Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
asel canım korkmana gerek yok hamile değilsindir adetin gecikir strtesten kaynaklı

benım hakkında düşüncen ne canım sence ben hamılemıyım sürtünme yoluyla boşalma yok hıcbırsekılde norlevo ıctım sence durum ne

canım sende en kısa zamnda adet olursun merak etme ilk defa mı başına geliyor ondan sorun ediorsun korkmana gerek yok

aynen dogru söylüyorsun sürtünme ile olduysa zor
mesaj sayım dolmadığı ıcın cevap veremedim sagol canım ıcımı rahatlattın herkes oyle dedı bıde tam adetten sonra oldu buda dusuk ıhtımal dı ama burda sızle konuşmak bıle acıcaksı rahatlatıyor ınsanı :))

Tahminimce sende boş yere hormonlarınla oynayanlardansın keşke içmeden önce tam bi araştırsaydın güzelim:)

Kızlar merhaba en son 5 ağustos regl oldum yaklaşık 1 hafta sürdü.28 eylülde ilk defa bir ilişkiye girdim açık pembe kan geldi , internette okudugum gibi çok aşırı değil tam emin olamıyorum.erkek arkadaşım içime boşaldı ve sabahta tekrar aynı şey oldu. Tabi arada ara ara pembe renkli sıvı gelmeye devam etti.saat 17de ilacı içtim ve tecrübem olmadıgı için norlevo aldım.sizce tam birleşme oldumu ve hamile kalanlar var hap içmelerine rağmen ..lütfen cevap verir misiniz canım çok sıkkın..kusma olmadı şuana kadar ama mide bulantısı var kızlar..ilacı ilk ilişkiden sonra yaklaşık 15 saat sonra içtim.aynı ayda 2 defa almayın dedikleri için dün aldım sadece

Son düzenleme:
arkadaşlar banada acil yol gösterin lütfen çok kötü durumdayım en son regl tarihim 20 ağustos. 1 eylülde erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik.ilişkiden sonra erkek arkadaşım kondomun hafif gevşediğini ve kondomun içine bir miktar sperm biriktiğini söledi.ertesi günü garanti olsun die ilişkiden 32 saat sonra(2 eylül) norlevo içtim 9 eylülde ara kanamam oldu geçti fakat sonra göğüslerim şişti sanki kanamam olucak gibi ama kaç gündür böyle başka bi gelişme yok bugun hala adet göremedim.çok canım sıkılyo huzursuz olmaya başladım birazdaha beklemelimiyim?

Canım karışık anlatmışsın, şu regl günlerini tam tarihiyle yazarsan ve kaç günde bir regl gördüğünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım

Canım senin ovulasyon anına denk gelmiş tabi eğer 28 günde bir regl oluyorsan. Forumu okumuşsan muhakkak görmüşsündür. Ovulasyon dönemi sıkıntılı bi dönem ve ovulasyon dönemine göre hapı alış saatin biraz geç olmuş, en fazla 12 saat içinde Alman lazımdı ki alanlar var onlarda bile sıkıntı yapmış. Ama bu demek değil ki faydası olmayacak. 28 günde bir adet görüyorsan eğer beklenen adet günün geçmiş ve eğer yine forumu okumuşsan görmüşsündür kanama gününü yedi adet günü olarak alıyoruz. Buna göre senin yeni adet tarihin 6 Ekim falan olmalı. Eğer 6 ekimi geçerse kan testini ihmal etme güzelim, idrar testi hatalı olabiliyor. Şimdide gidip bi idrar testi yap bakalım o güne kadar kendi kendini yiyip bitirmemek için

Canım karışık anlatmışsın, şu regl günlerini tam tarihiyle yazarsan ve kaç günde bir regl gördüğünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım

Alice wonder şimdi söyle anlatayım canım ..benim reglim 5agustosta başladı 12sinde bitti.genelde 28den günden fazla sürüyor..canım bana bi yardımcı ol

Alice wonder şimdi söyle anlatayım canım ..benim reglim 5agustosta başladı 12sinde bitti.genelde 28den günden fazla sürüyor..canım bana bi yardımcı ol
Canım ilk mesajında 28 Eylül'de ilişkiye girdik yazmışsın sanırım o 28 Ağustos olacak. Yani eğer öyle değilse 28 Eylül'e kadar hiç regl olmadın mı diye sorucam. Yok eğer yanlış yazmışsan da ovulasyon dönemini çoktan geçirmiş olduğundan hamile kalma şansın çok çok az ki bide beklemeden çok hap almışsın. İlişkiden sonraki kanamaların sebebini bilemicem o konuda yardımcı olamıcam ama hapı aldıktan sonra bi ara kanama geçirmişsen o günü yeni regl günün al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…