Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
lütfen acil cevap veririseniz sevinirim teşekkürler
Canim normal bi iliskide hamilelik sansi yuzdeyirmibes senin bosalma olmamis yuzde on iliski olmamis yuzde bes bide hapi icmissin yuzde sifir ayni durum bndede var aslnda bosuna ictik hapi galiba bnde adetimi bekliyorum bakalim sabirsizlikla sende haber et adetn oldumu

bnde okadar kafama taktimki asel yani su birhaftada uyku girmedi gozume ama imkansz diye dusunup avutuyorum kendimi

bnde okadar kafama taktimki asel yani su birhaftada uyku girmedi gozume ama imkansz diye dusunup avutuyorum kendimi

off sorma gitsin boşalma oldu ama peçeteye sildi 15 dk sonra vajinama dokundu kendisi oyle bişey mümkün değil desede içim rahat etmedi içtim hapı inşlah boşuna içmiş olsakta olalım adet benim 10 gün falan var bugün içeli 3 gün oldu

senınkııı bence cıdden mumkun degıl ama benımkı sürtünme tarzında oldu bendede boşalma olmadı aslında cıdden cok takıyoruz asel test felanda yapptım kendıme ınsanlar okadar zor hamıle kalıyorlarkı hem bı ılıskıden bıle degıl ıkı uc kere senınkı cıdden ımkansız benımde ıcelı bır hafta oldu ara kanamam oldu ıste sendede olur o ama hap mahvediyor ınsanı:44:

oluruz ınsallah adetımızı bıraz gecıkıcek kesın stresten takıntıdan artık beklıcez başka care yokk ::::::::)

daha önce yaşamadığım bişey olduğu için pek bilgim yok korkumu dile getirince güldürme diyen bile oldu düşün ama seninde boşalma olmamış o yüzden seninde mümkün gözükmüyo inşallh ikimizinde mümkün değildir 3 gündür streslerdeyim bende

bende oyle artık herkes bıktı aynı konudan okadar takıntılıyımkı ya okadar konu okudum herkesde olmuş adetını yanı pek sorunlu kışı çıkmamış kendımı onla avutuyorum şşu adetı bı olsam hafıflıcem valla

aynen bende takıntı yaptım sanırım birsürü yazı okudum nette heryerde mümkün olmadığı yazıyo ama olsakta rahatlasak cidden

ederım bı oluyumda canım geçer ınsallah ya buyuk ıhtımalle olursun sen zamanında bende olurum dıye düşünüyorum stres sakın yapma yeterı kadar stres yaptık zaten

inşallah bügün sivilcede çıktı adetten önce çıkıyo genelde odur inşallah acaba adeti geri çekme gibi bişey mümkünmü ilaçta

inşallah bügün sivilcede çıktı adetten önce çıkıyo genelde odur inşallah acaba adeti geri çekme gibi bişey mümkünmü ilaçta

evet tabıkıde geç olduğu gıbı erkende olabılıyor. benım genellıkle adetten once bı agrı olur oyle hıssederım

evet tabıkıde geç olduğu gıbı erkende olabılıyor. benım genellıkle adetten once bı agrı olur oyle hıssederım

şuan sivilce dışında bi belirti yok bende hissederim normalde bekleyip görücez bakalım birdahada yaşamayalım inşlh bu tarz bı sıkıntı

şuan sivilce dışında bi belirti yok bende hissederim normalde bekleyip görücez bakalım birdahada yaşamayalım inşlh bu tarz bı sıkıntı

bana en büyük ders oldu valla bu uyuyamadım ılk günler sabırsızlanıyorum adet nekadar onemlıymış meğer dıyorum :))

bildiğim kadarıyla test için 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş bence bişey yoktur bekle istersen adetini

asel ben varya cıdden paranoyağım kaçtane teste para verdım bılmıyorum aman allah korusun bundan sonra böyle bısey olmazzz olamaz yanı oderece soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…