Nolur yardim

Seni gayet iyi anlıyorum ama önce sakinleş... Bu tiplerle inatlaşırsan işler iyice sarpa sarar... Sonuçta babası zarar vermez gerçekten manyak değilse kendi evladına... Görmesine mani olma , bir şekilde senin gözetiminde görmesini sağla.... Bunun için gerekiyorsa alttan al , bahane bul çocuk hasta vs gibi gibi.... Gerekirse blöf yap madem öyle al çocuğu ben de hayatımı yaşayayım daha gencim de.... Tabi ki verecek değilsin tepkilerini ölç.... Eğer amacı seni yıldırmaksa sen umursamayınca elinde kozu kalmayacak muhtemelen de peşine düşmeyecektir çocuğun... Bunun dışında velayette izin verilen gün çocuğu aldığında getirmesi gereken saatte getirmezse gidersin polise bulup getirirler sana evladını ve o zaman da baba ile kişisel ilişki tesisinin kaldırılması davası açarsın ve alıp getirmediği için elin güçlenir.... Allah yar ve yardımcın olsun.

Çocuk daha iki yaşındaymış bu kadar küçük çocuk yatılı alınabiliyor mu? Büyüyüp derdini anlatacak duruma gelene kadar sizin veya ailenizde birinin gözetiminde görüşsün kızıyla. Tehditlerine kulak asmayin. Siz onun tehditlerinden korktukca daha çok zevklenecek belli ki. Amacı size eziyet etmek. Soğukkanlı olmalısınız. Allah yardımcınız olsun. Görmek istediğinde gosterin ama size yakın bir parkta cafede vs.

Allah razi olsun sagolun

Cok tesekkur ederm sagolun ama iste inat icin sirf gorme saatlerinde disarda gormek isticek gorsun babasi tabi inanin normal insan olsa ben zaten kendim isterim ki baba sevgisi alsin

Cok tesekkur ederm sagolun ama iste inat icin sirf gorme saatlerinde disarda gormek isticek gorsun babasi tabi inanin normal insan olsa ben zaten kendim isterim ki baba sevgisi alsin
Dışarda görsün o da olur. Ama tek başına alıp götürmesin. Zaten yaşı daha çok küçük hakim tek başına almasına izin vermez diye düşünüyorum. Tabi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…