merhaba arkadaşlar, 13 aralıkta ilişkye grdim(tam anlamıyla deil) 14ünde norlevo kullandım her ihtimale karşı bunun yanı sıra ilişkiye grdğimde regl dönemimin 3 veya 4. günüydü ama hala yan etkilerini göstermedği hap. bilen biri acil cevap yazsın. çok zor drumdayım
bide şöle bşey war içime tam anlamıyla boşalmadı ama vajinaya yakın bi yere acaba hamile kalma ihtmalim war mıdr lütfen yardımcı olun.. çok acillllllllllllllllll
merhaba arkadaşlar, 13 aralıkta ilişkye grdim(tam anlamıyla deil) 14ünde norlevo kullandım her ihtimale karşı bunun yanı sıra ilişkiye grdğimde regl dönemimin 3 veya 4. günüydü ama hala yan etkilerini göstermedği hap. bilen biri acil cevap yazsın. çok zor drumdayım
bide şöle bşey war içime tam anlamıyla boşalmadı ama vajinaya yakın bi yere acaba hamile kalma ihtmalim war mıdr lütfen yardımcı olun.. çok acillllllllllllllllll
yan etkilerinii göstercekk dieee bii kurall yokk.. meselaa bn kullandımdaa gecen senee hiç bi yan etkisinii görmedimm.. adı üstünde yan etkii ..kesinn etki eder diee bişi yokk... meselaa geçenn haftaa yine norlevoo kullandımm göğüslerim ağrıdı duramadım ağrıdann ..... bu böledirr yanii .. korkmana gerek yok cnmm rahat oll ..
ve adetteeyken dee hamilee kalma ihtimalin çok ama çok azz
cnm hem regl dönemindeymişsin hemde içine boşalmamış vajinaya yakın biyer diyorsun, oyüzden rahat ol, regl döneminde zaten içine boşalsa bile hamile kalmazsın oyğzden boşuna içmişsin ilacı, öyle zırt bırt içme o ilacı bütün metabolizmayı alt üst eder bu ilaç, regl dönemin gecikir, çok sancılı regl olursun falan. dediğim gibi rahat ol hamile değilsindir.
acilllllllllllllll
cnm üzülme bişey olmaz. sıkıntıya sokma kendini
umarım norlevo işe yarar hamile kalmam..
kalmassın cnmm kafanaa takmaaa ...bi aralar aydaa 4 kezz içiodumm normalde onun ayda 1 kezz alınması gerekioduu bnn kalmadıysamm hamilee seninn yanındann bilee geçmezz
Mrb arkdaslar ben ilk defa ilişkiye girdim sevgilimle fakat hiç birinde içime bosalmadı hep dısarı bosaldı sonra 3 gün sonra yine ilişkiye girdik ondada içime bosalmadı dısarı bosaldı ertesi günde ilişkiye girdik yine içime bosalmadı hep dısarı bosaldı fakat bis hani cıkma anında belki ucundan sızma olmusmudur veya 2 ilişkide içinde kalan akmıs mıdır felan gibisinde norlevo kullandık ilk 2. ilişkiden 24 3 ilişkiden 12 saat sonra bende adet düzensizliği var suan acık kahve akıntı var hiç bir yan etki görülmedi sizce bi sorun varmıdır hamile olabilir miyim.ilacı alalı 3 gün oldu daha kanamamda olmadı dün ve bugun yine ilişkiye girdik ve yine hep dısarı bosaldı bi sorun olur mu cvp yazarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?