Annem babam ben 2 yaşındayken ayrıldı sizle aynı durumdan. Yeri geldi kaçırdı. Kaçırma gibi kaçırmadı görmeye geldi aldı gitti. Merak etmeyin adalet en azından hala sizin yanınızda. Bişey olmaz çocuğunuz sizin.
Ama size tavsiyem asla babasının çocuğu görmesini engellemeyin. Neden mi? Çünkü annem hep istedi, ben babamı silmek istesem yapma o babandır dedi. 25 yaşındayım babam asla değişmedi aramız iyi değil. Ama bişeyler öğrendim. Ve sebepsizce annemi suçlamıyorum “ sen izin vermediğin için aramız iyi olmadı” falan demiyorum kadına. Daha olgun bir genç kadın oldum. Allah kolaylık versin
Bakin Allah yukarda ben isterim ama suan cok kucuk evleri koy yeri cehennemin dibi evde ergen oglan var Allah esirgesin kaynanam zaten dikkatsiz en onemliside cocugu kacirsa gitse ara dur ben neyaparim
Oylemi diyorsunuz pek polisten hapisten kacan bi aile degil korkum bu yuzdenHer şeyi yaparsınız süründürür hayatını bile kaydırırsınız. Velayet sizde. Bitti.
Bakin Allah yukarda ben isterim ama suan cok kucuk evleri koy yeri cehennemin dibi evde ergen oglan var Allah esirgesin kaynanam zaten dikkatsiz en onemliside cocugu kacirsa gitse ara dur ben neyaparim
Oylemi diyorsunuz pek polisten hapisten kacan bi aile degil korkum bu yuzden
Herseyi dusunmek zorundayim ben o eve kalmaya gittigimde bile bu cocuk kapi calmadan iceriye dalan cocuk emzirirken gogsume pur dikkat bakan bi cocuk ben bi anneyim ve hissederim koyde dugune gidiyor kaynanam dogulu ve dugunlerde falan cocuklari saliverip bakmiyorlar cocuga bisi olsa Allah hak getire icim kaldirmiyo yavrumu dusunuyorum sonradan keske demek istemiyorumEvde ergen oğlan var derken bi istismar durumu mu olur neyden çekiniyorsanız onu da mahkemeye belirtebilirsiniz. Böylece sadece belirlenen yerlerde görüşebilir babasıyla otel vs gibi. Ama eğer bi istismar yoksa sırf ergen var diye de bi karar çıkmaz siz biraz sakinleyin iyisi mi anlıyorum sizi. Ama emin ol velayet sizde bişey olmayacak. Ama bahsettiğim istismar gibi bi durum zaten belirtin yokedin o aileyle ilişkiyi. Ama eğer yoksa ergenin birini sırf ergen diye zan altında bırakmayın.
Ben bunun caktirmadan videosunu bile cektim benm tanidigim hakim var savci var ben herseye bi kilif uydururum die acikca beni tehdit ediyo ama bunu kimse delil olarak kabul etmiyo ses kaydi degil bakin video yuzunude cektim ben daha napyimBurası hala türkiye cumhuriyeti hanımefendi ben size teminat veriyorum. Aksi bi saldırı olduğunda bana mesajla belirtin ben ekşi sözlük yazarıyım adamı nasıl madara edeceğimi bilirim. Susup korkarak olmaz bakın biraz toplumdan tepki geldi mi nasıl o polis arkası olanlar korkuyor. Merak etmeyin güçlü durun.
Herseyi dusunmek zorundayim ben o eve kalmaya gittigimde bile bu cocuk kapi calmadan iceriye dalan cocuk emzirirken gogsume pur dikkat bakan bi cocuk ben bi anneyim ve hissederim koyde dugune gidiyor kaynanam dogulu ve dugunlerde falan cocuklari saliverip bakmiyorlar cocuga bisi olsa Allah hak getire icim kaldirmiyo yavrumu dusunuyorum sonradan keske demek istemiyorum
Rahatsiz edici bi bakis sekli ve ben bunu hissedebiliyorumAma hanımefendi o çocuk kapıyı çalmayı da bilmeyebilir, göğüs görünce şaşırıp bakadabilir büyüme çağında birisi. Ben onda bir suç bulamadım. Yani bence burada sıkıntı o çocuk değil. O çocuğa kurulmayın babaya ve hareketlerine dikkat edin yeter.
Ben bunun caktirmadan videosunu bile cektim benm tanidigim hakim var savci var ben herseye bi kilif uydururum die acikca beni tehdit ediyo ama bunu kimse delil olarak kabul etmiyo ses kaydi degil bakin video yuzunude cektim ben daha napyim
Kacirma konusunda tehdit videosu ben cocugu alirim bi sekilde herseyi kilifina uydururum hakim tanidigim var savci var bilmem ne die acikca beni tehdit ettigi video varrNeyin videosunu çektiniz. Taciz ya da kötü konuşmanın tehtidin mi. Dediğim gibi benim dediğim tarzda bir olay yaşarsanız bu ülkenin en az yarısı arkanızda. Eğer yargıda işinizi çözemezseniz. Siz korkmayın ki çocuğunuza da güzel örnek olun. O da dik başlı olsun. Buradayım bi mesaj uzaktayım kaçırma gibi bi olay olursa.
Korkum zaten o cocugum 2 yasinda bisi yapsalar bile derdini anlatamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?