Nolur yardım edinn. çok üzülüyorumm

Sorarım canım benım cok sagol. bende sezeryan istiyorum su azlıgı bendede oldu gunde 3lt su içyorum

bitanem 2doktor yani 2ayrı hastane zayıf dedı bana yoksa hemen degıstırırdım doktoru. zayıflık yani gerilikte son aylarda meydana cıktı bu zamana kdr iyidi aslında.. suan yogurt süt fln beslemeye calısıyorumm umarımm iyi şeyler duyarım

Bak bunu bilmeden cok içtimm nesguıkı benn her sütte hemde umarım işe yarar cnmm bakarım yinede

canım kafana hiç takma Allahın izniyle bundan sonra doğsa da bebeğin sütünle hızla kilo alır. benim bildiğim bebeğinin kilo alması için süt muz ve kaşar yemelisin. özellikle eski kaşar çok yararlıymış.

cnm elif hanıma gttim bebek geri dedi. 35haftalık olması lazımken 4 hafta fln geri bebegim. dooplere fln girdimm saglıgı iyi cok sukur ama kilosu kötü işte

bebeğinizin bu geriliği ilk başlardan beri mi var yoksa son aylarda mı çıktı bu önemli eğer son aylarda çıktıysa ve 35 haftaya 31 haftaysa mutlaka doppler ile kan akımlarına bakılması ve yakın takibi gerekir.ama belki de başından beri son adet tarihinizle uyumsuzluk olabilir.o zaman durum farklı düşünülür.eğer bu gerilik yeni çıktıysa ve karın çevresi son adet tarihinize göre 4 hafta geriyse mutlaka ve mutlaka doppler yaptırın tan siyon ölçtürün idrar testi yaptırın ve hatta benim önerim özelde vakit kaybetmeden br eğitim araştırma hastanesinin aciline başvurun

cnm elif hanıma gttim bebek geri dedi. 35haftalık olması lazımken 4 hafta fln geri bebegim. dooplere fln girdimm saglıgı iyi cok sukur ama kilosu kötü işte

canım birdenbire gerilik oluşmasını neye bağlıyor peki elif hanım? daha önceki kontrollerimde bi sorun yokken neden şimdi oldu diye sorsaydın.belki kan akımında bi sorun vardır. benim bebişimin de kafası 4hafta ilerde ben de ondan çok korkuyorum ya bişeyi var mıdır diye ama elif hanım diğer ay dengeler falan dedi bana acaba doğumuma engel bir durum olur mu endişeliyim açıkçası zaten durumumuzu biliyorsun ikimiz de vajiden dolayı biraz endişeliyiz.hayırlısı bakalım

hayır cnm sonradan cıktı malesef. doopler yapıldı kan akışı falan bakıldı bebk saglıklıcok sukur kan akısındada problem yok sadece zayıf dogacak dedıler. ben hem devlet hastanesinde hem özelde yaptırıyorumm suanda tahlıllerı umarımm bişey olmazz

evet btanem zaten zor dönemlerden geçiyorz birde böyle seyler tuzu biberi oluyor. elif hanım kan akışı eger olumsuzsa bebegı erken alabılırız dedi.oda kan akısında problem ckmadı. daha konusmak için erken dedı tekrr kontrole cagrdı bakalım hftaya artıkk

olsun canım için rahat olsun. ne kadar minik doğanlar var 800 gr 900gr. neleri duyuyoruz sonra hepsi yetişiyor yaşıtlarına. hem seninkinin ciğerleri de gelişmiştir kilo için süt yeterli olacaktır.gerçekten önemli olan sağlıklı olması 2li 4lü testinde bi sorun çıkmadıysa kilosu için üzülme. Allahın izniyle doğduktan sonra alacaktır kiloyu. bi de mesela sen de minyonsan genetik de olabilir. ultrasonda kilo ölçümü karın çevresi kafa büyüklüğüyle formül ediliyor galiba karın çevresi küçükse otomatik olarak az kilolu gösteriyor olabilir de.

