Evet kızlar yorumlarınıza tamamen katılıyorum. Niye sordum biliyor musunuz, şu hap reçeteye bağlanmadan önce 3-4 kutu alıp depolamayı düşünüyorum. Çünkü başımıza ne geleceği belli olmaz. Evli bile olsak vücudumuz bize aittir, doğurup doğurmamak bizim kararımızdır. Kocamız istiyor diye doğuracak mıyız? Ya da ben bekarım zaten, hamile kalırsam ya evlenecek ya da kürtaj masasına mı yatacağım? Bu olay bir yığın arkadaşım için de geçerli. Depolamak şart.
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Adet olmama 1-2 gün kala bir ilişki yaşadım ve hemen sonrasında norlevo aldım. Ancak adetim şu an 10 gün gecikmiş durumda. Sizce bu kadar gecikmesi normal mi? Test yapmalı mıyım?
merhaba arkadaşlar
erkek arkadaşım ilişkide içime boşalmadı ama ben yine de 13 saat sonra norlevoyu iki tableti de aynı anda olarak içtim. ilacı içeli 7 gün oluyor ne bir yan etki ne bir kanama oldu. ilişkide bulunduğumuz günler periyodumun 14-15 inci gününe denk geldiği için tedirginim. eğer ovulasyonum gerçekleşmişse bile norlevo etkili olur mu? şu an normal adet günüme 5-6 gün var. çok korkuyorum.
prospektüste normal adet tarihini pek değiştirmez yazıyordu ama içenler ilaacı içince bir hafta içinde kanamam oldu demişler genelde. kafam karıştı.
İlacın yan etkisi ara kanama zaten..Senin yan etki görmemen daha iyi :) Regl olmana daha 1 hafta varmış kafaya takarak bu süreyi uzatmamaya çalış zor olsa da..Ayrıca norlevo düzensizlik yapabilir geç regl olabilirsin..
26 mayısta nişanlımla biraz eğlenelim dedik...sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nişanlım geldikten sonra ben biraz devam ettim ve prezervatif çıktı,menisi vajinama geldi ve ben bakireyim.hemen 2 saat içinde norlevo ertesi gün hapı aldım,31 mayısta ilk kanamam gerçekleşti ve 4 gün sürdü.bu ayın 10-11 gibi adet olmam lazım fakat olmadım...çok korkuyorum acaba hamile miyim ? lütfen yardım edin ne yapmam lazım....31 mayısta gelen kanama önce damla damla sonra fazla ve koyuydu...kürtaj mı olmam gerek
kanama gerçekleştiyse gebelik olma olasılığın yok gibi bir şey. ve artık adet günün o tarihten itibaren lacak yani ilk günü 31 mayıs gibi düşün. fakat için rahat etsin istiyorsan duyarlı testler varmış erken gebelik testleri. kan testi zor olursa onu yaptır bence
gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ,sanırım hamile değilim değil mi ?
değilsindir canım :) geçmiş olsun. 31 mayısta kanaman gerçekleştiğine göre bu ayın 27-28i gibi adet olman lazım. eğer olmazsan tekrar test yap ki olursun merak etme :)
selam kızlar,bu ay içinde norlevo kullanmıştım ama gebelik testinde soluk ince bir çizgi çıktı.kimyasal gebelik mi ki diyip bir daha norlevo kullandım.sizce döllenme olduysa norlevo bunu sonlandırır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?