Noluyor ?

Amaz10

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
372
113
23
Kizlar bir suredir beni dusunduren bir konu var..
Ve bugun tekrar yasamamiz neler oluyor yaa dedirtti..
Esimle konusacagim bir konu degil o yuzden fikirlerinize ihtiyacim var,konu su:
Gorumcem bize gelecegi zamanlarda yada bize davet etmek istedigi zamanlara onceden erkek kardesini nadiren, beni daha sık arardi,ekseri bize gelmek istediginde..simdiyse kardesini arar oldu ben evin hanimiyim beni arayip sormak yerine ...noldu anlamadim bayadir onu arayamiyorum o yuzden mi dicem ama gorusmuyor degiliz bor araya mutlaka ayda 4 5 kere geliriz yani.o da beni normalde pek aramiyor artik kirk yilda bir bi isi duserse belki.bilmiuorum son zamanlarda artik kardesini arama modasi cikti ve ben yavastan gicik olmaya basladim.sizce ozelllikle mi yapiyo ben aramiyorum diye beni muhatap almiyormus gibi yapmasi beni biraz dusundurmeye itti.

Aranıza soğukluk girdiği için sizi aramıyor olabilir yada sonuçta kardeşinin de evi olduğu için onu aramıştır fark görmemiştir bilemeyiz..
Eğer eskiden samimiyetiniz varsa şimdi bir araya geldiğinizde şaka yollu artık fazla görüşemiyoruz eskisi kadar neler oldu bize arayıp soralım gibisinden takılabilirsiniz..

Bu evin hanimi benim tribini yanlis buluyorum oncelikle. Herkes kendi akrabasi kimse onu arar gelirken. Benim kuzenim gelirken esimi neden arasin? Veya esimin kuzeni gelirken beni neden arasin? Kari-koca konusmayi biliyorsunuzdur herhalde birbirinize haber verirsiniz misafir geliyor diye

Ben genelde gorusmej istemediğim insanlari yavas yavas aramamaya baslarim. Sonra da koparim. Eger bboyle bir duurm olsaydi sizin evde kalmayi da dusunemezdi. Bence bir şeye darilmis olabilir.

Kardeşini arasa ne oluyor ki? Yani eşimin akrabaları da bize gelmek istediklerinde ya da bizi davet edeceklerinde eşimi ararlar hep. Eşim de bana sorar, birlikte karar veririz.

Benim kardeşim evime gelmek istediği zaman eşimi arayıp izin istemediğinden eliminizi de benden istemese bozulmazdım diye düşünüyorum. Arama meselesi ise karşılıklıdır. Ben de sık aramam çünkü unutuyorum, karşıdan da beklemiyorum

Onceden boyle seyler icin beni arayan insan bir suredir esimi arayinca sasiriyorum hepsi bu yoksa tabiki herkes kendi akrabasini arar.aramizda bir sogukluk yok sadece telefon yoluyla evet eskisi gibi fazla arasmiyoruz ama bunun bi nedeni yok bazen olur oyle ya hani o sekilde ozellikle olan birsey degil..

Eskisi kadar aranıyoruz birbirimizi dediniz...aranız biraz soğumuş olabilir
Ama büyütülecek birşey yok bence...
Kardeşini arayip söylemesi anormal değil

Eskisi kadar konuşmadığınız için o da sizden bekliyor olabilir.Madem aramasını istiyorsunuz,siz bir kaç kere arayıp hal hatır sorun.Yine aramazsa tuhaf karşılamakta haklısınız o zaman.Ama şimdi siz de aramıyorken ondan beklememelisiniz.Yan yana iken sıkıntı oluyor mu?Dargınlık,soğukluk gibi.

Gorumcem bize gelecegi zamanlarda yada bize davet etmek istedigi zamanlara onceden erkek kardesini nadiren, beni daha sık arardi,ekseri bize gelmek istediginde..simdiyse kardesini arar oldu ben evin hanimiyim beni arayip sormak yerine ...noldu anlamadim bayadir onu arayamiyorum o yuzden mi dicem ama gorusmuyor degiliz bor araya mutlaka ayda 4 5 kere geliriz yani.o da beni normalde pek aramiyor artik kirk yilda bir bi isi duserse belki.bilmiuorum son zamanlarda artik kardesini arama modasi cikti ve ben yavastan gicik olmaya basladim.sizce ozelllikle mi yapiyo ben aramiyorum diye beni muhatap almiyormus gibi yapmasi beni biraz dusundurmeye itti.
Esin beni ara demistir belki... yada gorumcen bu konuda sikayetlenmistir esin de beni ara demistir

Demekki
Eskisi kadar konuşmadığınız için o da sizden bekliyor olabilir.Madem aramasını istiyorsunuz,siz bir kaç kere arayıp hal hatır sorun.Yine aramazsa tuhaf karşılamakta haklısınız o zaman.Ama şimdi siz de aramıyorken ondan beklememelisiniz.Yan yana iken sıkıntı oluyor mu?Dargınlık,soğukluk gibi.
Hayir olmuyor ben hissetmedim hic oyle birsey.

Esin beni ara demistir belki... yada gorumcen bu konuda sikayetlenmistir esin de beni ara demistir
Sanmiyorum ben sadece telefonla ben pek aramiyorum diye oldugunu dusunuyorum.Zaman bulamiyorum yada bazen gecekten unutuyorum ama surekli gorustugumuz gelip gittigimiz insanlar diye sorun yapilmayacagini saniyorum uzun bir sure gorusemezsek zaten mutlaka arar hal hatir sorarim.

Umursamaz biri degilim oyle biri olsam zaten onceden ben aranirken suan aranmamayi takmazdim.

Sanmiyorum ben sadece telefonla ben pek aramiyorum diye oldugunu dusunuyorum.Zaman bulamiyorum yada bazen gecekten unutuyorum ama surekli gorustugumuz gelip gittigimiz insanlar diye sorun yapilmayacagini saniyorum uzun bir sure gorusemezsek zaten mutlaka arar hal hatir sorarim.
Olabilir... uyarin esinizi bir daha yapmaz herhalde

Gelinle hicbir problemim yok ama onu bir arıyorsam kardeşimi beş arıyorum. Bisey olduğundan değil içimden öyle geliyor

Back
X