- 19 Nisan 2022
- 24
- -9
- 16
- 29
- Konu Sahibi Yoruldum artik
-
Aynen biliyorum bu yüzden cok yoruldum esim yanimda değil gezmeye gitsem gidemiyorum bunaldim diye bilirimOnun yanında arkasında eşi var ama senin yok. Onun eşi onu seviyor ve kıyamıyor muhtemelen. Sizi üzmek istemiyorum ama evlilik bu degil.
Restini çekeceksin başka yolu yok.Aynen biliyorum bu yüzden cok yoruldum esim yanimda değil gezmeye gitsem gidemiyorum bunaldim diye bilirim
Dememi güzel kardesim dedim yaptimYardım edin diye gelmişsin açıkçası çok acil veya vahim bir durum oldu sandım bir baktım elti meselesi..
Baştan alıştırmışsın kadını neden kendini bu duruma düşürüyorsun? Eşin istemiyor ne demek? Tavrını koy eşine de böyle olmazki. Kendi evimi kendi düzenimi istiyorum de. Fikrini belirt bir ortaya koy yani.
Sen kendi iradenle yapamayacaksan buradan bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun a güzel kardeşim?
Bu evlilik değil yalnız. Biraz dişinizi göstermeyi deneyin pasif kalmıs gibisiniz üzgünümAynen biliyorum bu yüzden cok yoruldum esim yanimda değil gezmeye gitsem gidemiyorum bunaldim diye bilirim
Aynen artik olacak gibi değil giderse gider gitmese artik esim kendi bilir teşekkür ederim ilaç gibi geldin hakkini helal etRestini çekeceksin başka yolu yok.
Neden herkes kendi evinde kendi yemegini yapip yemiyor?Merabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Kaynim karisin kiyamiyo asada var diye esimde ailem üzülür diye kimse evinde degil yatmadan yatmaya cikiyoNeden herkes kendi evinde kendi yemegini yapip yemiyor?
Ben onu çekmiyorum dün kendi evimde yemek verdim iftar mesela ben onu davet etmeden o geldi oturdu napiyim simdi ben cekmeye calisdikca elimi o geldi oturdu yediSiz kendinizi kullandırmayı seçtiniz, öyle bir düzen kurdunuz diye herkesten aynı şeyi bekleyemezsiniz.
"Ben yapıyorsam o da yapacak" deyip kadını aynı batağa çekmeye çalışacağınıza kendinizi çıkarmaya çalışın. Eşiniz çok istiyorsa gitsin kendisi hizmet etsin ailesine.
Kaynim karisin kiyamiyo asada var diye esimde ailem üzülür diye kimse evinde degil yatmadan yatmaya cikiyo
Hayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuşAşağıda yemek var diye karısına kıyamıyor mu sjsjjs
Allah aşkına kim yemeğini eşiyle baş başa sohbet ederek yemek yerine koloni halinde yemek ister? Hem de yeni evli haliyleEminim o kadın da her gün oraya geldikleri için mutsuzdur. Sadece sizden daha az yorgun o kadar.
Ben onu çekmiyorum dün kendi evimde yemek verdim iftar mesela ben onu davet etmeden o geldi oturdu napiyim simdi ben cekmeye calisdikca elimi o geldi oturdu yedi
Valla evine misafir geldiginde benim kocami bilmiyo beni bilmiyo benim evimi biliyoTamam da belli ki düzeniniz bu, nerede olursanız olun hep bir arada yeniyor yemekler.
Herkesi çağırıp sadece eltiyi ve kocasını mı çağırmadınız?
Sevmeyebilir ben de mutfak sevmem.Hayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuş
Hayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuş
Teşekkür ederim beni anladiginiz için aynen öyleBence sizin aile baglarinizdaki kopukluk yuzunden kayin aileye olan duskunlugunuz kullaniliyor. Eşiniz de bu durumu bildiginden nasilsa gidemez sahip cikani yok diye kendi isteklerinde israrci oluyor bence bu durumu daha fazla prim vermeyin kimse kimsenin iyi niyetini suistimal etmemeli. Kimse kimsenin mecburi istikâmeti değil.
Valla evine misafir geldiginde benim kocami bilmiyo beni bilmiyo benim evimi biliyo
Tavrını koy eşin bile olsa doğru üslubla anlat durumu iyice.. yoksa sesini çıkarmadıkça tepene biner herkes.. yapma bunu.. köle değilsin orada sen ...hem evliliğinden memnunsun neden ayrılma noktasına gelesiniz.. eşin de seviyorsa anlayış göstermesi gerekirDememi güzel kardesim dedim yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?