Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Bir kaç gün içinde bulgu vermesi zor. Hamile olma ihtimaliniz var ama. Ertesi gün hapı için geç değil. İlişkiden 5 gün sonraya kadar alabilirsiniz.

şu an da ben de korkuyorum ama dogumdan değil zaten 2 doğum yaptım ilk bebegimi kaybettim her hamileliğim de asırıı halsiz olurum hatta kilo veriyor agresif oluyorum çünkü korkuyorum yine bi bebegimin daha ölmesinden ALLAH verip Allah alıyor tabi ama korkuyoruz insanız neticede ama dün gece eşim bu kadar mı korkuyor istemiyorsun dedi utandım olacaksa oluyor zaten Allah büyük ona sıgındım artık ama bi kız bebek fikri hoş geliyor tabi Allah bilir

Baş ağrısı ve mide bulantısının sebebi zayıflamak adına içtiğim bir bitkiden kaynaklanıyormuş malesef o bitkiden biraz fazla içmişim ve zehirlenmişim

Lütfen dikkat edin. Bu konu hamilelikten daha ciddi. Bitki çayı hafife alınıyor ama... Demlenip hemen tüketilmezse, klasik çay, ıhlamur dışındaki bitkilerden fazla ve 2 den çok çeşit içilirse böbrek yetmezliğine kadar giden problemlere yol açabilir

Malesef çok fazla bitkiyi karıştırıp içtim hatta birazda fazla tüketmişim

Çok şükür sağlıklı çocuklarımız var Rabbim onları bize bağışlasın yeter rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre versin

Herkes konu başlığına tepki gösteriyor tamam haklı olabilirsiniz ama kimse soruma cvp vermedi bu başlığı nasıl değiştirecem ltfn cvp bekliyorum

Çok şükür sağlıklı çocuklarımız var Rabbim onları bize bağışlasın yeter rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre versin
Amin oglusumu severken iyiki dogurmusum hicc pismann degilim diye severim kv de falan gulmekten yikilir ama artik alistilar Allah ne derse o olur nasip

Prezervatif yırtılması durumunda ertesi gün hapları devreye giriyor 3 güne kadar içiliyor ilk birkaç saat içindeki içim kadar etki etmesede icseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…