• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluurr yardim ediinnn bezdim

Biliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
Bir kez neyse de bütün gün ağır gelebilir henüz 4 aylık. Mamayı değğiştirin. Biberonla değil de kaşıkla yedirin

Bir kez neyse de bütün gün ağır gelebilir henüz 4 aylık. Mamayı değğiştirin. Biberonla değil de kaşıkla yedirin
Aa doğru bazı bebekler mamanım tadını beğenmiyor. Bizimki milupa nın gece muhallebisini yiyordu geçenlerde yemedi gittik hipp in aldık şimdi yiyor. Tadını sevmemiş olabilir. Hangi formül mamayı kullanıyordun

Aa doğru bazı bebekler mamanım tadını beğenmiyor. Bizimki milupa nın gece muhallebisini yiyordu geçenlerde yemedi gittik hipp in aldık şimdi yiyor. Tadını sevmemiş olabilir. Hangi formül mamayı kullanıyordun
Ben aptamil hip denedim sevmedi, bebelac denedim onu yedi. Biraz daha sekerli olduğu icin bebelacı yiyorlar.

Aman pirinc unu vermeyin, kof kilo ve hazmı zor. Üstelik ben aylarca kasıkla yedirdim gece gündüz.

Biliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu

Hanimefendi en kisa zamanda bir doktorla gorusun 1-2 gunlugune birsey olmaz sanirim ama princ unu bebeginizi uzun vadede obez bile yapabilir dikkat edin cok sagliga yararli birsey degil, eskiden annelerimiz tabi bilmediginden ve yokluktan yedirirlermis ama simdi durum farkli. Ayni sorunla yakin zamanda bir tanidigim karsilasti doktoru princ ununun cok saglikli olmadigini soylemis.
gecmis olsun

daha önceden güzel emiyorsa şimdi emmiyorsa bence önce bebeğini güzel bir oku nazar değmiş olabilir stres yapma senin stresini hisseder önce sen sakinleş bebekte sakinleşince tekrar emzirmeye çalış olmazsa, sütünü sağ ve kaşıkla ver yemiyorsa , pirinç unu ( arı mama falan değil saf pirinç unu ) veya pirinç lapası pirinçi kendin kaynatıp blendırla ezerek yapabilirsin ama bunu çoooook sıvı yapmalısın ve kesinlikle suyla yapmalısın 1 yaştan önce süt ve pirinç bebekleri kabız yapar içine de formül mama yani milupa gibi mamalar ekle olçüsünden bir ölçek az ve birazda zeytin yağı çünkü emen bebeklerde formül mamaya geçişte kabızlık muhakkak olur bana doktorum bunu önermişti söylemek istedim.

Biberonu benim kızım da almıyordu
Ama ben işe başlayınca annem denedi almış
Senden almaz eşin ya da annen versin biberonu, hatta sen başka odaya kaç

Miğdesi henüz hazır değil öyle şeylere kaşıklada olsa sütünü içir gazı olabilir yada farkında değilsin biyeri incilmiş olabilir mutlaka bi sıkıntısı vardır kendi dr olmasada bi uzmana götür miğdesi rahatsızda olabilir ağzına bak belki pamukçuk olmuştur canı acıdığı içinde emmiyo olabilir

pirinç unu ılk etapta agır gelebılır kabız yapabılır...sen mama cesıtlerını dene arada....zaten 4 aylık olmuş ek gıdaya gecırır doktorun....yogurda hafıf corbalara,meyve pürelerıne gecıs yapabılırsın....aradada mama takvıyesı

benim oğlumda 4 aylıkken memeyi reddetti biberonda almıyordu süt de içmiyordu meğer diş çıkarıyormuş
mutlaka senin bebeğinin de vardır bir nedeni
sabret pes etme sen memeyi vermeye özen göster

benim oğlumda 4 aylıkken memeyi reddetti biberonda almıyordu süt de içmiyordu meğer diş çıkarıyormuş
mutlaka senin bebeğinin de vardır bir nedeni
sabret pes etme sen memeyi vermeye özen göster
Ayni dediklerin oğlumda war kesin dış cıkartıcak eskiden bayağı ıstahlıydı.ne zormus inşallah hemen cikar

Memeyi daya en sonunda alıcak. Diş çıkarma dönemi olduğundan huysuzluk yapıyor ama memeden vazgeçme acıkınca mecbur alıcak:)

Meme başına şekerli su sürüp dene bi. Daya memeyi surekli illaki acikip alacaktir. Bu arada kıl varsa ondan yapiyor olabilir.

Aç değildr belki doyurayım derken zarar verme bekle . Kabızsa yemez cnm dikkat et

Canim bebegin cok kücük daha doktora git muhakkak belki rahatsizlanmistir

Back
X