Nolur yardim edin

Dememi güzel kardesim dedim yaptim

Aynen biliyorum bu yüzden cok yoruldum esim yanimda değil gezmeye gitsem gidemiyorum bunaldim diye bilirim
Bu evlilik değil yalnız. Biraz dişinizi göstermeyi deneyin pasif kalmıs gibisiniz üzgünüm

Neden herkes kendi evinde kendi yemegini yapip yemiyor?

Siz kendinizi kullandırmayı seçtiniz, öyle bir düzen kurdunuz diye herkesten aynı şeyi bekleyemezsiniz.
"Ben yapıyorsam o da yapacak" deyip kadını aynı batağa çekmeye çalışacağınıza kendinizi çıkarmaya çalışın. Eşiniz çok istiyorsa gitsin kendisi hizmet etsin ailesine.

Ben onu çekmiyorum dün kendi evimde yemek verdim iftar mesela ben onu davet etmeden o geldi oturdu napiyim simdi ben cekmeye calisdikca elimi o geldi oturdu yedi

Kaynim karisin kiyamiyo asada var diye esimde ailem üzülür diye kimse evinde degil yatmadan yatmaya cikiyo

Aşağıda yemek var diye karısına kıyamıyor mu sjsjjs
Allah aşkına kim yemeğini eşiyle baş başa sohbet ederek yemek yerine koloni halinde yemek ister? Hem de yeni evli haliyle Eminim o kadın da her gün oraya geldikleri için mutsuzdur. Sadece sizden daha az yorgun o kadar.

Hayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuş

Ben onu çekmiyorum dün kendi evimde yemek verdim iftar mesela ben onu davet etmeden o geldi oturdu napiyim simdi ben cekmeye calisdikca elimi o geldi oturdu yedi

Tamam da belli ki düzeniniz bu, nerede olursanız olun hep bir arada yeniyor yemekler.
Herkesi çağırıp sadece eltiyi ve kocasını mı çağırmadınız?

Bence sizin aile baglarinizdaki kopukluk yuzunden kayin aileye olan duskunlugunuz kullaniliyor. Eşiniz de bu durumu bildiginden nasilsa gidemez sahip cikani yok diye kendi isteklerinde israrci oluyor bence bu durumu daha fazla prim vermeyin kimse kimsenin iyi niyetini suistimal etmemeli. Kimse kimsenin mecburi istikâmeti değil.

Hayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuş
Sevmeyebilir ben de mutfak sevmem.
Acaba kayınvalideniz burada yemek oluyor gelin bize diyor olabilir mi?
Sevmediğini biliyor ve hamile diye hazıra gel diyordur belki.

E "kocam zorladığı için gelip yatana kadar burada oturuyorum" diyecek hali yok ya.
Gerçekten öyleyse o da normal değil.
Ama sizin her gün kayınvalide evine gidip herkese hizmet etmeniz hiç normal değil ve eltinizin ne yaptığından bağımsız bir şey bu.
Onun bu tavrını fırsat bilin, siz de elinizi eteğinizi çekin. Herkes kendi evinde yapıp yesin.

Teşekkür ederim beni anladiginiz için aynen öyle

Dememi güzel kardesim dedim yaptim
Tavrını koy eşin bile olsa doğru üslubla anlat durumu iyice.. yoksa sesini çıkarmadıkça tepene biner herkes.. yapma bunu.. köle değilsin orada sen ...hem evliliğinden memnunsun neden ayrılma noktasına gelesiniz.. eşin de seviyorsa anlayış göstermesi gerekir

Her gun kaynana evinde hazir yemek ve hizmet eden bir enayi bulmus , elti baska ne yapacakti allah askina , agir konusuyorum da, kusura bakmayin ama, elti olmasa, her gun siz evet tammmm bir enayi gibi her gun kayinvalidede yemek yiyip ayni isi yapıyordunuz zaten, elti de gelip yiyince mi derdiniz tuttu??? Yapmayin! Gitmeyin! Her gun kayinvalideyle yemek yenen bir evlilik hayati olabilir mi yaa Nazi kampi daha az psikolojik baski iceriyordur Bu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…