• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor şimdi?

Kusura bakmayın ama birisiyle konuşurken beni başka biri ile tanışmaya davet ediyorlar demek çok irrite edici . Resmen " çirkin sen burda bekle , ben bir güzel bulamazsam geleyim seni alayım " diye bir söz var ya toplumumuzda o hesap . Adama resmen bir seçenek gibi hissettirmişsiniz. İnanın erkeklerde çok ters teper bu tavır .

Kusura bakmayın ama birisiyle konuşurken beni başka biri ile tanışmaya davet ediyorlar demek çok irrite edici . Resmen " çirkin sen burda bekle , ben bir güzel bulamazsam geleyim seni alayım " diye bir söz var ya toplumumuzda o hesap . Adama resmen bir seçenek gibi hissettirmişsiniz. İnanın erkeklerde çok ters teper bu tavır .

Kötü bir şekilde tecrübe ettim :(
Ben hani ilgisini belli etsin diye.
Artık yapılacak birşey yok sanırım.

Buda ters teperse :KK53:
İşin ilginci sosyal medyada her paylaşımı beğeniyor ama işte.
Açık açık yazsam diyorum oda elimde patlar :KK53:

Tepmez Tepmez. Bana güven. En küçük bir fırsatta tekrar yazmaya başlarlar. Mesela hepsi benim d.günümü bekliyordu. Kutlayınca tekrar yazmaya başlarlardı. ya da şirkete bir cicek gelirdi almazdım, cicek gelmiş almamışsın gibi mail ya da telden söylerlerdi. Eğer gerçekten senden etkilenmişse dönüş olacaktır. Etkilenmemişse de boş yere kendini küçük düşürme, önündeki fırsatlara bak.

tabii şu da var, keşke demeseydin biriyle görüşeceğim diye. Bu kısmı yanlış anlamış arayışta olduğunu düşünmüş olabilir. Senlik bir sıkıntı yokta işte erkek aklı. Tabi ki belli sınırlar çercevesinde görüşeceksin. Her tanıdığın görüştüğün kişi seni ideal erkeğine bir tık daha yaklaştıracak taa ki zil zurna aşık olana kadar. İşte o zaman Allah yardımcın olsun. :)

Tepmez Tepmez. Bana güven. En küçük bir fırsatta tekrar yazmaya başlarlar. Mesela hepsi benim d.günümü bekliyordu. Kutlayınca tekrar yazmaya başlarlardı. ya da şirkete bir cicek gelirdi almazdım, cicek gelmiş almamışsın gibi mail ya da telden söylerlerdi. Eğer gerçekten senden etkilenmişse dönüş olacaktır. Etkilenmemişse de boş yere kendini küçük düşürme, önündeki fırsatlara bak.

tabii şu da var, keşke demeseydin biriyle görüşeceğim diye. Bu kısmı yanlış anlamış arayışta olduğunu düşünmüş olabilir. Senlik bir sıkıntı yokta işte erkek aklı. Tabi ki belli sınırlar çercevesinde görüşeceksin. Her tanıdığın görüştüğün kişi seni ideal erkeğine bir tık daha yaklaştıracak taa ki zil zurna aşık olana kadar. İşte o zaman Allah yardımcın olsun. :)

Çok teşekkürler taktikler için.
Bende öyle bir şans var ki.
Düşün taktik yaptım elime yüzüme bulaştı :KK53:

Kötü bir şekilde tecrübe ettim :KK43:
Ben hani ilgisini belli etsin diye.
Artık yapılacak birşey yok sanırım.
Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum . Hemen adama birini bulmuş muamelesi yapılmış ne alaka ? İnsanların birinden soguması için illa birini mi bulması gerekiyor ? Şimdi tam tersi düşünelim sizle konuşuyor adam beni biriyle tanıştıracaklar diyor . Ben aşırı bozulurum . Derim ben saksı mıyım burda çantada keklik miyim . Bir kere çok saygısız davranmış olur bana . Eğer davette birini bulduysa da emin olun sizden soğuduğu için bulmuştur . Çünkü sizde onu seçenek yapmıssınız . O da sizi yapmıştır .

Bence gitsin ama gitmedim desin :):) o sıra eski fotolarından paylaşsn. Babamlarla çay keyfi alışveriş keyfi filan diye.

Tamam bugün akşam uçağa binerim diye biliyor.
Şuan asla ses yok.
Akşam yazarım demiştim yazmıcam.
Sorarsa da gitmedim derim.

