Allah yardımcın olsun canım avukatı ara 1ine kadar yatıracağını maaşını almadan birşey yapamayacağını düzgün bir dille anlat.
Zaten 10 gün var. Şuan bozduracağın satacağın birşey yoksa başka bir yol yok gibi görünüyor.
anlattım canım anlatmadım mı sanıyorsun hayatımda ilk defa birine yalvardım bennuh diyor peygamber demiyor kadın.
avukata ödemiyorum hadi hodri meydan de, sinik tiplere çöküyor bunlar canım. eniştem avukat icra memurları görüntü olarak gönderiliyor dedi, evden bişey alma olayı kalktı en fazla maaşın 4 te biri haczedlir başka da bişey yapılmaz dedi. sıkma canını 600 tl borçtan bi nane olmaz
Eve haciz uygulaması kalktı diye biliyorum.Maaşına haciz yapabilirler.Haciz yapmakta avukatların çok işine gelmez aslında.Sen borçlandığın bankanın şubesiyle konuş.
birde bana gelen herhangi bir icra kağıdı falan da yok gelmiyormu artık
satacak birşeyimiz kalmadı maalesefo kadar zor duruma düştük ki allahım beni neyle sınıyor diye düşünmeye başladım artık. Ya zaten ben avukata ödemeyeceğim demiyorum ödeyeceğim ama maaşımı ayın 1 inde alıyorum o zaman ödeyebilirim diyorum hayır yarın ödeyeceksin diyor. Insanlar nasıl bu kadar acımasız oldu ne zmaan böyle olduk bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?