Nolur yardim edin

Yoruldum artik

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
24
-9
16
29
Merabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti

Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
İyi de sizin bu durumda olmanız eltiniz gelmese de müstakil bir sorun zaten. Kadın gelmiş, bakmış ve hizmetçi olmayı kabul etmemiş. Yemeği yapan, toplayan, yıkayan var faydalanıyor.

Valla cikmasaa girdim çıkamıyorum annem uzakda ayrılar babamla hasta bide kaldim böyle ayrilma rantesine geldik
Sırf yemeği kendi evinizde yemek istiyorsunuz, elti de dahil bütün aileye her gün hizmet etmek istemiyorsunuz diye mi ayrılma raddesine geliyorsunuz

Hayir herkes evinde yesin yada ben yapiyosam ona inme kizim bak kimse senin arkani nazini cekemz toplayamaz desin ben onun gibi yukari ciktim kavga cikti ama o cikinca sikinti yok herkesin eli ayagi var

Hayir herkes evinde yesin yada ben yapiyosam ona inme kizim bak kimse senin arkani nazini cekemz toplayamaz desin ben onun gibi yukari ciktim kavga cikti ama o cikinca sikinti yok herkesin eli ayagi var
Onun yanında arkasında eşi var ama senin yok. Onun eşi onu seviyor ve kıyamıyor muhtemelen. Sizi üzmek istemiyorum ama evlilik bu degil.

İyi de sizin bu durumda olmanız eltiniz gelmese de müstakil bir sorun zaten. Kadın gelmiş, bakmış ve hizmetçi olmayı kabul etmemiş. Yemeği yapan, toplayan, yıkayan var faydalanıyor.
Ailem oldular kayinvalidemgil anne baba duygusu görmedim onlara baglandım ustlerine cok dustum inanin boyle olcagini hic sanmıyordum çocukluğum olmadigi icin mutlu ailem oldu dedim baglandm o yüzden dagildim

Ailem oldular kayinvalidemgil anne baba duygusu görmedim onlara baglandım ustlerine cok dustum inanin boyle olcagini hic sanmıyordum çocukluğum olmadigi icin mutlu ailem oldu dedim baglandm o yüzden dagildim
Yani sizin için onlara hizmet etmek sorun değil eltinizin hazıra konması mı sorun.

Yardım edin diye gelmişsin açıkçası çok acil veya vahim bir durum oldu sandım bir baktım elti meselesi..

Baştan alıştırmışsın kadını neden kendini bu duruma düşürüyorsun? Eşin istemiyor ne demek? Tavrını koy eşine de böyle olmazki. Kendi evimi kendi düzenimi istiyorum de. Fikrini belirt bir ortaya koy yani.

Sen kendi iradenle yapamayacaksan buradan bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun a güzel kardeşim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…