nolurrr bakın konuma çok önemli!!!!!

birde bana gelen herhangi bir icra kağıdı falan da yok gelmiyormu artık

Kanunen İHBAR etmeleri şart diye biliyorum.Usule aykırı...,
,sen kalk bankaya git ...müşteri temsilcisi ile konuş.bu arayan kimdir...in midir cin midir?parayaı niye ona vericen Allah allah...

anlamadım bir karışıklık var...sakın anlamadan para teslim etme...eline makbuz ,evrak,kağıt parayı teslim aldıgına dair resmi ,basılı evrak vermesi şart...sakın...

Son düzenleme:

normalde maaşına haciz koydurabilirler ama hukuki durum da önemli tabi bilmediğimiz maddeler olabilir kanunda. zaten alacağını kimse bırakmaz maaşına haciz koydurabiliseydi bence ilk önce onu denerdi. bir avukatla neden görüşmüyorsun. görüşmek için senden ücret almazlar. en sağlıklı yol bu.

Eve gelen kişiler herhangi bir dosya numarası falan bırakmamışmı ??
Annenizin evine geldiine göre haciz ,,adres kaydınız hala o adreste görünyor olabilirmi. Bu durumda siz yokken
daha önce gönderilen evrakları anneniz almış olabilirmi ??
Eve gelen icra memurları ise ayın 1 ine kadar tekrar gelceklerini sanmıyorum. Muhtemelen tutanak tutup gitmişlerdir
Bu durumda avukat ile ayın 1 inde ödeyeceğinize dair anlaşabilirsiniz Maaşınız söz konusu ise oradan almak tabiki
avukat açısından daha iyidir.Ama maaşınızın 1/4 ü 600 TL etmiyor ise sizi sıkıştırarak bir kaç ay uğraşacak yerde
bir anda alıp dosyayı kapatmayı tercih etmek istemiş olabilir.
Geçmiş olsun bu arada ....

Son düzenleme:
kızlar şimdi eniştemle konuştum kendisi ağır ceza reisi konuyu anlattım o bile şaşırdı duruma :) avukatın numarasını verdim arayacak şimdi mafyamıymış bunlar bakalım neymiş dedi haber bekliyorum ondan

eniştem avukatla konuşmuş kadın önce ona hakaretler etmiş sonrada beni arayıp çemkirdi ne terbiyesizliğim ne yalancılığım kaldı ne yapabilirim kızlar inanın çok sinirliyim bildiğiniz gibi değil

Avukata intikal etse de dosya,şubeye gidip konuşur durumunu izah ederse şubenin insiyatifine kalmış.Sonuçta borcu avukatada verseler,yapılandırmayı banka yapıyor.Yani iş banka da bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…