peki hastanelere versen cv ni orada birseyler kesin cikar senin icin is olarak.
Soruna gelince biz esimle gece yatakta yatar gelecegimiz hakkindaki planlarimizdan konusurduk neredeyse her hafta yapardik gun icindede acayip sohbet ederdik dedigim gibi bi 6 ay 1 sene gibi bi sikinti cektik esim o sure icersinde konusmamiz baya azaldi esimle nezman gelecegimizden konussak olumsuz negatif seyler soyluyup benide negatifligiyle boguyordu okadar cok gulusen biz neseli evimiz cenaze evi gibiydi:) Ben bi sene sabredebildim sonrasinda duzenli ise kavusunca normale dondu su an tipa tip eski hali(Esimin bir daha o kotu zamanlari yasayacagini sanmiyorum cunku esim isini cok kafaya takiyordu isi su an omurluk oldugu iicn sikinti kalmadi)
Bence ben olsaydim yani ilk deneyecegim sey su olurdu: sen anladigim kadariyla iyi bir bolumden mezunsun iyi islerde calismissin ama gecici bir sure ozel hastanelerde calisabilirsin sekreter olarak hem yeterince tecruben var hangi alanda istesen sana uygun bir fonksiyon vardir.

Ilkonce eski hallerine geri don anladigim kadariyla cok ev temizlemenden cikarimda bulundugum kadariyla kendini oyalayacak bir seyler bulmussun ama sen calismaya alisik bir insansin kendini boyle yararsiz hissediyorsundur evde otur oturr kendi parasini kazanmaya yemeye alisik kisiler genelde ev hayatina gecince kendilerini temizlige verdigini soyluyorlar cok sahit oldum:) Yani git bir is bul bu sayedede evi satmassiniz 6 yil kaldigini soyluyorsun 6 yil normal sartlarda cok kisa bir sure goz acip kapayincaya kadar gecer ama suda varki sen bebek istioysun ve hatirladigim kadariyla 31 yasindasin oyle okumustum sanirim eger alti yil calisip evi borcunu odersen 6 yil daha anne olamassinki bence su an anne olmak icin tam sirasi
bu yuzden evi satar mutavazi bir ev alir gul gibi gecinir gidersiniz birde bebe yaparsin hahha calismanada gerek kalmaz esinin maasida iyimis gul gibi ogg misss

Ya disini sikip evi satmayip bir is bulacaksin yada daha normal butcenize uygun biryere tasinip cocukta yapabileceksin ama bunu ilkolarak esinle konus eminim kendiniz icin olan karari en iyi siz veririsiniz.
Hiiii canım benim yüreğine sağlık emi beni düşünüp şu saatte bana vakit ayırdın ya ne diyim ya çok ama çok teşekkürler yemin ederim ilgin karşısında ezildim
kalkıp sana kahve filan bişey yapasım geldi napsam bilemedim :)
öncelikle o kadar sevindim ki eski düzeninize kavuşmanıza ne istiyosan daha iyisi çıksın hep karşınıza
ahhhh şu konuşama sorunu ya ben eşime hayalimi anlatıyorum diyorum ben yaşlanınca bodruma yerleşmek isterim şöyle bi hayatımız olsun ballandıra ballandıra anlatıyorum yok yahu adamdan tık yok bir cümlede sen kur dimi tek söylediği olur tabi hayatım
bakarız sevgilim
tamam fıstık yapılır
bu kadar kurduğu en cümle bu yani
her konuda böyle malesef
mesela boş bi dükkan görürüm ayyyy kocam be burası bizim olsa şöyle yaparız böyle yaparız bi saat anlatırım
olur der cevap olarak
valla bazen ağzının üstüne terlikle vurasım geliyo
bide bak bizim şöyle bi sorunumuzda var eşim çocuk gibidir küser mesela surat asar iki dakka sonra gelir sarılır öper beni sevmesi bile çocuk sever gibi
Bak bi şey anlatıyım da gül :) ben aklıma geldikçe gülerim
bir gece yine sofralar donattım şaraplar içildi sonra dedimki bekle gelicem içeri gidip giydim en afilli jartiyerimi ama nasıl bişey biliyomusub deri filan böyle yani epey seksi bi durum
üzerinede onun bi gömleğini giydim müzüiği filan ayarladım güya striptiz yapıcam
içeri girdim ama bendeki havayı gör kendimi dünyanın en seksi kadını gibi hissediyorum yani adriana lima gelse o an hadi ordan haspam diycem :)
veeeeeeeeeeeeeee ben içeri girdim müziği başlattım
eşimin tepkisi: ayyyyy ben seni yerim ne tatlı olmuşsun ne kadar şekersin nerden aldın bunları dedi
kalakadım öyle napcan sende mi alcan niye soruyon dedim çıktım odadan :)
bir diğer durumda aslında evet 31 yaşımdayım ve sanırım 6 yıl çok uzun bi süre ya beklemek için allah muhafaza bide yaş geçince daha riskli olurmuş bu işler
napsamki ben bilemedim bu evi satıp keyfimize bakalım bi kendine gel ömür geçiyo diyip silkelesem mi bu adamı