minnakmimar Real eyes,Realise, Real lies.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 14.815 Emoji Skoru 13.547 Puanlar 298 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #261 demirleke .!.: kim konu sildi. konu burada işte. Genişletmek için tıkla... ilk mesajda konu göremiyorum random var sadece hani nerede konu ?
demirleke .!.: kim konu sildi. konu burada işte. Genişletmek için tıkla... ilk mesajda konu göremiyorum random var sadece hani nerede konu ?
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #262 nsnslc_11 .!.: E evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil mi Genişletmek için tıkla... konu sildiğin için ceza alacaksın. ayrıca neden siliyorsun? sen mi utanıyorsun onların yerine?
nsnslc_11 .!.: E evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil mi Genişletmek için tıkla... konu sildiğin için ceza alacaksın. ayrıca neden siliyorsun? sen mi utanıyorsun onların yerine?
N nsnslc_11 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 152 Emoji Skoru 189 Puanlar 23 Yaş 36 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #263 K grill .!.: konu sildiğin için ceza alacaksın. ayrıca neden siliyorsun? sen mi utanıyorsun onların yerine? Genişletmek için tıkla... kaldırmaya çalıştım kaldıramadım bu şekilde kaldırmayı denedim. Artık net ve dönüşü olmayan kararlar aldım. Evimden özel eşyalarımı kıyafetlerimi getirttim. Ve bu konu üstünde konuşmamaya karar verdim
K grill .!.: konu sildiğin için ceza alacaksın. ayrıca neden siliyorsun? sen mi utanıyorsun onların yerine? Genişletmek için tıkla... kaldırmaya çalıştım kaldıramadım bu şekilde kaldırmayı denedim. Artık net ve dönüşü olmayan kararlar aldım. Evimden özel eşyalarımı kıyafetlerimi getirttim. Ve bu konu üstünde konuşmamaya karar verdim
N nsnslc_11 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 152 Emoji Skoru 189 Puanlar 23 Yaş 36 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #264 minnakmimar .!.: konu silmek yasak Genişletmek için tıkla... Nasıl kaldırabilirim tamamen?
minnakmimar Real eyes,Realise, Real lies.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 14.815 Emoji Skoru 13.547 Puanlar 298 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #265 nsnslc_11 .!.: Nasıl kaldırabilirim tamamen? Genişletmek için tıkla... mune veya kazenle görüşmen lazım tatlım tamamen kaldırma olmuyor ama özel durumlarla ilgileniyorlar bir görüş istersen
nsnslc_11 .!.: Nasıl kaldırabilirim tamamen? Genişletmek için tıkla... mune veya kazenle görüşmen lazım tatlım tamamen kaldırma olmuyor ama özel durumlarla ilgileniyorlar bir görüş istersen
N nsnslc_11 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 152 Emoji Skoru 189 Puanlar 23 Yaş 36 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #266 minnakmimar .!.: mune veya kazenle görüşmen lazım tatlım tamamen kaldırma olmuyor ama özel durumlarla ilgileniyorlar bir görüş istersen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
minnakmimar .!.: mune veya kazenle görüşmen lazım tatlım tamamen kaldırma olmuyor ama özel durumlarla ilgileniyorlar bir görüş istersen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
minnakmimar Real eyes,Realise, Real lies.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 14.815 Emoji Skoru 13.547 Puanlar 298 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nsnslc_11 #267 nsnslc_11 .!.: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim