasik çay, ıhlamur dışındaki bitkilerden fazla ve 2 den çok çeşit içilirse böbrek yetmezliğine kadar giden problemlere yol açabilir
Çok şükür sağlıklı çocuklarımız var Rabbim onları bize bağışlasın yeter rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre versinşu an da ben de korkuyorum ama dogumdan değil zaten 2 doğum yaptım ilk bebegimi kaybettim her hamileliğim de asırıı halsiz olurum hatta kilo veriyor agresif oluyorum çünkü korkuyorum yine bi bebegimin daha ölmesinden ALLAH verip Allah alıyor tabi ama korkuyoruz insanız neticede ama dün gece eşim bu kadar mı korkuyor istemiyorsun dedi utandım olacaksa oluyor zaten Allah büyük ona sıgındım artık ama bi kız bebek fikri hoş geliyor tabi Allah bilir
Amin oglusumu severken iyiki dogurmusum hicc pismann degilim diye severim kv de falan gulmekten yikilir ama artik alistilar Allah ne derse o olur nasipÇok şükür sağlıklı çocuklarımız var Rabbim onları bize bağışlasın yeter rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre versin
Bu bolumun editorleri yardim edebilir canim belkiHerkes konu başlığına tepki gösteriyor tamam haklı olabilirsiniz ama kimse soruma cvp vermedi bu başlığı nasıl değiştirecem ltfn cvp bekliyorum
Editörlere nasıl ulaşabilirimBu bolumun editorleri yardim edebilir canim belki
Ozel mesaj atmayi deneEditörlere nasıl ulaşabilirim
Prezervatif yırtılması durumunda ertesi gün hapları devreye giriyor 3 güne kadar içiliyor ilk birkaç saat içindeki içim kadar etki etmesede icseydinOff çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa
ne gibi kötü şeyler?Eğer hamile olduğumu bilsem asla ama asla ona zarar vermem ama hamile kalmak istemiyorum maddi durumumuzda kötü değil sadece hamileyken kötü şeyler yaşıyorum
6 ay boyunca hastanede yatıp sadece serumla beslenmek gibi şeylerne gibi kötü şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?