Esin beni ara demistir belki... yada gorumcen bu konuda sikayetlenmistir esin de beni ara demistirKizlar bir suredir beni dusunduren bir konu var..
Ve bugun tekrar yasamamiz neler oluyor yaa dedirtti..
Esimle konusacagim bir konu degil o yuzden fikirlerinize ihtiyacim var,konu su:
Gorumcem bize gelecegi zamanlarda yada bize davet etmek istedigi zamanlara onceden erkek kardesini nadiren, beni daha sık arardi,ekseri bize gelmek istediginde..simdiyse kardesini arar oldu ben evin hanimiyim beni arayip sormak yerine ...noldu anlamadim bayadir onu arayamiyorum o yuzden mi dicem ama gorusmuyor degiliz bor araya mutlaka ayda 4 5 kere geliriz yani.o da beni normalde pek aramiyor artik kirk yilda bir bi isi duserse belki.bilmiuorum son zamanlarda artik kardesini arama modasi cikti ve ben yavastan gicik olmaya basladim.sizce ozelllikle mi yapiyo ben aramiyorum diye beni muhatap almiyormus gibi yapmasi beni biraz dusundurmeye itti.
Hayir olmuyor ben hissetmedim hic oyle birsey.Eskisi kadar konuşmadığınız için o da sizden bekliyor olabilir.Madem aramasını istiyorsunuz,siz bir kaç kere arayıp hal hatır sorun.Yine aramazsa tuhaf karşılamakta haklısınız o zaman.Ama şimdi siz de aramıyorken ondan beklememelisiniz.Yan yana iken sıkıntı oluyor mu?Dargınlık,soğukluk gibi.
Sanmiyorum ben sadece telefonla ben pek aramiyorum diye oldugunu dusunuyorum.Zaman bulamiyorum yada bazen gecekten unutuyorum ama surekli gorustugumuz gelip gittigimiz insanlar diye sorun yapilmayacagini saniyorum uzun bir sure gorusemezsek zaten mutlaka arar hal hatir sorarim.Esin beni ara demistir belki... yada gorumcen bu konuda sikayetlenmistir esin de beni ara demistir
Olabilir... uyarin esinizi bir daha yapmaz herhaldeSanmiyorum ben sadece telefonla ben pek aramiyorum diye oldugunu dusunuyorum.Zaman bulamiyorum yada bazen gecekten unutuyorum ama surekli gorustugumuz gelip gittigimiz insanlar diye sorun yapilmayacagini saniyorum uzun bir sure gorusemezsek zaten mutlaka arar hal hatir sorarim.
Gelinle hicbir problemim yok ama onu bir arıyorsam kardeşimi beş arıyorum. Bisey olduğundan değil içimden öyle geliyorKizlar bir suredir beni dusunduren bir konu var..
Ve bugun tekrar yasamamiz neler oluyor yaa dedirtti..
Esimle konusacagim bir konu degil o yuzden fikirlerinize ihtiyacim var,konu su:
Gorumcem bize gelecegi zamanlarda yada bize davet etmek istedigi zamanlara onceden erkek kardesini nadiren, beni daha sık arardi,ekseri bize gelmek istediginde..simdiyse kardesini arar oldu ben evin hanimiyim beni arayip sormak yerine ...noldu anlamadim bayadir onu arayamiyorum o yuzden mi dicem ama gorusmuyor degiliz bor araya mutlaka ayda 4 5 kere geliriz yani.o da beni normalde pek aramiyor artik kirk yilda bir bi isi duserse belki.bilmiuorum son zamanlarda artik kardesini arama modasi cikti ve ben yavastan gicik olmaya basladim.sizce ozelllikle mi yapiyo ben aramiyorum diye beni muhatap almiyormus gibi yapmasi beni biraz dusundurmeye itti.
Ben kardesini aradigi siklikta beni de aramali dedigimi hatrlamiyorum siz yanlis anlamis olmalisiniz.Gelinle hicbir problemim yok ama onu bir arıyorsam kardeşimi beş arıyorum. Bisey olduğundan değil içimden öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?