Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba 27 yasındayım 2 yıllık evliyim geri cekilme yöntemi ile ilişki yasadık eşimle ama daha cocuk istemediğimizden norlevo kullandım hastalıgıma daha 20 gün vardı ama 15 gün sonra hasta oldum yani 5 gün önce hasta oldum norlevonun adete etkisi oldugunu biliyorum ama aradan 15 gün gecsede etkisi olurmu ayrıca herzamnkinden cok daha az ve kahverengi seklinde ara ara kanama yasıyorum gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce hamile olabilirmiyim?

Arkadaşlar bende norlevo kullanmıştım ilişkiden yarım saat sonra aldım hapı. Ara kanama ve diğer hiçbir yan etki olmadı ve adetimde 10 gün gecikti pazartesiye kadar gelmese doktora gidicekltim ama bugün oldum sonnunda diğer arkadaşların da dediği gibi norlevoyu düzgün ve belirtilen saatler arasında kullanırsanız cidden çok işe yarıyor adetinizi alt üst ediyor bende oldugu gibi, sakın sıkıntı yaşamayın içiniz rahat olsun norlevo halleder :)))))

merhaba arkadaşlar.

20 şubatta adetim bitti. 26 şubatta eşimle ilişki yaşadım. kondom yırtıldı.
yaklaşık 4 saat sonra prospektüsünde yazdığı şekilde norlevo aldım.
tam bir hafta sonra (yani bugün) hafif kahverengi renkte ara kanama yaşadım.

bu norlevodan kaynaklanan bir ara kanama mıdır?

ilacı aldıktan sonraki günlerde adet dönemindeki gibi gergin-buhranlı duygusal günler geçirdim.
göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı vs olmadı ama bel ve karın ağrısı oldu.
sonra da kanamam oldu zaten.

bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ya acaba benim adet düzenimdemi ilaçtan oldu kanamam cok az geldi damla damla normalde o seklde hiç hasta olmadım ben ve hasta olamadıgım şiş kaldım

merhabalar, ben 20 ya da 21 şubatta (adet donemimin son gunu falandı ve o seferinde nedense 6 gun sürüp bitti 2 gun sonra tekrar baslamıstı) partnerimin içeri bosalması sebebiyle ilk kez norlevo kullandım.ilk yarım saat içinde ikisini birden içtim.cok belirgin bi yan etkisi olmadı.sadece yaklasık bir kaftadır kahverengi-seffaf garip bir akıntım var.ayaklarımı üşüttüğümde mi oluyor acaba diye dusundum,bu ilaçtan olabilir mi? bir de bugun 15. gun falan oluyor işte ve koyu renk adet kanaması(son gunlerindeki gibi) gibi bişi oldu,regl olmusum gibi agrı oldu ara sıra gun içinde.ama devam etmiyor gibi su anda.okudugum kadarıyla 10 gun sonra genelde kanama oluyormus vs. bende burada yazılanlar gibi olmadı,bir sorun var mıdır acaba sizce?

canım etkisi herkeste aynı olmuyor bendede yan etki göstermedi kullandıktan 15 gün sonra adet oldum ama günde 2-3 damla seklinde 5 gün sürdü yani bende anlamadım ama suan hastalıgım biteli 10 gün oldu tabi hastalıksa sürekli idrar testi alıp yapıorum negatif inş bişey yoktur

teşekkürler,bu arada bugun regl basladı.ilacı içtikten sonra 15 gun falan olmus oldu işte.bu durumda bir sorun yoktur diye dusunmek istiyorum,bi de test yapmaktan cok korkuyorum kotu bi sonucla karsılasıcam diye..cok sacma evet off..

Merhaba arkadaşlar. Norlevoyu ocak ayında kullandım ilacı 12 saat içerisinde aldım aldıktan 1 hafta sonra adet oldum normal olduğum gibi 1 ay sonra adet olmam gerekiyodu 1 ay 15 gün sonra adet gördüm tekrardan stres yaptım çok oda 6 gün sürdü normal adet'im gibi. Bu durumda hamilelik kesin olrak ortadan kalkmış oluyormu?

Periyodun ne senin? Yani kaç günde bir adet olursun?

adetini normalherzamnki gibi oluyosan sorun yoktur bence. böyle beklemekle olmaz ama bence al bi idrar testi dene evli değilsen senin için sıkıntı olmasın ama durumunda bence korkulacak bişey yok ben normal adetimden farklı daha az oldugum için telaşlandım seninde adetinde değişmler varsa test yap derim ben

2 kere olduysan üzerine i sorun yoktur bence canım

Arkadaşlar lütfen bana da cevap verin. Reglim bittikten 6 gün sonra norlevo aldım. Ilacı aldıktan bir hafta sonra da ara kanamam başladı 4-5 gündür devam ediyor. Önce kahverengi lekeydi sonraları az miktarda kan şeklinde. Ne kadar daha devam eder? Ve bu ara kanama reglimi geciktirir mi?

yok hayır şimdilik normal adet gibi devam ediyo.agrı falan da yok oyle,hatta cok olurdu bu sefer olmadı fazla.bazıları cok agrılı gecirdim falan yazmıs ya korktum o yuzden.bakıcam bi kaç gun surucek falan beklicem diger ay nolucak falan ona gore karar vericem panik yapıp yapmamaya :/

evet ara kanama egl geciktiriir zaten lacın yan etkisi

merhaba arkadaşlar. daha evvel de yazmıştım. ilacı aldıktan bir hafta sonra leke şeklinde başlayan kanamam bugün 10 gündür devam ediyor.
19 martta adetimi bekliyordum. bu ara kanaması leke gibiydi ama son iki gündür adet kanaması gibi daha yoğun oldu.
adetle birleşimiş olabilir mi? ya da bu kadar devam etmesi anormal mi?

ACİL CEVAP
erkek arkadaşımla korumasız ilişkiye girdik geri çekem yönetemini kullandı ama birparça dahi olsa içime boşalma ihtimaline karşın içim rahat etmediğinden dolayı 24 saat sonra norlevo kullandım ama ilişkiye girme tarihimiz 27 şubat adet bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdik bugün 18. gün ve ben ne burdakilerin bahsettiği gibi bir akıntıyla karşılaştım nede başka bir yan etkiyle normalde adet düzensizliği yapıyor dediler ilaç için 10 gün ileri yada geri gelebilyormuş buna göre adet olmam lazım yada en azından belirtilerini göstermesi lazım hirbişşey yok :S AMA SON İKİ GÜNDÜR ÇİŞİMİ YAPARKEN ÇOK FAZLA AĞRIM OLUYOR VE YANMA HİSSEDİYORUM (şimdiye kadar adet belirtisi olarak böylebirşey yaşamadım) SONUNDA KAN GELİYOR KORKUYORUM DOKTORA GİTMELİMİYİM LÜTFEN BİR YARDIMCI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…