Brightttttt...ben de aynı durumdayım..ilişkiden 2 saat sonra içtim.10 gün vardı.10 gün sonra adet oldum.36 gün sonra 2.si de zamanında geldi.Ama simdi adet olamıyorum..karnım agrıyo..olucak gibi oluyo.gidip bakıyorum hiç bişey yok. 2 gün geçti. 4 gün önce eczaneden alıp test yapmıstım negatifti.doktora gidicek durumum da su an yok((ara kanama ve bi tane adet olmasına ragmen bu gecikmeden dolayı yine korkuyorum beeenn.. ((
İnşallah canım
kızlar ben bu ilacı taaa temmuzda içmiştim üstüne 3 kere adet oldum ama hep 30 ,31 günde olmaya başladıme eskiden 27 günde falan olurdum bugün 32.gün halen gelmeedi bu ilaçla mı alakalı böle bi durum yaşayan var mı ..?
Canım ben de ilacı temmuzda kullandım.26 günde bir oluyodu benim de..ilactan sonraki kanamamla beraber ben de 4 kere oldum.ilki ve ikincisi ve dördüncüsü tam zamanında geldi.ama ücüncüsü benim de 4 gun gecikti.26dan 30a cıktı yani.bu ilac bazen kist yapabiliyomus duydugum kadarıyla.sende de kist olustuysa kist adet suresini uzatabilir.bi doktora görün istersen.ultrasonla bi bakılsın.
kızlar ben bu ilacı taaa temmuzda içmiştim üstüne 3 kere adet oldum ama hep 30 ,31 günde olmaya başladıme eskiden 27 günde falan olurdum bugün 32.gün halen gelmeedi bu ilaçla mı alakalı böle bi durum yaşayan var mı ..?
merhaba arkadaşlar geçen ay adetimin son günü ilişki yaşadım ve 12 saat içinde bu hapın ikisini aynı anda kullandım ve tekrar adet görmeye başladım ortalama 1 hafta kadar sürdü bu kanama dönemi her ayın 20 sinde adet oluyordum fakat kaç gün geçti hala olmadımm sizce hamile olma ihtimalim var mı?
siz ilacı doğru şekilde kullanmışsınız. endişelenmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değil.yerimseniben[/QUOT
nişanlımla geçen hafta pazar günü akşam ilişkıye girdik..ama içime boşalma olmadı yanı geri çekme yöntemıyle dışarı boşaldı..ama benım içim yınede rahat etmedi ben ertsı akşam norlevo kullandım 2 hapı da aynı anda içtim...acaba hamıle kalma olasılığım war mı sınırlerım çok bozuldu evden çıkmıyorum nolur bana yardım ediiiinnn...
arkadaşlar norlevo için ben üretici firmayı aradım prospektüste yazan kullanım son klinik çalışmaları çerçevesinde doğruymuş.yani hani sitelerde 12 saat arala alın diorlar ya şuan 2table aynı anda alınınca da aynı sonucu werdiği ispatlanmış.paylaşmak istedim.
bana yardım eden yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
neden kımse bana cewap yazmıooo lütfen çok sıkıntıdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?