İçim hiç rahat etmiyor. Üstünden tam 2 hafta geçse yapıcam testi ama onada çok güvenemiyorum, kan testide yaptırmak istemiyorum. Ama her gelmediği gün biraz daha stres yapıyorum. Sürekli kendimi kontrol ediyorum bi belirti var mı regl için diye . Bir haftadır zehir oldu hayatım
hamile değilsin...merhabalar ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim tabi hamile kalmak istemediğimden sürtünmede olsa prezervatif taktık fakat ikimizde farketmedikki prezervatif yırtılmış erkek arkadaşımda boşalmıştı o sırada genel anlamda yatak üstündeydi spermler fakat yinede içeri girmiştir belki diye yaklaşık 1 saat sonra norlevo içtim hamile kalma ihtimalim varmıdır sizce ?? birde ilacı prospektüsteki gibi 2sini aynı anca içtim 12 saat arayla içilmesi lazım diyenlerde var endişeliyim
hamile değilsin boşa panik yapma...arkadaşlar bıraz uzun olucak ama lütfen yardım edın ben erkek arkadaşımla sürtünme şeklınde ılışkı yasadım ama bundan bır hafta sonra adet oldum ama adetım az oldu bı gun felan az sonra bundan bır hafta sonra test yaptım negatıf cıktı bıırıncı sorum burda hamılelık sansı varmdır. ıkıncısı bundan bır hafta sonra adetımın bıttıgı günden sonra bırdaha sürtünmeyle ılıskı yasandı daha sonra 30 saat sonra norlevo alddm aslında okudum heryerde sürtünmeyle hamılelık sansı azdır felan dıye ama yınede korktum açıkçası sımdı ılactan dortgun sonra ara kanamam oldu benım suan devam edıyor sızce pekı bu durumdan hamıle olma sansım nedır lütfen yardım edın
Ilk ilişkinin üstünden regl görmüşsün zaten bu hamile olmadığını gösterir. Ikinci ilişkin tam adet bitimine denk gelmiş ovulasyon döneminde bile değilmişsin hapı boş yere almışsın, telaş yapmadan bekle. Hapın genel yat etkisi adette gecikme yapıyor üstüne birde Psikolojik olarak sıkarsan kendini dahada gecikebilir. Adet gününü bekle canım. Umarım istediğin gibi olur herşeyarkadaşlar bıraz uzun olucak ama lütfen yardım edın ben erkek arkadaşımla sürtünme şeklınde ılışkı yasadım ama bundan bır hafta sonra adet oldum ama adetım az oldu bı gun felan az sonra bundan bır hafta sonra test yaptım negatıf cıktı bıırıncı sorum burda hamılelık sansı varmdır. ıkıncısı bundan bır hafta sonra adetımın bıttıgı günden sonra bırdaha sürtünmeyle ılıskı yasandı daha sonra 30 saat sonra norlevo alddm aslında okudum heryerde sürtünmeyle hamılelık sansı azdır felan dıye ama yınede korktum açıkçası sımdı ılactan dortgun sonra ara kanamam oldu benım suan devam edıyor sızce pekı bu durumdan hamıle olma sansım nedır lütfen yardım edın
pardon bn yanls okumusum. test için yeterli bi süre degil evet. ama içine boşalmamış sonucta adetin ilac yuzunden olmuyodur. cok stresli bi sürec bnde yasadım. stres daha da geciktiriyor. beklemekten baska care yok
hamile değilsin boşa panik yapma...
ilaç içtikten sonra ara kanama oluyosa bu genelde hamile olmadığının göstergesidir zaten...
