Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
mrb arkadaşlar biri bna yardımcı olsun lütfennn

nisanın 15 inde kürtaj oldum kalp atışı olmadıgı için

doktor 1 hfta sonra ilişki olabilir dedi ve eşimle 26 nisanda ilişkiye girdim ama ertesi gün pazar oldugu için hapı ozaman alamdım

pzertesi kullandım.. yani yaklasık 34. saate aldım bir hafta sonra mayısın 6 sında ara kanamam oldu...

ve ben hala adet olmadım kürtajdan sonrada hiç kanamam olmamıştı,test yaptım negatif cıktı 2 gün önce..

pzrtesi de jinekolojiye randevu aldım neden adet göremıyorum kürtajla ilgisimi var yoksa haptan kaynaklanan bişseymi...

adet olmayı beklıyorum cünkü doğum kontrol hapına başlıcam...yada adet söktürücü ilaç kullanmammı gerekıyo,kist mi var ne var

cıldırcam hergün adet sancısı gbi ağrıyla uyanıyorum ama hiç bişey yok normal mi bu???

merhaba arkadaslar, 2 nisanda erkek arkadasimla bir temasimiz oldu iliskiye girmedik,bosalmada olmadi ama zevk suyundan bisey gelmis olabilir endisesiyle norlevo kullandim 24 saat icerisinde o ay yani nisan ayinda normal gunumde adet oldum yalniz kanamam damla damla gibi yani normalinden az geldi, bu ay ise adet olmadim yani gecikti bu normal mi neden boyle oldu , bunu yasayan oldu mu acaba cozumu var mi

arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Adet olmama 1-2 gün kala bir ilişki yaşadım ve hemen sonrasında norlevo aldım. Ancak adetim şu an 10 gün gecikmiş durumda. Sizce bu kadar gecikmesi normal mi? Test yapmalı mıyım?

Şuan Reçetesiz ilaç alınmama onaylandı. Fakat bugün norlevoyu reçetesiz aldım. Bu tür ilaçlarda reçete istemiyorlarmış. Bilginize.

Ben de aynı senin gibi 1-2 gün kala içtim.4-5 gün gecikmeyle kahverengi lekelenmeyle başladı sonra kanamaya döndü ama 3 gün falan sürdü ve her zamanki yoğun regl kanaması değildi.Sanırım tam adet olucakken ilacı içmem dengesini bozdu.Bi sonraki adeti bekliyorum artık..

Merhaba kızlar. bir sorum olacak benim de. adet günümden bir kaç gün önce sevgilimle ilişkiye girdik. 16. saatte norlevo aldım 2 tableti aynı anda içtim. suan anlatılanlar gibi hiç bir yan etki görmedim. yalnız adet sancısı devam ediyor ama hala adet olmadım. bu arada adetim cok düzensiz. en son 23 nisanda adet gördüm mayısta hiç olmadım. bu sık sık olab bir durum. norlevo da edet düzenını bozuyormuş. idrar testi yapmayı düşünüyorum. ne zaman yapmam uygun olur?

merhaba arkadaşlar
erkek arkadaşım ilişkide içime boşalmadı ama ben yine de 13 saat sonra norlevoyu iki tableti de aynı anda olarak içtim. ilacı içeli 7 gün oluyor ne bir yan etki ne bir kanama oldu. ilişkide bulunduğumuz günler periyodumun 14-15 inci gününe denk geldiği için tedirginim. eğer ovulasyonum gerçekleşmişse bile norlevo etkili olur mu? şu an normal adet günüme 5-6 gün var. çok korkuyorum.
prospektüste normal adet tarihini pek değiştirmez yazıyordu ama içenler ilaacı içince bir hafta içinde kanamam oldu demişler genelde. kafam karıştı.

