- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi pisipisine
-
Yani utanarak soyluyorum ama ozur dilerim kucagnda olsam o bosalsa bile gecmez degil mi onun pantolunundan ve ic camasrndan benim pantolon ve ic camasrmdan
Yani utanarak soyluyorum ama ozur dilerim kucagnda olsam o bosalsa bile gecmez degil mi onun pantolunundan ve ic camasrndan benim pantolon ve ic camasrmdan
Ben 2.5 ay önce erkek arkadasmla sürtünme yoluyla iliskiye girdik ama giyiniktik ikimzdede pantolon ve ic camasırı vardı hamile olmaktan korkuyorum. Belirtileri yasadm gibi psikolojik mi bilmiyorum ama adetde oldum ilk adet hic gecikmedi sonra bu olay aklma geldi psikolojim bozuldu 5 gün gecikti ama 3 kez adet oldum testte yaptm 3 tane negatf. Gobek deligimin altnda cok hafif kahverengi cizgi var daha onceden var miydi bilmiyorum psikolojim alt ust oldu ne olur bana akil verin(
canım benim,hamilelikle ilgili fazla bir şey söylemeye gerek görmedim,zaten arkadaşlar anlatmış.ama yaşın da küçük,bırak erkek arkadaşı falan,sen derslerine sarıl,anne-babana layıklı evlat olmaya çalış.o seni sevse,dokunmaya kıyamaz,ne cinselliyi.hem çok sevsen bile biz müslümanız,günah denen bir şey var.aklını başına topla,tatlım,tek düşüncen okulun olsun.
Ah abla aah inan zaten utanyrum yaptgmdan su psikolojiyi rabbim bilerek yasatyir belkide bunu yasamam gerekiyordu hamile miyim diye kendimi yedim bitirdim
Değilsin tabiki öyle hamile kalınmaz üstüne gorme diye evet bisi var ondada cinsel birleşme sartida var kiyafetlerle olan cinsel birlesme değil
Ah abla aah inan zaten utanyrum yaptgmdan su psikolojiyi rabbim bilerek yasatyir belkide bunu yasamam gerekiyordu hamile miyim diye kendimi yedim bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?