- 19 Nisan 2022
- 24
- -9
- 16
- 29
- Konu Sahibi Yoruldum artik
-
Bende kendi evimde istiyorum ama eşim isteYapmayın. Yani en başından herşeyi sırtlanmanız yanlışmış. Kimse yemek yapmasın herkes kendi evinde yesin. Arada çay için buluşur oturur içer kalkarsınız. Hizmetçi misiniz, gelin misiniz?
Paşa efendi çok istiyorsa gitsin anasının evinde yemekleri yapıp sizi çağırsın. HödükBende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
Valla cikmasaa girdim çıkamıyorum annem uzakda ayrılar babamla hasta bide kaldim böyle ayrilma rantesine geldikPaşa efendi çok istiyorsa gitsin anasının evinde yemekleri yapıp sizi çağırsın. Hödük
İyi de sizin bu durumda olmanız eltiniz gelmese de müstakil bir sorun zaten. Kadın gelmiş, bakmış ve hizmetçi olmayı kabul etmemiş. Yemeği yapan, toplayan, yıkayan var faydalanıyor.Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
Sırf yemeği kendi evinizde yemek istiyorsunuz, elti de dahil bütün aileye her gün hizmet etmek istemiyorsunuz diye mi ayrılma raddesine geliyorsunuzValla cikmasaa girdim çıkamıyorum annem uzakda ayrılar babamla hasta bide kaldim böyle ayrilma rantesine geldik
Hayir herkes evinde yesin yada ben yapiyosam ona inme kizim bak kimse senin arkani nazini cekemz toplayamaz desin ben onun gibi yukari ciktim kavga cikti ama o cikinca sikinti yok herkesin eli ayagi varYanlış mı okudum yoksa eltin kendini hizmetçi olarak kullandırmıyo diye mi kızıyosun? Ben neden hizmetçilik yapıyorum diye eşine ve kayın ailene kızacak yere eltine neden o da hizmetçilik yapmıyo diye atarlanıyosun enteresan
Hayir esim gördüğü icin kötü olmamak icin susuyoSırf yemeği kendi evinizde yemek istiyorsunuz, elti de dahil bütün aileye her gün hizmet etmek istemiyorsunuz diye mi ayrılma raddesine geliyorsunuz
Onun yanında arkasında eşi var ama senin yok. Onun eşi onu seviyor ve kıyamıyor muhtemelen. Sizi üzmek istemiyorum ama evlilik bu degil.Hayir herkes evinde yesin yada ben yapiyosam ona inme kizim bak kimse senin arkani nazini cekemz toplayamaz desin ben onun gibi yukari ciktim kavga cikti ama o cikinca sikinti yok herkesin eli ayagi var
Cidden sizi anlamakta zorlanıyorum. Şimdi siz eşinize ya artık evimizde yiyelim herkes evinde yesin kimse kimsenin arkasını toplamasın deseniz ne olurHayir esim gördüğü icin kötü olmamak icin susuyo
Ailem oldular kayinvalidemgil anne baba duygusu görmedim onlara baglandım ustlerine cok dustum inanin boyle olcagini hic sanmıyordum çocukluğum olmadigi icin mutlu ailem oldu dedim baglandm o yüzden dagildimİyi de sizin bu durumda olmanız eltiniz gelmese de müstakil bir sorun zaten. Kadın gelmiş, bakmış ve hizmetçi olmayı kabul etmemiş. Yemeği yapan, toplayan, yıkayan var faydalanıyor.
Yani sizin için onlara hizmet etmek sorun değil eltinizin hazıra konması mı sorun.Ailem oldular kayinvalidemgil anne baba duygusu görmedim onlara baglandım ustlerine cok dustum inanin boyle olcagini hic sanmıyordum çocukluğum olmadigi icin mutlu ailem oldu dedim baglandm o yüzden dagildim
Yapmami yaptim apartmanda kavga cikti asa inmedim diye çünkü yapacak kimse yokdu esimde inelim.bosver dedi indikCidden sizi anlamakta zorlanıyorum. Şimdi siz eşinize ya artık evimizde yiyelim herkes evinde yesin kimse kimsenin arkasını toplamasın deseniz ne olur
Aynen salak yerine koyuyo herkesi o bisey diyince sorun degil ben diyince ortalik karisiyo iyde desem kötü de desemYani sizin için onlara hizmet etmek sorun değil eltinizin hazıra konması mı sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?