Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bende sızınle aynı durumdayım su anda daha sonra regl oldunuz mu? kacıncı gunde oldu bende, agustosun 14 unde regl olmustum 20 sınde bu hapı aldım 28 ınde regl oldum sonra 8 eylulde tekrar regl oldum. 8 ekımde gelmesı gereken adetım gelmedı hala kan testı yaptırdım, sonuc negatıf ama hala gelmıo reglım... sızın durumunuzda nasıl oldu kacıncı gunde tekrar regl oldunuz?

kızlar ben bu ilacı taaa temmuzda içmiştim üstüne 3 kere adet oldum ama hep 30 ,31 günde olmaya başladıme eskiden 27 günde falan olurdum bugün 32.gün halen gelmeedi bu ilaçla mı alakalı böle bi durum yaşayan var mı ..?

Canım ben de ilacı temmuzda kullandım.26 günde bir oluyodu benim de..ilactan sonraki kanamamla beraber ben de 4 kere oldum.ilki ve ikincisi ve dördüncüsü tam zamanında geldi.ama ücüncüsü benim de 4 gun gecikti.26dan 30a cıktı yani.bu ilac bazen kist yapabiliyomus duydugum kadarıyla.sende de kist olustuysa kist adet suresini uzatabilir.bi doktora görün istersen.ultrasonla bi bakılsın.

ya çok korkarım öle şeylerden inşallah yoktur kist falan doktora gidicemde erteliorum kaç aydır ayyy korktum şimdi ya

kızlar biri bana cevap verebilir mi .. ben bu ilaçtan sonra 3 kere adet olmama rağmen çok korkuyorum ya test de yapmıştım negatifdi ama şimdi 4.reglm gecikti die korkuyorum

kızlar yardım edın yaa.. adetımden sonrahemen ılıskıye gırdık norlevo kullandım ve 26. gunde koyu kahverengı kanamam oldu adet oldugumdan daha az mıktarlarda ve 3 gun surdu testte yapmıstık negatıftı ben sımdı adet oldum mu olmadım mı?

haziran 18inde bu hapı kullandım ve şu anda 4,5 aylık hamıleyım.

allah istedikten sonra hapta kullansanız hıçbirşey farketmiyor.
rabbım ıstedi olacak dedi oldu .
sğlıklı olsun bebeğim cinsiyetide erkek.

2 yaşındaki oğluma arkadaş geliyor

nasıl ya?millet ertesi gün hapı kullanmasına rağmen hamile kalabiliyor..
bizde burda hamile kalıcaz diye saçımızı başımızı yoluyoruz

naapsak bizdemi ertesi günü hapı kullansak?

canım ben de kullandım ilacı bende tam ters etki yaptı normalde 35 günde bir olurdm şimdi üstüne 3 kere adet gördm ve hep 30 günde geldi ama şöyle bi şey var ilaç 2-3aylık adet düzenini değiştirebiliyomuş hem senin tarihlerde bikaç günlük bir oynama var psikolojik bi etki olabilir .korkulacak bişey yok bence

yaa arkadaslar.. ben birliktelik yasadiktan sonra 13. saatte aldim. Regl donemim yaklasmisti içime çok fazla ve direk bir bosalma olmadi çunku ben ustteydim. prospektusu okuduktan sonra kafam karisti nette bir doktorunda yazdigi yaziyla 2 ilaci ayni anda aldim. Kusmadim hiç bir yan etki gormedim. Ama daha 72 saatimde dolmadi. Ama asiri stresten oluyorm :S ve de reglimin bugun yarin gelmesi gerekiyordu hadi en fazla 3 gunu olsun.. kanamam falan olmadi zaten bu bir yan etkiymis. doktorun yazisini okudum ve herkeste kanama olmayacagi eger kusulmamissa ya da ishal yoksa ilacin emiliminde sorun olmayacagini içimizin rahat olmasini soylemis. Daha ilk defa boyle bir ilaç kullaniyorum bir daha da asla bu duruma dusmem ama hamile kalmaktan çok korkuyorum :S bu onumdeki 5 yil için hiç istemedigim biseydi :S pazartesi hasimato tru guatrim var o yuzden kan testi yaptiricam.. guatr seker falan bakilacak sizce o tahlillerde de bu kadar hormon yuklemesi bir sorun çikarir mi ?

bu hapı ilk defa kullanıyorum dün içtim ve hiç bir yan etkisi olmadı bende yalnız şöyle bir durum oldu dün gece eşimle birlikte olamadım çünkü hiç sulanma olmadı bu sorunu yaşayanlarınız oldumu bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar geçen ay adetimin son günü ilişki yaşadım ve 12 saat içinde bu hapın ikisini aynı anda kullandım ve tekrar adet görmeye başladım ortalama 1 hafta kadar sürdü bu kanama dönemi her ayın 20 sinde adet oluyordum fakat kaç gün geçti hala olmadımm sizce hamile olma ihtimalim var mı?

merhaba cemre bende evliliğimin 5 ayında kullandım ilacı adetim yeni bitmişti ilacı kullandıktan sonra tekrar başladı ve yine bir adet süreci kadar kanamam oldu ama bir sonraki ay sorun yaşamadım adet oldum tektar hamilelik oluşmadı yani.

ACİİİİİİİİİİİİİİİİİL YARDIM EDEN YOK MUUUUUUUUUUU

arkadaslar ben nişanlımla geçen hafta pazar güünü akşam ilişkıye girdim ama içeri boşalma olmadı yanı eri çekme yontemıyle dışarı boşaldı..ama benım içim yıne de rahat etmedi ve ertesi akşam norlevo kullandım ve 2 hapı da beraber aynı anda içtim..hamıle kalma riskim war mı nolur cewap werın çok kotuyummm

neden kımse bana cewap yazmıooo lütfen çok sıkıntıdayımmmm

Güzelim çok sıkıntı yapma kendine içeri boşalma olmamış ve sen her ihtimali düşünerek ilacı kullanmışsın istersen ilişkiden 15gün sonra kan testi yaptırabilirsin ancak sana bir tavsiye birdaha kullanma kesinlikle bende kist oluşturdu ve tüm bünyemi mahvetti ve eşimde benimle beraber hatasının ceremesini çekiyor :) Allah yardımcın olsun dikkat et ..

sabahtan berı kahwe rengi akıntım wardı akşamustu kanamam basladı ama adetıme daha war normalde baya..pekı bugünkü kanamam eger bikaç gün sürerse adet kanaması olarak mı anlamalıyım yoksa ara kanamamı bunu nasıl bilcem sımdı kanamam war hamılelık rıskım kalktı mı sızce noluuurrr cewappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…