nolur yardım edin :((((

Hava değişiminden, stresten, beslenme düzenindeki değişimlerden, uyku düzeninin bozulmasından ve buna benzer bir sürü sebepten adetin gecikiyor olabilir. Yazdığın tarihlere bakılırsa da son 3 ay içinde çok da düzensiz tarihlerde adet olmamışsın. Testler de negatif çıkmış. Cinsel hayatın senden başka kimseyi ilgilendirmez ama cinsel hayatın olabilmesi için öncelikle cinsel kimliğin olması gerek. Yani tam olarak bir kadın olmaya hazır olman gerek. Daha yaşın küçükmüş, ergenliğin verdiği hormonal değişimlerle bir şeyler yaşamak için acele etme. Öncelikle kadın olmaya hem fizyolojik hem de psikolojik olarak hazır olmayı bekle. Ondan sonra da korunarak sağlıklı bir cinsel yaşam sürdür. İyi geceler.

sonuçta olayın üzerinden kaç kere adet görmüşsün.üstelik kıyafet üzerinden geçebilen spermde ben hayatımda duymadım.hamile kalmak o kadar kolay değil.kaldı ki hamile kişilerin göbek altından göbeğin üstüne doğru olşan kahverengi çizgi de öyle 1-2 ayda değil bebek 5.ayını hatta 6. ayını doldurduktan sonra yavaş yavaş belirmeye başlar.karnında bebeği olanlar bile ilk 3 aylık zaman da bırak kalp atışını duymayı tekmesini bile hissetmez .daha fazla paronaya yapma ve kendini suçlamayı da bırak.bu sana önünü görmeni değil geçmişe takılıp kalmandan başka bir işe yaramaz.hayatta herkes hata yapar sen de bu hatadan ders çıkarmış ol.kendini de aileni de üzücek şeyler yapmamaya çalış.

Hamile olman imkansız korkma bu kadar evham yapıp psikolojini zedeleme. Ama sende yarattığı bu olumsuz etkileri göz önünde bulundur ve bir daha bu gibi şeylere kalkışma. :)

Hamile değilsin emin ol, ama psikolojin rahatlayacaksa kan testi yaptır, resmi olsun, ama mümkün değil canım hamile kalman.

Yaşın çok küçük anladığım kadarıyla ve erkek arkadaşın senden faydalanmaya çalışmış belli ki.
Lütfen dikkat et ve hazır olana kadar, yaşın-duyguların belli bir olgunluğa gelene kadar böyle şeylerden uzak dur.

Abla sevdigine emindim.. Ama erkek sonucta haklsnz kullanma pesinde de olabilr kan testi yaptramam ailem ogrenr. Psikolojim bozuldu hamilelik pantolon uzrrnden gecmez degil mi ilk basta ayaktaydk sonra yani anlayn pantolondan gecmez degl mi sperm

Yani utanarak soyluyorum ama ozur dilerim kucagnda olsam o bosalsa bile gecmez degil mi onun pantolunundan ve ic camasrndan benim pantolon ve ic camasrmdan

Yani utanarak soyluyorum ama ozur dilerim kucagnda olsam o bosalsa bile gecmez degil mi onun pantolunundan ve ic camasrndan benim pantolon ve ic camasrmdan

Hayir tabiki gecmez yüreğini ferah tut zaten 3ay adet olmazsin olsa simdi buraya yazmayi bırak derslerini sıkı asıl bu korku sana yetmiş daha falza da kendini korkutma

Universiteye baslayacagm insallah bolumumde okul oncesi ogretmenligi insallah bi aksilik cikmaz psikolojim bozyuldu fena halde her gun kalkp karnmi kontrol ediyirum (

Son düzenleme:

canım benim,hamilelikle ilgili fazla bir şey söylemeye gerek görmedim,zaten arkadaşlar anlatmış.ama yaşın da küçük,bırak erkek arkadaşı falan,sen derslerine sarıl,anne-babana layıklı evlat olmaya çalış.o seni sevse,dokunmaya kıyamaz,ne cinselliyi.hem çok sevsen bile biz müslümanız,günah denen bir şey var.aklını başına topla,tatlım,tek düşüncen okulun olsun.

Ah abla aah inan zaten utanyrum yaptgmdan su psikolojiyi rabbim bilerek yasatyir belkide bunu yasamam gerekiyordu hamile miyim diye kendimi yedim bitirdim

Ah abla aah inan zaten utanyrum yaptgmdan su psikolojiyi rabbim bilerek yasatyir belkide bunu yasamam gerekiyordu hamile miyim diye kendimi yedim bitirdim

Değilsin tabiki öyle hamile kalınmaz üstüne gorme diye evet bisi var ondada cinsel birleşme sartida var kiyafetlerle olan cinsel birlesme değil

Değilsin tabiki öyle hamile kalınmaz üstüne gorme diye evet bisi var ondada cinsel birleşme sartida var kiyafetlerle olan cinsel birlesme değil

Banada sacma geliyor zaten pantolon uzerinden ama bi adetm 5 gun gecikti diye basladm sorun yapmaya sonra belirtilerin hepsinide yasaynca karnm atmaya baslafi kalp gibi karnmdaki cizgi mide bulantisi adetten once gogus agrm olmazdi gecen ay oyle oldu kisaca delirdim

hamile deyilsin,merak etme.her insan hata yapar,önemli olan bu hataları anlayıp ders çıkarmak ve bir daha yapmamak.sen de hatanı anlamışsın zaten,inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olacak,hem çok gençsin daha,zamanı geldiyinde seveceksin,evleneceksin.temennim bir daha şeytana uyup böyle hataya düşmemen,ki öyle olacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…