Merhaba ben 2 hafta önce nişanlımla ilişkiye girdim içime boşalmadı ama ben korktum o gün 10 saat sonra falan norlevo içtim ilacın birini içtikten 12 saat sonra diğerini içtim tam 1 hafta sonra kanamam oldu adet kanaması gibi normal adet günümden 10 gün önce oldum hamile olma olasılığı var mı acaba .s
8 aylık bı kızım var ve emzırıyorum.prezarvatf yırtlması sonucu 1 saat ıcınde hemen norlevo kullandım.6 saat ezmrmemem gerekıyomus.6 saatten sonra hemen emzırebırmıyım? ıkıncısı yumurtlama zamanım olabılır adetımın ustunden 12 gun gectı bu hap korur dımı benı?cocugum cok kucuk hamıle kalmak ıstemıyorum lutfen cevap yazın
6 saat sonra emzirebilirsin.. bu hap kesin korur die bişey yok.. koruyuculuğu var evet ama bu hapı bi saat içinde içip hamile kalan da var... yumurtlama gününe denk gelmesi kötü olmuş.. ara kanama yaşarsan muhtemelen hap etkisini göstermiş demektir.. beklemekten başka çare yok.. hamileysen de ne güzel işte ikisi birden büyür :) bende oğlum 9 aylıkken kızıma hamile kaldım şimdi kocaman oldular.. kısmet işi, geleceği varsa hap bahane.. ama henüz zamanı gelmemişse hamile değilsindir zaten.. sen yapabileceğin şeyi yapıp hapını içmişsin, şimdi bekleme ve hayırlısını isteme zamanı...
doğru söyledınız gelecegı varsa hap bahane.su an ıcın ıkıncı bı bebegı kaldramam ama hersey allahın elınde.hayırlısı hakkımızda.tesekkurler cevap ıcın..
merhaba biz 12 ağustosta gerçek bir birleşme olmadan bir ilişkiye girdik.ama tam birleşme olmadı.4 ağustosda adetim olmuştu ve o adetim 5 gün geçikmişti.1 saat içinde norlevo aldım ve 6 gün sonra 1 hafta süren koyu kahverengi kanama oldu ilacın yan etkisi diye düşünüyorum.ama 7 ve 9 ağustos da 2 kere tuvaletten çıkınca çok açık pembe lekelenme oldu tuvalet kağıdına gelen.ve o aralar sürekli sarı akıntım oldu.hamilelik olabilir mi sizce lütfen yardım edin.hala adet olamadım.asla tam birleşme olmadı yardım edin lütfen
merhaba biz 12 ağustosta gerçek bir birleşme olmadan bir ilişkiye girdik.ama tam birleşme olmadı.4 ağustosda adetim olmuştu ve o adetim 5 gün geçikmişti.1 saat içinde norlevo aldım ve 6 gün sonra 1 hafta süren koyu kahverengi kanama oldu ilacın yan etkisi diye düşünüyorum.ama 7 ve 9 ağustos da 2 kere tuvaletten çıkınca çok açık pembe lekelenme oldu tuvalet kağıdına gelen.ve o aralar sürekli sarı akıntım oldu.hamilelik olabilir mi sizce lütfen yardım edin.hala adet olamadım.asla tam birleşme olmadı yardım edin lütfen
hem tam birleşme olmamış, ovulasyon gününde değilmişsin hem de hapı içmişsin...
bu durumda hamile olduğunu düşünmüorum...
bi de 12 ağustos da ilişkiye girmişsiniz, 7,8 ağustos da lekelenme oldu diosunuz.. ilişkiden önce mi oldu yani.. eylül ayı olmasın?
bi kan testi yaptır, erken ve kesin sonuç verio..
Pardon yanlış yazmışım 7 ve 9 eylül olucak.hamilelik lekelenmesi olmasından çok korkuyorum ama hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum.ara sıra midem bulanıyo ama psikoljik de olabilir mi.2 gun once evde test yaptım ama pek bilincli degilim bu konularda yaptim ilk başta hemen tek çizgi çıktı ve attım beklemek gerekiyomuydu yani değişirmiydi bekeyince yardim edin lütfen
Kızlar çok tedirginim ve ne yapacağımı bilemiyorum lütfen deneyimlerinizden bana fikir verin.
En son adetim 15 Ağustos 2013 te oldu erkek arkadaşımla 26 Ağustos tarihinde ilişkide bulunduk 1 saat geçmeden hemen Norlevo içtim ne olur olmaz diye ve 7 gün sonra kanamam oldu en başta simsiyah şekilde geldi daha sonraki günlerde kırmızıya döndü ve azdı normalden hemen hemen adet gibiydi..
Ve sizce benim ne zaman adet olmam gerekiyor? Hangi tarihi baz alarak hesaplamam lazım normal adet günüm mü yoksa norlevonun yaptığı kanamayı mı?
Sizce hamile olma ihtimalim var mı
Yardımlarınızı bekliyorumm
. cok sevindim, gözünaydın:)teşekkürler tugba25 dün adet oldum rahatladım :)
En son Reglimi 28 ağustos tarihinde gördüm, 14 eylülde sürtünme yoluyla bi birlikteliğim oldu.vajina içine bi boşalma olmadı göbeğime boşaldı ama sonra sildik korkum zevk suyu veya meniden kalanların vajinama temas etmiş olma durumuydu. Norlevoyu alıp almama konusunda çok fazla tereddüt yaşadım en sonunda 48. Saatte yani 16 Eylül'de Norlevoyu kullandım. Kullandıktan sonra bi kusma olmadı. Üstünden 1 hafta geçti ara kanama veya hiçbir şekilde bi yan etki görmedim. Normalde bugün veya yarın regl olmam gerek ama en ufak bi belirti yok. Ne bel ağrısı, ne göğüslerde hassasiyet, ne karında şişkinlik. Korkuyorum siZce hamile kalmış olabilir miyim? Lütfen yardım ediiiin((
anlattıklarına göre korkulcak bi durum yok. herkesde ara kanama yapmıyor cnm bünye meselesi. tabi belli de olmaz için rahat etmiyosa test yap üstünden zaman gecmiş cnku. ama bnce hamile degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?