Arkadaşlar bende norlevo kullanmıştım ilişkiden yarım saat sonra aldım hapı. Ara kanama ve diğer hiçbir yan etki olmadı ve adetimde 10 gün gecikti pazartesiye kadar gelmese doktora gidicekltim ama bugün oldum sonnundadiğer arkadaşların da dediği gibi norlevoyu düzgün ve belirtilen saatler arasında kullanırsanız cidden çok işe yarıyor adetinizi alt üst ediyor bende oldugu gibi, sakın sıkıntı yaşamayın içiniz rahat olsun norlevo halleder :)))))
merhabalar, ben 20 ya da 21 şubatta (adet donemimin son gunu falandı ve o seferinde nedense 6 gun sürüp bitti 2 gun sonra tekrar baslamıstı) partnerimin içeri bosalması sebebiyle ilk kez norlevo kullandım.ilk yarım saat içinde ikisini birden içtim.cok belirgin bi yan etkisi olmadı.sadece yaklasık bir kaftadır kahverengi-seffaf garip bir akıntım var.ayaklarımı üşüttüğümde mi oluyor acaba diye dusundum,bu ilaçtan olabilir mi? bir de bugun 15. gun falan oluyor işte ve koyu renk adet kanaması(son gunlerindeki gibi) gibi bişi oldu,regl olmusum gibi agrı oldu ara sıra gun içinde.ama devam etmiyor gibi su anda.okudugum kadarıyla 10 gun sonra genelde kanama oluyormus vs. bende burada yazılanlar gibi olmadı,bir sorun var mıdır acaba sizce?
canım etkisi herkeste aynı olmuyor bendede yan etki göstermedi kullandıktan 15 gün sonra adet oldum ama günde 2-3 damla seklinde 5 gün sürdü yani bende anlamadım ama suan hastalıgım biteli 10 gün oldu tabi hastalıksasürekli idrar testi alıp yapıorum negatif inş bişey yoktur
Merhaba arkadaşlar. Norlevoyu ocak ayında kullandım ilacı 12 saat içerisinde aldım aldıktan 1 hafta sonra adet oldum normal olduğum gibi 1 ay sonra adet olmam gerekiyodu 1 ay 15 gün sonra adet gördüm tekrardan stres yaptım çok oda 6 gün sürdü normal adet'im gibi. Bu durumda hamilelik kesin olrak ortadan kalkmış oluyormu?
teşekkürler,bu arada bugun regl basladı.ilacı içtikten sonra 15 gun falan olmus oldu işte.bu durumda bir sorun yoktur diye dusunmek istiyorum,bi de test yapmaktan cok korkuyorum kotu bi sonucla karsılasıcam diye..cok sacma evet off..
Merhaba arkadaşlar. Norlevoyu ocak ayında kullandım ilacı 12 saat içerisinde aldım aldıktan 1 hafta sonra adet oldum normal olduğum gibi 1 ay sonra adet olmam gerekiyodu 1 ay 15 gün sonra adet gördüm tekrardan stres yaptım çok oda 6 gün sürdü normal adet'im gibi. Bu durumda hamilelik kesin olrak ortadan kalkmış oluyormu?
adetini normalherzamnki gibi oluyosan sorun yoktur bence. böyle beklemekle olmaz ama bence al bi idrar testi dene evli değilsen senin için sıkıntı olmasın ama durumunda bence korkulacak bişey yok ben normal adetimden farklı daha az oldugum için telaşlandım seninde adetinde değişmler varsa test yap derim ben
Arkadaşlar lütfen bana da cevap verin. Reglim bittikten 6 gün sonra norlevo aldım. Ilacı aldıktan bir hafta sonra da ara kanamam başladı 4-5 gündür devam ediyor. Önce kahverengi lekeydi sonraları az miktarda kan şeklinde. Ne kadar daha devam eder? Ve bu ara kanama reglimi geciktirir mi?
Arkadaşlar lütfen bana da cevap verin. Reglim bittikten 6 gün sonra norlevo aldım. Ilacı aldıktan bir hafta sonra da ara kanamam başladı 4-5 gündür devam ediyor. Önce kahverengi lekeydi sonraları az miktarda kan şeklinde. Ne kadar daha devam eder? Ve bu ara kanama reglimi geciktirir mi?[/QUO
geciktirrir kanama nekadar sürer bilmiyorum ben ara kanama yasamadım ama reglimde düzensizlik oldu
kızlar gttim dün ultrasyona girdim hamile değilim ama 3 tane kist cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?