- Konu Sahibi pisipisine
-
Ben 2.5 ay önce erkek arkadasmla sürtünme yoluyla iliskiye girdik ama giyiniktik ikimzdede pantolon ve ic camasırı vardı hamile olmaktan korkuyorum. Belirtileri yasadm gibi psikolojik mi bilmiyorum ama adetde oldum ilk adet hic gecikmedi sonra bu olay aklma geldi psikolojim bozuldu 5 gün gecikti ama 3 kez adet oldum testte yaptm 3 tane negatf. Gobek deligimin altnda cok hafif kahverengi cizgi var daha onceden var miydi bilmiyorum psikolojim alt ust oldu ne olur bana akil verin(
Yok abla cok pismanm zaten su 2.5 ayda yadadklarm anlatlmaz psikolojim alt ust oldu karnima giren her agridan suphe duydum bulantilar bas agrilari gogus agrilari
Simdide o cizgiyi farkedince iyice tedirgin oldum paranoya oldum iyice
Yok inanin bu psikoloji aklimi basima getirdi insallah hamile degilimdir cok pismanm rabbim beni affeder insallah bu vicdan azabindan dolayi erkek arkadasmdan ayrldm daha fazla ileri gidrriz diye Allahm affetsin beni suanda bile karnmda gaz gibi bir sey var ve sanki karnimda kalp var gibi atiyor bi sayfada okudum biri yazmski yuzustu uzanip nefesinizi tutun karniniz atiyorsa hamilesinz yazms bu ne kadar dogru
hamıle değilsin canım bundan kesınkez emın ol hamıle olmak hem kolay değil hemde elbıse vermıs ustunüzde spermler elbıselerı asıpBen 2.5 ay önce erkek arkadasmla sürtünme yoluyla iliskiye girdik ama giyiniktik ikimzdede pantolon ve ic camasırı vardı hamile olmaktan korkuyorum. Belirtileri yasadm gibi psikolojik mi bilmiyorum ama adetde oldum ilk adet hic gecikmedi sonra bu olay aklma geldi psikolojim bozuldu 5 gün gecikti ama 3 kez adet oldum testte yaptm 3 tane negatf. Gobek deligimin altnda cok hafif kahverengi cizgi var daha onceden var miydi bilmiyorum psikolojim alt ust oldu ne olur bana akil verin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?