bundan sonrası için daha tedbirli olmanızda fayda var
Benim bi de ovulasyon dönemimdi canım, norlevo alıp almama konusunda o kadar çok tereddüt yamıştım ki en son işi garantiye alsın diye atmıştım 11 gündür ne ara kanama ne başka bişey kafayı yemek üzereydim günümde geçmişti internette dolaşırken adet söktürücü olarak çörekotu içmiştim bi kaç gün devam ettim bugünde kanamam geldi ağrı falan da var korkma stres çok daha fazla engel regl görmene inan banaalice wonder senın oldumu adetın çok sevındım ya ben kaç gndur uyuyamıyorum korkudan
peki sence bu sürtünerek ılıskıden hamıle kalma sansım nedır boşalma olmassa ve bu adetımden hemen sonra olursa
Interneti didik didik etmişsen kesin okumuşsundur doktorların penisin vajina ağzı ile direk teması olmadığı sürece hamilelikten bahsedilmez diye, boşalma olmadıysa, olmuşsa bile bu vajina ağzına ve içine olmadığı sürece sıkıntı yok güzelim içini ferah tut sen
arkadaşlar bıraz uzun olucak ama lütfen yardım edın ben erkek arkadaşımla sürtünme şeklınde ılışkı yasadım ama bundan bır hafta sonra adet oldum ama adetım az oldu bı gun felan az sonra bundan bır hafta sonra test yaptım negatıf cıktı bıırıncı sorum burda hamılelık sansı varmdır. ıkıncısı bundan bır hafta sonra adetımın bıttıgı günden sonra bırdaha sürtünmeyle ılıskı yasandı daha sonra 30 saat sonra norlevo alddm aslında okudum heryerde sürtünmeyle hamılelık sansı azdır felan dıye ama yınede korktum açıkçası sımdı ılactan dortgun sonra ara kanamam oldu benım suan devam edıyor sızce pekı bu durumdan hamıle olma sansım nedır lütfen yardım edın
Ne demek tatlım çok sıkıntılı bi zaman bilirim ama sana tavsiyem regl biter bitmeZ bi jinekologdan randevu al ve kontrole git . Ben bu hapın masum bi hap olduğuna inanmıyorum. En azından içerde yumurtalarda veya su kisti çikolata kisti gibi bi durum olursa erken müdahale olmuş olur:)) sağlıklı günler dilerim:)tam bir morel deposusun ya cıdden cok sagol su kaç gundur nekadar test yaptım nekadar yazı okudum ınan bılmıyorum kafamda kurguluyorum herkes dıyor ya zaten cok dusuk ıhtımal dıye ama nebılyım yapım böyle ama cıdden cok sagol bı ara kafayı yıcem sandım :)) ama senle konusunca rahatladım bırazdaha cıdden
bide bişey sorcam canım bende ıshal duurumu vardı emılımını olumsuz etkıler felan dedıler atmadan once vardı hatta ıste bende ıkı kere felan atmadım ama yınede ara kanama yaptı bende dedımkı acaba ılacın etkısı yokta bu ustune görme olayı felanmı kı dedım o konuda bı bılgın varmı daha adetıme yırmı gun varNe demek tatlım çok sıkıntılı bi zaman bilirim ama sana tavsiyem regl biter bitmeZ bi jinekologdan randevu al ve kontrole git . Ben bu hapın masum bi hap olduğuna inanmıyorum. En azından içerde yumurtalarda veya su kisti çikolata kisti gibi bi durum olursa erken müdahale olmuş olur:)) sağlıklı günler dilerim:)
Canım üstüne görme çok başka bi olay yani çok uç bişey o her insanda zaten görülmüyor. İlacın ishalle bi ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Ara kanamayıda çok kafana takma o bir yan etki görülmesede dert değil ben görmemiştim mesela. Yeni adet gününü ara kanaman olduğun güne göre hesapla baktın onuda geçti o zaman idrar testi yaptırırsın ama bence olacaksın tekrar kafana takıp streslenme hiç ve ne olursa olsun doktora görün. Sadece bu olay için değil başka bişey varsa da erken müdahale çok önemli:))bide bişey sorcam canım bende ıshal duurumu vardı emılımını olumsuz etkıler felan dedıler atmadan once vardı hatta ıste bende ıkı kere felan atmadım ama yınede ara kanama yaptı bende dedımkı acaba ılacın etkısı yokta bu ustune görme olayı felanmı kı dedım o konuda bı bılgın varmı daha adetıme yırmı gun var
Canım üstüne görme çok başka bi olay yani çok uç bişey o her insanda zaten görülmüyor. İlacın ishalle bi ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Ara kanamayıda çok kafana takma o bir yan etki görülmesede dert değil ben görmemiştim mesela. Yeni adet gününü ara kanaman olduğun güne göre hesapla baktın onuda geçti o zaman idrar testi yaptırırsın ama bence olacaksın tekrar kafana takıp streslenme hiç ve ne olursa olsun doktora görün. Sadece bu olay için değil başka bişey varsa da erken müdahale çok önemli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?