suan senınkı kac kıloda cnmm. minyon sayılmamcnm pek taramaları temız de gününden önce alırız lafı korkuttu benı bıraz

Canım ne diyeyim ki insan kim ne derse desin üzülüyor işte.. benimde sorunum kordonda 3 damar olması gerekirken benim 2 damar var.. Bu haftaya kadar hep gelişim geriliğinden korktu doktorum şuan çok şükür 31 haftam bittiğinde 1800gr dı bebeğimin kilosu doktorum çok iyi dedi.. Ama tabiki bundan sonra ne olur bilmiyorum hiç.. Aynen banada dedi eğer gerilik olursa erken alırız dedi.. Korkulacak bir durum yok 3 kilo doğmazda 2,5 kilo doğar anne sütüyle de toparlar dedi sağlığı herşeyi yerinde gözüküyor çok şükür.. Alnımıza ne yazıldıysa onu göreceğiz sonuçta dua ediyorum ki bebeklerimiz doğsalar bile hayata tutunabilecek kiloya geldiler.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

suan senınkı kac kıloda cnmm. minyon sayılmamcnm pek taramaları temız de gününden önce alırız lafı korkuttu benı bıraz

canım ben 2,5hafta önce gittiğimde 1800 dü şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. vaktinden önce alma mantığını anlamadım bi bildiği var demekki elif hanımın. yani durunca tehlikeli mi oluyormuş bilemedim ben de...

Canım annem bana hamileyken, başının arkasında oldukça iri bir çilek büyüklüğünde bir tümör çıkmış. Sürekli kan kaybı oluyormuş, benim için de çok minik bir bebek diyorlarmış. Doğumdan 3 hafta önce tümör alınmış ve beslenmeye de dikkat edilerek bir anda atak yapmışım ve 3100 gr doğmuşum. :) Sol yanına yatmaya, bol bol kuru yemiş, kalsiyum açısından çok zengin olan eski kaşar tüketmeye, günde en az bir kase yoğurt yemeye, geceleri uyumadan 1 saat kadar önce muzlu, ballı süt içmeye gayret et. Toparlanır hiç merak etme. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

inşallah canımm. hayırlısı ne ise o olsun. haklısın sonucta anne sütüü geliştirir toparlar ben bir anda duyunca cok kötü oldumm cok şükür toparladım braz smdi sürekli dinlenmeye vitamnli bseyler yemeye calısıyorumm

herşeyde bir hayır vardır gülüm.. cok gecmıs olsun anneciğinede. suan hergun sut ıcıyorum yogurt yıyorumm kalsiyum vitamınlı seylere agırlık verdim birde 3ltre süt içiyorumm insallah saglıkla dogar.Allah razı olsun

elif hanım beslenemiyorsa orda durmasının manası yok dıyor cnm. haklı bence dünyaya gelsin sütle beslensin mantığı..

elif hanım beslenemiyorsa orda durmasının manası yok dıyor cnm. haklı bence dünyaya gelsin sütle beslensin mantığı..

hmm anladım canım tabii sonuçta ciğerleri falan gelişti sadece kilosu artacak. Rabbim kuzularımızı korusun inşallah Allahın izniyle o da kısa sürede tosun gibi olur canım.o zaman sezeryan yapcak dimi suni sancı mı vercek yoksa?

iyi akşamlar,
bendede aynı sorun vardı hemde 4-5 ayında başlamıştı. 10 gün gibi gerilik. sonra internetten araştırdım aşure ve buğdayı buldum. aşure yapmaya başladım ve kızım öne geçti. ama sonra şeker nedeni ile aşure yiyemediğim için buğdayı haşlayıp yoğurtla yemeğe başladım şu an günü ile tutarlı. buğdayı kestiğimde hemen gerilemye başlıyor. bunlar bana iyi geldi. birde sen dene istersen. birde tabii öğün atlamamak çok önemli sanırım.
ama bence stress yapma çünkü o bebeğine dahada zararlı.
sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…