İlacın yan etkisi ara kanama zaten..Senin yan etki görmemen daha iyi :) Regl olmana daha 1 hafta varmış kafaya takarak bu süreyi uzatmamaya çalış zor olsa da..Ayrıca norlevo düzensizlik yapabilir geç regl olabilirsin..

teşekkür ederim :) kan testi ve idrar testini ne zaman yaptırabilirim? kan testi adet gecikmesi olmadan da belli olur di mi? ya da 1 gün gecikirse falan

26 mayısta nişanlımla biraz eğlenelim dedik...sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nişanlım geldikten sonra ben biraz devam ettim ve prezervatif çıktı,menisi vajinama geldi ve ben bakireyim.hemen 2 saat içinde norlevo ertesi gün hapı aldım,31 mayısta ilk kanamam gerçekleşti ve 4 gün sürdü.bu ayın 10-11 gibi adet olmam lazım fakat olmadım...çok korkuyorum acaba hamile miyim ? lütfen yardım edin ne yapmam lazım....31 mayısta gelen kanama önce damla damla sonra fazla ve koyuydu...kürtaj mı olmam gerek

Kızlar merhaba,
Sadece bir şüphe yüzünden çok da gerekmediğini bildiğim halde içim rahat etsin diye ilişkimden 16-17 saat sonra norlevo hap aldım. hapı aldıktan birkaç saat sonra kanamam başladı. Regl olmama 5 gün vardı daha. Norlevo bu kadar çabuk etki gösterir mi? Şu an 4.gün hala kanamam bitmedi.Regl mi oldum yoksa hap mı böyle yaptı bilmiyorum. Napsam bilmiyorum lütfen yardımcı olun!

kanama gerçekleştiyse gebelik olma olasılığın yok gibi bir şey. ve artık adet günün o tarihten itibaren lacak yani ilk günü 31 mayıs gibi düşün. fakat için rahat etsin istiyorsan duyarlı testler varmış erken gebelik testleri. kan testi zor olursa onu yaptır bence

gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ,sanırım hamile değilim değil mi ?

arkadaşlarrrrrrr erkek arkadaşımla 5 mayısta ilişkiye girdik norlevo yu kullanmak zorunda kaldım normal adetim ayın 7snde olur yine oldum
haziranın 7snde olmam gerekirken bende tık yok 2 hafta geçti üzerinden 2 kere idrar testi yaptrdım negatif çıktı kan testi yaptırmaya korkuyorum pozitif çıkıcak diye sizce o ilacın etkisi olabilir mi ???? lütfen yardım edin

merhaba ben geçen ay bir ilşki yaşadım ve ertesi gün hapı aldım ve normalden bir kaç gün daha erken adet oldum o da ayın 19u idi ancak ayın 31nde tekrar kanamam başladı ve 1 hafta daha adet gördüm. ertesi gün hapının kullanımından sonra bu şeklide 2 kez kanama görülebilmesi normal biliyorum ama bu ay ayın 19nda tekrar cinsel ilişki yaşadık ve kondom yırtıldı şu an daha adet kanamam gelmedi. size sormak istediğim şey şu: bu ay adet kanamamın tekrar 19nda mı yoksa 31nde olması mı normal olandır ? yani şu an hamile olma ihtimalim sizce nedir ? test almamı önerir misiniz yoksa 31ne kadar beklemeli miyim ? cevap verirseniz çok sevinirim.

selam kızlar,bu ay içinde norlevo kullanmıştım ama gebelik testinde soluk ince bir çizgi çıktı.kimyasal gebelik mi ki diyip bir daha norlevo kullandım.sizce döllenme olduysa norlevo bunu sonlandırır mı?

selam kızlar,bu ay içinde norlevo kullanmıştım ama gebelik testinde soluk ince bir çizgi çıktı.kimyasal gebelik mi ki diyip bir daha norlevo kullandım.sizce döllenme olduysa norlevo bunu sonlandırır mı?

cnm döllenme olduysa bunu sonlandırmaz... soluk ince bi çizgi çıktıysa hamilesin demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…