Sabahtan aksama kadar konuşmalar nedir ki? Yüzyüze gorusmuyor musunuz? Ve ön günde inanılmaz ilgili adam bir o kadar kısa zamanda yok olur.
Zaten öyle oldu.
Kendimi çok sorguluyorum nedense

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan aksama kadar konuşmalar nedir ki? Yüzyüze gorusmuyor musunuz? Ve ön günde inanılmaz ilgili adam bir o kadar kısa zamanda yok olur.
Kusura bakmayın ama birisiyle konuşurken beni başka biri ile tanışmaya davet ediyorlar demek çok irrite edici . Resmen " çirkin sen burda bekle , ben bir güzel bulamazsam geleyim seni alayım " diye bir söz var ya toplumumuzda o hesap . Adama resmen bir seçenek gibi hissettirmişsiniz. İnanın erkeklerde çok ters teper bu tavır .
Buda ters teperse
İşin ilginci sosyal medyada her paylaşımı beğeniyor ama işte.
Açık açık yazsam diyorum oda elimde patlar![]()
O kutlamaya gitmeyeceksin o zaman.
O kutlamaya gitmeyeceksin o zaman.
Tepmez Tepmez. Bana güven. En küçük bir fırsatta tekrar yazmaya başlarlar. Mesela hepsi benim d.günümü bekliyordu. Kutlayınca tekrar yazmaya başlarlardı. ya da şirkete bir cicek gelirdi almazdım, cicek gelmiş almamışsın gibi mail ya da telden söylerlerdi. Eğer gerçekten senden etkilenmişse dönüş olacaktır. Etkilenmemişse de boş yere kendini küçük düşürme, önündeki fırsatlara bak.
tabii şu da var, keşke demeseydin biriyle görüşeceğim diye. Bu kısmı yanlış anlamış arayışta olduğunu düşünmüş olabilir. Senlik bir sıkıntı yokta işte erkek aklı. Tabi ki belli sınırlar çercevesinde görüşeceksin. Her tanıdığın görüştüğün kişi seni ideal erkeğine bir tık daha yaklaştıracak taa ki zil zurna aşık olana kadar. İşte o zaman Allah yardımcın olsun. :)
Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum . Hemen adama birini bulmuş muamelesi yapılmış ne alaka ? İnsanların birinden soguması için illa birini mi bulması gerekiyor ? Şimdi tam tersi düşünelim sizle konuşuyor adam beni biriyle tanıştıracaklar diyor . Ben aşırı bozulurum . Derim ben saksı mıyım burda çantada keklik miyim . Bir kere çok saygısız davranmış olur bana . Eğer davette birini bulduysa da emin olun sizden soğuduğu için bulmuştur . Çünkü sizde onu seçenek yapmıssınız . O da sizi yapmıştır .Kötü bir şekilde tecrübe ettim
Ben hani ilgisini belli etsin diye.
Artık yapılacak birşey yok sanırım.
Şahane uçak biletime kadar söylemiştim kendisine![]()
Bence gitsin ama gitmedim desin :):) o sıra eski fotolarından paylaşsn. Babamlarla çay keyfi alışveriş keyfi filan diye.
Bence gitsin ama gitmedim desin :):) o sıra eski fotolarından paylaşsn. Babamlarla çay keyfi alışveriş keyfi filan diye.
Çok teşekkürler taktikler için.
Bende öyle bir şans var ki.
Düşün taktik yaptım elime yüzüme bulaştı![]()
Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum . Hemen adama birini bulmuş muamelesi yapılmış ne alaka ? İnsanların birinden soguması için illa birini mi bulması gerekiyor ? Şimdi tam tersi düşünelim sizle konuşuyor adam beni biriyle tanıştıracaklar diyor . Ben aşırı bozulurum . Derim ben saksı mıyım burda çantada keklik miyim . Bir kere çok saygısız davranmış olur bana . Eğer davette birini bulduysa da emin olun sizden soğuduğu için bulmuştur . Çünkü sizde onu seçenek yapmıssınız . O da sizi yapmıştır .
Fikrimi sordun soyledim. Karar senin.
O daha kotu.Anlarsa donusu olmaz.
![]()
Fikrimi sordun soyledim. Karar senin.
O daha kotu.Anlarsa donusu olmaz.
![]()
Sherlock değildir sanmam anlasın. konum servislerini de kapatırsa paylaşım yaparken hiç bir şey onu ele vermez :):) ama bence mutlaka git o görüşmeye. eğer oradaki cocuktan etkilenmezsen gitmedim sen varken istemedim dersin. etkilenirsen zaten düşünmezsin hatırlamazsın bile.
heheh yerim senin taktiklerini :):):) Buluşmaya gidicem demek ayrı, peşimde çok insan var imasını yapmak ayrı ama :):)
Ben fake facce hesabı açmıştım. cocugu red ediyordum ama o da ısrarla bana yazıyordu. bazıları ne kıskanıyordu ya. vay beee ne günler ne günlerr :) keyfini çıkar. az sen oyna eğlen. evlendikten sonra zaten kv damat ikilisi yeterince canını sıkıyor.
Gidiyorsa gittim desin yalan soylemek niye.
Ben karsiyim yalanlara.
Gidiyorsa gittim desin yalan soylemek niye.
Ben karsiyim yalanlara.
Canım kusura bakma ben birazcık da adam açısından bakmaya çalıştım olaya . Çünkü sadece adamı atmakla olmaz iki taraflı değerlendirmek lazım . Bu aşamadan sonra eğer çok istiyorsa emin olun yazacaktır . Sizde artık dikkat ederseniz . Yazmazsa ya da uğraşmazsa belki bu bahane olmustur hayat size daha güzel birşey hazırlıyordur şakın boş yere kendinizi suçlamayın . Olmayacağı varsa bunları demesenizde olmazdı .Ya işte saçma sapan bir lafım nelere neden oldu.
Ben zaten gitsem de sevgilim var onlara bu şekilde söylerim dedim.
Çok mantıklı dedi.
Sonrasında da konuştuk bayağı.