Nolur yardım edinn. çok üzülüyorumm

sezeryan olur dıo cnm zaten bılıosun durumuu normal dogum zor benım ııcın

sezeryan olur dıo cnm zaten bılıosun durumuu normal dogum zor benım ııcın

evet canım haklısın. inan benim de içim içimi yiyor.napıcam diye. elif hanım normale zorlarsa diye korkuyorum açıkçası.ben de çok istiyorum ama kafamda çok soru işaretleri var bilemiyorum.tabii hakkımızda hayırlısı...
doğumunu yapınca burdan haberdar et bizi bebişini anlat bize...

Anlatırım cnmm inş. elif hanım bana normal olsa guzel olur dedı ama zorlamadı yani istiyorsan sezeryan yaparız fln dedı. cok iyi bi doktor keske normal yapabılsem dedım cogu vajinismuslu yaptı normal sorununu böyle aşabilirsin dedi

benim kafamı kurcalayan çatı meselesi ve bebeğin kafasının büyüklüğü yoksa hiç düşünmem normal derim ama bunlar beni korkutuyor. tabii herşey olacağına varıyor.

benim kafamı kurcalayan çatı meselesi ve bebeğin kafasının büyüklüğü yoksa hiç düşünmem normal derim ama bunlar beni korkutuyor. tabii herşey olacağına varıyor.

çatı muayenesı zor cnm ben yaptırabilecegimi sanmıyorum. sezeryan olursamda idrar yapılan yere sonda takılıyormus bende ondan korkuyorum şimdide

çatı muayenesı zor cnm ben yaptırabilecegimi sanmıyorum. sezeryan olursamda idrar yapılan yere sonda takılıyormus bende ondan korkuyorum şimdide
uff bilmiyorum işimiz zor canım ya...bazen diyorum ki ne olcaksa olsun bebeğime kavuşayım herşey unutulcak diyorum bazen de o malum sorular kafamı kurcalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…