nolur yardım edin offf :( :(

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
merhaba arkadaşlar ..
bir kankam adı emre 8 yıldır tanıyorum Lütfen bana yardım edin ben eski sevgilimle baraberken kankam yüzünden ayrıldık çünkü bu kankam (emre) birine beni sevdiğini söylemiş ama ben ona sorduğumda yok dedi olamaz falan dedi ayrıldık bitti 5 ay gibi bi zaman geçti onunla herşeyimi paylaştım hergün konuşuruz arada buluşruz sinemaya gideriz ikimiz ama ben ona arkadaşlık dışı duygular besliyorum onu çok seviyorum herşeyi herkesi göze alacak kadar kim ne derse desin umrumda değil ama bu onu bilmiyor ama onu kaybetmek istemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum nolur yardım edin ne yapıcam ben yaa ;( ;( ;(bana kızıcaksınız belki ama seviyorum onunla bu kadar çok şy paylaşmışken onu asla asla kaybetmek istemiyorum acaba içimde mi bıraksam ya giderse o zaman dayanamam bunu göze alamam nolur yardım edin ablalarım ;( ;sinifsinif::sinifsinif:

kimi seviyosun kankanı mı? diğer çocuktan ayrıldın görüşmüyorsun dimi?

Bence ilk adımı daima erkek atmalı
Fakat hoşlandığının sinyallerini verebilirsin ama baktın
onda tık yok daha fazla uzatma

benımde senın anlattıgın gıbı bı kankam vardı
vardı dıyorum cunku artık o benım nısanlım :))
butun dertlerımızı paylasıyorduk hatta kız arkadasından ayrıldıgında haftalarca onu tessellı etmeye bıle calısmıstım
zamanla arkadaslıgım benım ıcn aska donustu ama onda hıc oyle bırsey yoktu (ben oyle zannedıyormusm)
ıkımızınde ıyı arkadası olan bırı vardı o benım ondan hoslandıgımı bılıyordu
sonra onunda agzını armaya karar verdı agzından gırmıs burnundan cıkmıs onunda benden hoslandıgını ogrenmıstı ama oda benım gıbı benım onu arkadas olarak gordugumu sanıyomus ve bana acıldıgında arkadaslıgımıda kaybetmekten korkuyomus
ayy cok uzun oldu ama anlatım
neyse sonra ben bunu ogrnedıkten sonra ona karsı hıslerımı azda olsa bellı etmeye baslamıstım zamanla oda aynı sekılde bana hıssettırıyordu
ve bı anda 13 yıllık arkadasım sevgılım oldu 3,5 yıldır bırlıkteyız
1 yıldırda nısanlıyız :))

Walla , ona hislerini söylemek hızlı bir çözüm olur ama ; ben böyle cümlelerin önce erkekler tarafından söylenmesi gerektiğini savunuyorum . Sakın birşey söyleme lmaz:

Ortak bir arkadaşınızın yardımıyla , emrenin ; senin hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsin .

evet arkadaslara katılıyorum sen belli et sadece..ve güvendiğin biri varsa eğer ondan ağzını yoklamasını iste..bu kisi seni sevdiğini söylemiş,belki de doğru bu?seni kaybetmekten korktuğu içinde çevirmiş olabilir..bence bir sekilde ufak ufak belli et ona olan hislerini bakalım ne olacak :)

Ben pek anlayamadım,
kankan senin onu sevdiğini biliyor mu, sevgili oldunuz mu, ayrıldık demişsin.
Şu an neden görüşmüyosunuz.?
Hiç bişey anlamamışım sanırım.sempatiksalakcinni

Emre seviyo mu sevmiyo mu seni,sana bunu söyeyen kişi neden böyle bir yalan söyleme gereği duysun ki kaydirigubbakcemile2

Ben emrenin seni sevdiğini söyleyen kişinin yalan söylediğini snamıyorum canım. Emre senin tepkinden korkmuş bence.

canım ileride geriye dönüp baktığında keşke dememek için ona sevgini belli et ileride yapmadığın şeyler için değilde yaptığın şeyler için pişmanlık duy dah iyi
bence sen ona duygusallık içeren sevgini anlatan anlamlı bikaç mesaj gönder bakalım tepkisi ne olacak bide ona sor bakalım sevdiği birisi varmıymış varderse eyer seni seviyorsa söylemek istemicektir başkasıysa zaten kankasına söyler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…