Canim normal bi iliskide hamilelik sansi yuzdeyirmibes senin bosalma olmamis yuzde on iliski olmamis yuzde bes bide hapi icmissin yuzde sifir ayni durum bndede var aslnda bosuna ictik hapi galiba bnde adetimi bekliyorum bakalim sabirsizlikla sende haber et adetn oldumulütfen acil cevap veririseniz sevinirim teşekkürler
bnde okadar kafama taktimki asel yani su birhaftada uyku girmedi gozume ama imkansz diye dusunup avutuyorum kendimiarkadaşlar merhaba sorum biraz saçma gelebilir ama endişeliyim erkek arkadaşımla yakınlaştık ve daha sonra vajinama herhangibir temas olmadan boşaldı içeri girmede olmadı peçeteyle kuruladıktan 15 dk sonra vajinama dokundu bende 24 saat içerisinde nolevo kullandım sizce hamile kalabilirmiyim ?:18:
bnde okadar kafama taktimki asel yani su birhaftada uyku girmedi gozume ama imkansz diye dusunup avutuyorum kendimi
off sorma gitsin boşalma oldu ama peçeteye sildi 15 dk sonra vajinama dokundu kendisi oyle bişey mümkün değil desede içim rahat etmedi içtim hapı inşlah boşuna içmiş olsakta olalım adet benim 10 gün falan var bugün içeli 3 gün oldu
senınkııı bence cıdden mumkun degıl ama benımkı sürtünme tarzında oldu bendede boşalma olmadı aslında cıdden cok takıyoruz asel test felanda yapptım kendıme ınsanlar okadar zor hamıle kalıyorlarkı hem bı ılıskıden bıle degıl ıkı uc kere senınkı cıdden ımkansız benımde ıcelı bır hafta oldu ara kanamam oldu ıste sendede olur o ama hap mahvediyor ınsanı:44:
bende oyle artık herkes bıktı aynı konudan okadar takıntılıyımkı yadaha önce yaşamadığım bişey olduğu için pek bilgim yok korkumu dile getirince güldürme diyen bile oldu düşün ama seninde boşalma olmamış o yüzden seninde mümkün gözükmüyo inşallh ikimizinde mümkün değildir 3 gündür streslerdeyim bende
bende oyle artık herkes bıktı aynı konudan okadar takıntılıyımkı yaokadar konu okudum herkesde olmuş adetını yanı pek sorunlu kışı çıkmamış kendımı onla avutuyorum şşu adetı bı olsam hafıflıcem valla
senın az varmış adetıne yıne haber et kesınlıkle benı :)
bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum ederim canım sende et
ederım bı oluyumda canım geçer ınsallah ya buyuk ıhtımalle olursun sen zamanında bende olurum dıye düşünüyorum stres sakın yapma yeterı kadar stres yaptık zaten
inşallah bügün sivilcede çıktı adetten önce çıkıyo genelde odur inşallah acaba adeti geri çekme gibi bişey mümkünmü ilaçta
evet tabıkıde geç olduğu gıbı erkende olabılıyor. benım genellıkle adetten once bı agrı olur oyle hıssederım
şuan sivilce dışında bi belirti yok bende hissederim normalde bekleyip görücez bakalım birdahada yaşamayalım inşlh bu tarz bı sıkıntı
bana en büyük ders oldu valla bu uyuyamadım ılk günler sabırsızlanıyorum adet nekadar onemlıymış meğer dıyorum :))
banada ders oldu umarım yara almadan atlatmış oluruz ikimizde
umarım canım ya ılıskının uzerınden bır hafta gectı dıormkı pazartesı bı test alıp uygulayım çıkar belkı
bildiğim kadarıyla test için 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş bence bişey yoktur bekle istersen adetini
asel ben varya cıdden paranoyağım kaçtane teste para verdım bılmıyorum aman allah korusun bundan sonra böyle bısey olmazzz olamaz yanı oderece soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?