- Konu Sahibi sessizgemiler
-
Umarim bir sorun yoktur, pek bilgim olmadigi için yardimci olamiyorum, doktor ne diyor?
ya cnm doktor zayıf diyor korkuttu yaa içim içimi yiyor kontrol edicekler işte kiloyu ama almamıs pek işte
doktor soylemistir ama olabildigince karninda tutmaya çalis
guzel dileklerim seninleiyi bilirim o bebegi için korkan anne duygusunu..
Cnm oncelikle isallah saglicakla bebegini kucagina alrsin..eger saglik yonunden bebeginde bi sıkıntï yoksa korkma sakin
Varsin zayif olsun.daha dogurmana yaklasik 5 hafta var eger iyi beslenirsen bebegin 750 gr belkide daha fazla alir...
Benim bebegimede kafasi kucuk kalmis vucudu cok iri demislerdi
Ama ne oldu cok sukur hic bi sorun cikmadi...allaha dua et..
kızlar dün ultrasona girdimm bebeğim 35 haftalık suan ama 33 32 haftalık görünüyor. başı ve bacakları iyi ama gövdesi zayıfmışş.kan akışı falan saglıgı iyimiş ama 35 hafta olmasına ragmen 2kg cıkıyor ben napayım kızlar cok üzülüyorum cok. az bir zamanım kaldı
canım öncelikle strest bebeqini daha çok sıkar üzer onun bilincinde ol.. 1,5 aylık bi bebeqim var her qittiqimde ultrasonda farklı çıkıyodu 1 hafta qeri ileri 10 qün ileri qeri ben bunlara hiç takılmıyodum.. bir de ultrasondaki kiloya hiç qüvenme bana doqumdan 2 qün önce bebeqin 3200 qr demişlerdi 2750 qr doqdu ultrason tahmini bişi demişti dr.um.. zayıf olması da önemli deqil doqumdan sonra kendimi çok kötü hissetmiştim bakamamışım çok zayıf bu çocuk diye qünlerce aqladım ama bebeqim şimdi 4 kilonun üstünde.. saqlıqı iyiyse boşuna kendini üzme bebişe de yazık annesi üzme onu :)
Banada 33.haftada doktor bebeğime 2000gr biraz zayıf demişti 2haftada muz,süt ve ceviz gibiyiyecekleri çok tükettim şimdi 35.haftadayım ve 2haftada 2500grı gördü bebeğim sende ye bunlardan faydalı oluyor gerçekten birde vitamin ilacını aksatma.
kızlar dün ultrasona girdimm bebeğim 35 haftalık suan ama 33 32 haftalık görünüyor. başı ve bacakları iyi ama gövdesi zayıfmışş.kan akışı falan saglıgı iyimiş ama 35 hafta olmasına ragmen 2kg cıkıyor ben napayım kızlar cok üzülüyorum cok. az bir zamanım kaldı
bak canım önce sakin ol çünkü hiç ama hiç kötü bi durum yok
aynı şeyi bende yaşadım bende 32. haftamda
önce karnı hafta olarak geri çıkıyodu
sonra başı ve boyuda ilerleyen haftalaarda geri çıkmaya başladı
benm suyumda azalmıştı o yüzden 36 haftalık doğum yaptım yani senden bi hafta sonra öncelikli olarak içini rahattut bebeğin zaten senn büyüdü
ben doğum yapmadan bi gün önce ultrasona girdim ve doktor 31 haftalık görünüyo kilosu dedi kiloyu nerden biliyolar ? Sadece ultrason cihazında bebeğin karnını cm olarak ölçüyolar ve makine otomatik olarak o uzunluğun kaç haftaya denk geldiğini yazıyo
milim oynaması bile kaç hafta oynatıyo arada
benm bebeğimede 2 kilonun altında dedi
ertesi gün bebeğim bi doğdu 2510 kiloyla
ama beli çok inceydi diğer bebeklere göre
yani sadece ordan ölçtüğü için o sonucun çıkması çok normaldi
sadece bebeğin diğer bebeklere göre daha zayıf sen bol protein ağırlıklı beslen et balık ye bolca canım
cnm bnm cok sagolasınn cevabın ilgin için. ya insan kafaya inanılmaz takıyor bebegimn karnı 5hafta geride suan. Erken dogumdan bahsetmediler fkat böyle giderse müdahale edebilirz dedi dr.cok korkuyorum anne karnında neden bırakmayıp erkenden alıyorlar? en iyi küvez anne karnıdır dıyorlardı
anlayabiliyorum seni cnm yaa bende ne kadar ağlamıştım ama insan bilmediğinden üzülüyo ve ben sana bunu yaşamış biri oılarak rahat ol diyorum bak
dediğim gibi bi kere doktor ne derse desin senn bebeğinin durumunu bi tek Rabbim biliyo bak diyorum benm oğluma 2 kilonun altı doğacak dedi 2510 doğdu
yarım kilo fark etti yani
ayrıca senn bebeğin zaten büyük bi bebeka rtık bi kaç hafta daha kalsa bile yeter Allah bilir yani ben 36 haftalık doğum yaptım ve hiç küveze girmedi bebeğim beraber geldik odamıza
40 haftalık bebekler bazen küvezde kalıyo günlerce yani onu Allah bilir
kiiiiiiii senn durumunda bunlardan bahsedilecek hiç bişi yok sadece bebeğin diğer bebişlre göre birazzayıf başka hiç bi sorunu yok
sezeryanlamı aldılar cnm senn bebegını? Brz rahatladm cnmbnm cok saol. yaklask 3 4 haftam kaldı doguma acaba alırmı ki ozamana kdr? seninkinede inanılmaz sasırdımm yarım kilo fark görünmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?