nolur yardım edin :((((

pisipisine

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
42
0
6
35
Afyon
Ben 2.5 ay önce erkek arkadasmla sürtünme yoluyla iliskiye girdik ama giyiniktik ikimzdede pantolon ve ic camasırı vardı hamile olmaktan korkuyorum. Belirtileri yasadm gibi psikolojik mi bilmiyorum ama adetde oldum ilk adet hic gecikmedi sonra bu olay aklma geldi psikolojim bozuldu 5 gün gecikti ama 3 kez adet oldum testte yaptm 3 tane negatf. Gobek deligimin altnda cok hafif kahverengi cizgi var daha onceden var miydi bilmiyorum psikolojim alt ust oldu ne olur bana akil verin (

Sunuda ekliyeyim o bosaldi pantolon ve ic camasırı varken mümkün mü ne olur bana akıl verin yasım kücük cok pismanm ablalarmdan yorum bekliyorum

Hiçbirşey olmamış sorun yok. için rahat etsin. Bu durumlarda da dikkat et. Ne olur ne olmaz. Bir anlık zevkin kurbanı olma. Erkek organı malum yere girmediği sürece birşey olmaz. Ben bunları dedim diyede rahat olma. Sadece şuan ki durumundan kurtul diye cevap vermek istedim. sürtünme ile hamile kalınmaz. Dikkat et.

hamile kalmak o kadar kolay değil tamamen psikolojik bu kadar tedirgin oluyorsan bir daha yapma bugün giyinik iken yarın farklı yapma isteği doğu verir çok pişmanlık yaşarsın arkasında duramayacağın kaldıramayacağın yüklerin altına girme sakın dikkatli olmalısın kimseye güvenme

Yok abla cok pismanm zaten su 2.5 ayda yadadklarm anlatlmaz psikolojim alt ust oldu karnima giren her agridan suphe duydum bulantilar bas agrilari gogus agrilari
Simdide o cizgiyi farkedince iyice tedirgin oldum paranoya oldum iyice

Yok abla cok pismanm zaten su 2.5 ayda yadadklarm anlatlmaz psikolojim alt ust oldu karnima giren her agridan suphe duydum bulantilar bas agrilari gogus agrilari
Simdide o cizgiyi farkedince iyice tedirgin oldum paranoya oldum iyice

Pişman isen daha da ileri safhalara gitmeden önlemini al bunlar bu kadar basit konular değil cnm hüsrana uğrama tamamen psikolojik rahat olabilirsin üzerinniz giyinik iken her ikinzinde o kadar kolay olmaz insanlar hamile kalmak için ne kadar uğraşıyorlar

Yok inanin bu psikoloji aklimi basima getirdi insallah hamile degilimdir cok pismanm rabbim beni affeder insallah bu vicdan azabindan dolayi erkek arkadasmdan ayrldm daha fazla ileri gidrriz diye Allahm affetsin beni suanda bile karnmda gaz gibi bir sey var ve sanki karnimda kalp var gibi atiyor bi sayfada okudum biri yazmski yuzustu uzanip nefesinizi tutun karniniz atiyorsa hamilesinz yazms bu ne kadar dogru

Canım abartma lütfen hamile olsan bile bebeğin kalp atışını duyamazsın nts de duyabilirsin ancak ve bu kadar kısa sürede bu kadar his fazla olur rahatlarsan geçecek psikolojik olarak kendini bu şekilde hissediyorsun zaman zaman benmde karnım o şekilde hareket eder ben hamile değilim yani takılma bunlara kasılıyorsun kendin zemin hazırlıyorsun o kadar test yapmışsın olsa çıkardı illaki için rahat etmesini istiyorsan yarın git kan testi yaptır 1 saate kesin sonucu alırsın rahatlarsın

Abla dedim ya psikolojim o kadar bozuldu ki ailemin benim icin yaptgi seyleri gordukce kendi kendime ben ne bicim bi evladm nasil yaptm boyle bir sey diye geciriyorum daha yeni universiteye baslayacagm babam o kadar harc yurt parasi verdi kendimden nefret ettim resmen. Zaten yeterince pisman oldum icim rahatlamiyor hep hamile miyim acaba diye dusunuyorum girmedigim site kalmadi. Hele su kahverrngi cizgi hamilelerde olur sadece yazisini gorunce mahvoldum

hamile kalmanında bir yöntemi var.
her sürtünen hamile kalsaydı... psikolojık olarak strese girip adetını geçiktirmişsin.

hamıle değilsin canım bundan kesınkez emın ol hamıle olmak hem kolay değil hemde elbıse vermıs ustunüzde spermler elbıselerı asıp

yolu bulup teee yumurtana gıdemzler raahat ollll

ama çok tehlıkelı sularda yuzuyosun bıdaha boyle bısey yapma erkek arkadasın senı çok sevıosa dokunmasın sana o şekılde yoksa

bırbırınızı boşalma aracı olarak gorursunuz olabılır yaptııın seyeee tııııı Allah cezanı versın demıorum ama tekrarlama canım sonucta o

senın helalın değil

Yıl 2013. Yaş tahminimce çok küçük. Keşke böyle şeyler yaşamadan önce psikolojiniz hazır mı düşünseniz, biraz öğrenseniz cinsellik nedir ne değildir.

Evet abla yaptıgımın ne kadar yanls oldugunun farkndaym ne deseniz haklsnz cahillikte degil bi anlk heyecan iste bide sevince toz pembe oluyor.. İnsallah dediginiz gibi hamilelik yoktur.:18: inanin o kadar iyi geldiniz ki en azindan anlayislisiniz.. Da ben bu kahve cizgiyi anlamadm cok hafif var artk onceden mi vardi bilmiyirum yada ben her seyi belirti olarak algiliyirum

Haziranin 20lerindeydi sanirim evet 3 tane yaptm negatifti sonuncu yaptgmda negatifti ama soluk cikti. Diger ekranda bi 10 15 dk sonra baktgimda efrafinda kirmizimsi birsryler ortadida cok cok acik beyaz cizgiydi ama zamani gecmisti oda negatifti

İlk adetimi tam gununde oldum ikincisinde iste basladm takinti yapmaya o 5 gun gecikti ama ramazandan olabilir etrafmda ki bi kac kisinin de gecikmis bu ayda bi iki gun erken oldum sanrm iste soyle yani 23 haziran 28 temmuz 26 agustos boyleydi sanrm o 22 haziranda olabilirr emin degilm duzen li mi.s?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…