Çok teşekkürler taktikler için.
Bende öyle bir şans var ki.
Düşün taktik yaptım elime yüzüme bulaştı :KK53:

heheh yerim senin taktiklerini :):):) Buluşmaya gidicem demek ayrı, peşimde çok insan var imasını yapmak ayrı ama :):)

Ben fake facce hesabı açmıştım. cocugu red ediyordum ama o da ısrarla bana yazıyordu. bazıları ne kıskanıyordu ya. vay beee ne günler ne günlerr :) keyfini çıkar. az sen oyna eğlen. evlendikten sonra zaten kv damat ikilisi yeterince canını sıkıyor.

Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum . Hemen adama birini bulmuş muamelesi yapılmış ne alaka ? İnsanların birinden soguması için illa birini mi bulması gerekiyor ? Şimdi tam tersi düşünelim sizle konuşuyor adam beni biriyle tanıştıracaklar diyor . Ben aşırı bozulurum . Derim ben saksı mıyım burda çantada keklik miyim . Bir kere çok saygısız davranmış olur bana . Eğer davette birini bulduysa da emin olun sizden soğuduğu için bulmuştur . Çünkü sizde onu seçenek yapmıssınız . O da sizi yapmıştır .

Ya işte saçma sapan bir lafım nelere neden oldu.
Ben zaten gitsem de sevgilim var onlara bu şekilde söylerim dedim.
Çok mantıklı dedi.
Sonrasında da konuştuk bayağı.

Fikrimi sordun soyledim. Karar senin. :KK53:

O daha kotu.:deli: Anlarsa donusu olmaz.:silah:

Sherlock değildir sanmam anlasın. konum servislerini de kapatırsa paylaşım yaparken hiç bir şey onu ele vermez :):) ama bence mutlaka git o görüşmeye. eğer oradaki cocuktan etkilenmezsen gitmedim sen varken istemedim dersin. etkilenirsen zaten düşünmezsin hatırlamazsın bile.

Sherlock değildir sanmam anlasın. konum servislerini de kapatırsa paylaşım yaparken hiç bir şey onu ele vermez :):) ama bence mutlaka git o görüşmeye. eğer oradaki cocuktan etkilenmezsen gitmedim sen varken istemedim dersin. etkilenirsen zaten düşünmezsin hatırlamazsın bile.

Gidiyorsa gittim desin yalan soylemek niye.

Ben karsiyim yalanlara.

heheh yerim senin taktiklerini :):):) Buluşmaya gidicem demek ayrı, peşimde çok insan var imasını yapmak ayrı ama :):)

Ben fake facce hesabı açmıştım. cocugu red ediyordum ama o da ısrarla bana yazıyordu. bazıları ne kıskanıyordu ya. vay beee ne günler ne günlerr :) keyfini çıkar. az sen oyna eğlen. evlendikten sonra zaten kv damat ikilisi yeterince canını sıkıyor.

O sürelerde burda yaşarım artık kızlar taktik diye. :KK53:
Kendimce kırdığım potu da çocuğa dedim ki zaten sevgilim var derim onlara yüzük vs takarım dedim iyi fikir dedi.
Sonu bu :KK53:

Gidiyorsa gittim desin yalan soylemek niye.

Ben karsiyim yalanlara.

Yalan tabiki çok kötü bir şey. ama bu kız burada durumu mahvettim diye vicdan yaparken cocugun tum saflıgıyla arka planda uzuldugunu sanmıyorum. o da arayışlar ıcındedır. sadece bızım kız durust cıktı söyledi o da elinde patladı. İşler ciddiye binene kadar sevgilerden emin olana kadar pembe yalanlar söylenebilir. %100 karşı taraf dürüst değil cunku.

Ya işte saçma sapan bir lafım nelere neden oldu.
Ben zaten gitsem de sevgilim var onlara bu şekilde söylerim dedim.
Çok mantıklı dedi.
Sonrasında da konuştuk bayağı.
Canım kusura bakma ben birazcık da adam açısından bakmaya çalıştım olaya . Çünkü sadece adamı atmakla olmaz iki taraflı değerlendirmek lazım . Bu aşamadan sonra eğer çok istiyorsa emin olun yazacaktır . Sizde artık dikkat ederseniz . Yazmazsa ya da uğraşmazsa belki bu bahane olmustur hayat size daha güzel birşey hazırlıyordur şakın boş yere kendinizi suçlamayın . Olmayacağı varsa bunları demesenizde olmazdı .

Back
X