Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ertesi gün hapını kullandıktan sonra adet gibi kanama olması gerekiyor diye biliyorum.Eşimle dikkatsizliğimiz sonucu bir hatamız oldu kullanalı 7 gün oldu ama ne kan var ne adet? Hamile miyim ki((

kanama bende 10 gun sonra olmuştu.ama kanamanın olması hapın işe yaradıgı manasına gelmiyomus.her koşulda tek çözüm test gibi görünüyor maalesef

idrar testı yptırmyı düşünüyorum bn çnku doktora gıdıp hamılemıyım acaba dıyemem yanı. kan testı yptırsm bn sormasamda gozukurmu ?

Haklısınız.ilacı aldığımız eczacıda aynı şeyi söyledi.12 saat ara ile değil ikisini birden içeceksiniz dedi.İlacın içinde de 12 saatten bahsetmiyor hiç

idrar testı yptırmyı düşünüyorum bn çnku doktora gıdıp hamılemıyım acaba dıyemem yanı. kan testı yptırsm bn sormasamda gozukurmu ?

tatlım kan testinde normalde bakılan bi hormon değil hamilelik hormonu(bhcg hormonu).yani gebelikten süphelenirse doktor o zaman o hormona da bakılmasını söyler öyle bakarlar hamile misin diil misin diye.yani doktoruna mutlaka soylemelisin hamilelikten suphelendigini.

kahverengı akıntılar gelıyor 23unde adet olmam gerek ama halaq olmadım ama genelde gecikiodu zaten ıyıce korkmaya basladım 1 hafta fln bklıcem ıdrar testı ypcam

arkadaşlar acil yardımm.Ben 35 günlük lohusa iken cinsel ilişki sonucunda eşim içime boşaldı.Lohusa kanamalarım bitmişti...hemen norlevo kullandım 1 saat sonra...4 gün sonra kanama başladı bugün ikinci gün kanamamın..fakat çok fazla kan geliyor,pütürlü şeyler de geliyor.çok korkuyorum siz de de böyle oldu mu..kan az değil yani sızıntı şeklinde yada damlalar halinde değil..adet kanı gibi koyu ve çok..nedir bu anlamadım..lohusalık kanımın devamımı dicem ama lohusalık kanım azalarak bitmişti.bugün 41.gün doğum yapalı..cevap yazarsanız sevinirim ac,llllll

canım sen yeni doğum yaptığın için durumun biraz farklı.bişey söylemek yanlış olur.bence sen konuyu doktoruna danış.

acil cevap lütfeennn. ben 7 eylülde adet oldum beş gün sürdü 21 eyl
lde korunmasız ilşki yaşadım. 18. saatte norlevo aldım bugün 8gün geçti ama hiç bir yan etki yaşamadım. yan etki yaşamamak ne anlama geliyor. adetime daha bir hafta var. hamile olma ihtimalim nedir. çok korkuyorum

Merhaba, 2 gün önce eşimle ilişkimden 14 saat sonra norlevo aldım 1 tablet, ikinci tabletide yoğunluktan dolayı unuttugumdan ilk tabletten 24 saat sonra
alabildim. Ayrıca yumurtlaama günümdeydim de. Sizce risk nedir? Acil cvp verebilirseniz cok sevinirim

geçen hafta adetimin bittiği gün maalesef bi kaza yasadıkben de kullandım bu hapı ilişkiden 12 saat sonr ve ikisini birlikte...
hata mı yaptım diye korktum,1.sayfada bi arjadaş yazmış 2sini kullandım hamile kaldım die ama 2gündür adet görüyorum
çekilme kaaması sanırım ama nedese hala korkuyorum hamilemiyim diye:97:

bende hala yan etki falan göstermedi canım ama ilacı yanlıs sekilde kullandım bide 1.tabletten 24 saat sonra aldım 2.yi de umarım bişey cıkmaz bakalım adet günümü bekliyorum adet görüyosan hamile değilsindir canım ama içinin rahat etmesi için gene bi test yapabilirsin

Arkadaşlar mrb adet biitimimden 2 gün sonra geçen pazar günü yani ayın 2 sinde korunmasız ilişki sonrası norlevoyu ilk defa kullandım ve tüm hafta boyunca mide bulantısı ve adet olma belirtileri gibi yan etkiler yaşadım ve dün kanamam başladı çok yogun olmasada devam ediyor adet zamanım 22- 23 ü gibi bu durumda kanama olması norlevonun etki ettiği anlamınamı geliyor ilk defa kullandım ve çok tedirginim hamile kalma gibi bir ihtimal varmıdır sizce fikirlerinize ihtiyacım var :

Cnm bende senin gibi aynı gun yani 2 sinde kullandım ilacı ilk defa, 1 hafta geçmesine rağmen bende herhangi bi yan etki kanama vs. göstermedi adetimede 1 hafta var. Ama ilac hakkında yazılanları okudugum kadarıyla kanamaya sebep oluyomuş adet tarihin gelmiş olmamasına rağmen kanama olduysa hamile kalıcagını düşünmüyorum bence. Asıl ben korkuyorum hala bi belirti yok adet günümü bekliyorum ki rahatlayayım diye

Canım benim adetim biteli 3 gün falan olmuştu ilişkiden sonra 12 saat sonra 1 tableti aldım diğerinide 12 saat sonra aldım tahmin edemeyceğin bir mide bulantısı yaşadım kanamada oldu adet olmamada daha 2 hafta var eczacı kanama olduysa şayet kalma ihttimali yoktur birde zaten adetin yeni bitmiş yumurtlama döneminde değildir desede yinede çok huzursuzum off kıyamam şimdi sanada adet zamanı gelmez bekle bekle ama emin ol yan etkide yaşasam kanamada olsa içim hiç rahat değil benimde (

sanmıyorum ama genede için rahat etmesi için bi kan testi yaptır o halde cnm. Sanırım bende bekleyemicem salı günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum cunku hem ilacı yanlıs sekilde kullandım, hem yumurtlama dönemimdeydim, hem de hala daha bi etki falan göstermedi bunlar toplanınca içim rahat değil haliyle ama ikimiz içinde hayırlısı bakalım

Canım kan testi şu durumda ne zaman yapılmalı onu bile bilmiyorumki daha önce kullanan arkadaşlarımız bize bir yardımcı olsanız ( İstemiyorsan ki kullandıgına göre ilacı düşünmüyorsun bebek inş negatif çıkar canım yaa

ben 5 gün bu konuda bi yardım cvp bekledim ama ilgilenen yok cnm maalesef yeni evli oldugum için daha bebek için çok erken o yuzden düşünmüyorum ama geliceği varsa da buyursun gelsin kısmet. Ama inşallah değilimdir, değilizdir

Canım benim mutluluklar dilerim öncelikle tabikide kısmet hayırlısı olsun senin için ama ben buyursun gelsin bile diyemiyorum inşallah değildirde bi rahat nefes alırız (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…