Güzelim çok sıkıntı yapma kendine içeri boşalma olmamış ve sen her ihtimali düşünerek ilacı kullanmışsın istersen ilişkiden 15gün sonra kan testi yaptırabilirsin ancak sana bir tavsiye birdaha kullanma kesinlikle bende kist oluşturdu ve tüm bünyemi mahvetti ve eşimde benimle beraber hatasının ceremesini çekiyor :) Allah yardımcın olsun dikkat et ..
canım yorumun ıcın cok saol..bende sabahtan berı kahwerengı akıntıı wardı ve akşam kanamam basladı adet günüme daha war baya..eger bugünkü kanamam dewam ederse bikaç gün bunu adet kanamam olarak mı anlayım yoksa ara kanama mı...sence hamılelık rıskım ortadan kalktı mı
Ara kanama güzelim şuan yaşadığın ilaçtan 1 hafta sonra başlıyor genelde bu kanama adet düzensizliği yapıyor adetine nekadar bir süre var ? Bence hamile değilsindir önlemini almışsın zaten ilaçla .
adetim 2. günü nişanlımla ilişkiye girdik ve içime boşaldı. ama sıvı içimden çok dışarıdaydı. korkudan ilişkiden 21 saat sonra yani adetimin 3. günü norlevo kullandım ve adetimin 4. günü adetim kesildi. ilaç etkisini gösterdi sanırım hormonel dengem hemen bozuldu. ancak merak ettiğim adet görürken birlikte olmak(( hamilelik için nasıl bir dönem ? içim hiç rahat değil....
Ara kanama güzelim şuan yaşadığın ilaçtan 1 hafta sonra başlıyor genelde bu kanama adet düzensizliği yapıyor adetine nekadar bir süre var ? Bence hamile değilsindir önlemini almışsın zaten ilaçla .
Ya daha adet olmadim iliskiden 16 gun sonra kan testi kesin sonuc werir mi yarin yaptiricam
Nolur yardim edin
Kizlar iliskiden sonra ki 16. Gun kan testi yaptirdim sonuc 0.01 negatif artik icim rahat etsin miiii bana nie kimse cewap wermek istemio acabaa yaaa
arkadaşlar herkese merhaba...
İlacı ilişkiden 6 saat sonra aldım ve kullanalı 5 gün oldu ama bende ne bir kanama oldu ne de mide bulantısı,akıntı gibi bir durum.Bu ilacın etki etmediği anlamına gelir mi? Hamilelikten şüphelenmem gerekir mi?
merhaba arkadaşlar
ben riskli olan birkaç durumdan sonra norlevo kullandım . tabii sürekli değil geçen sene bir defa ve geçen ay 2 defa kullanmak zounda kaldım. bende inanılmaz bir tüylenme yaptı . zaten senelerdir uğraşır dururum tam bitti derken dün yüzüme baktığımda inanılmaz siyah siyah tüyler farkettim. acaba aynı şekilde yan etkisi yaşayan oldu mu ?
canm bende olmadı ama dr söylemişti hormonlar bozulduğun için omuştur bir ayda 2 defa almak bayagı riskli cnm
canm korkmana gerek yok egatif çıkmış işte
etki etmediği anlamına gelmez etki ettiği anlamına da gelmez. bu saydıklarınız yan etkilerdir adı üsüinde "yan etki" yani ilacın esas amacından bağımsız olarak gerçekleşen ve önlenemeyen rahatsız durumlar.
ilişki adete kaç gün kala olmuştu daha kaç gününüz var?
norlevo yu ılışkıden 72 saat sonrasına kadar alabılırsın o saatten sonra etkı etmez ama o saate kadar mutlaka etkı eder merak etme cnm ılacın yan etkılerı de zaten herkeste olmaz sadce durumu hassas olanlarda olur bu herhangı bır anlama gelmez korkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?