asel canım korkmana gerek yok hamile değilsindir adetin gecikir strtesten kaynaklı
asel canım korkmana gerek yok hamile değilsindir adetin gecikir strtesten kaynaklı
benım hakkında düşüncen ne canım sence ben hamılemıyım sürtünme yoluyla boşalma yok hıcbırsekılde norlevo ıctım sence durum ne
benım hakkında düşüncen ne canım sence ben hamılemıyım sürtünme yoluyla boşalma yok hıcbırsekılde norlevo ıctım sence durum ne
evet ılk defa herkes saçmalama böyle hamılelık mı olur felan dedıler ama şimdi içim dahada rahat saol :))canım sende en kısa zamnda adet olursun merak etme ilk defa mı başına geliyor ondan sorun ediorsun korkmana gerek yok
sanırım ikimizinde kuruntu sendede boşalma olmamış inşlh öyledir
benim sürtünmede olmadı ama yinede korktum içtim hapıaynen dogru söylüyorsun sürtünme ile olduysa zor
mesaj sayım dolmadığı ıcın cevap veremedim sagol canım ıcımı rahatlattın herkes oyle dedı bıde tam adetten sonra oldu buda dusuk ıhtımal dı ama burda sızle konuşmak bıle acıcaksı rahatlatıyor ınsanı :))aynen dogru söylüyorsun sürtünme ile olduysa zor
benim sürtünmede olmadı ama yinede korktum içtim hapı
canım sürtünme olmadan nasıl oldu onu anlamadım egr o da yoksa hamillik yüzde sıfır
canım tam olarak şöyle oldu kendisi boşaldı sonra peçeteyle sildi aradan 15 dk geçtikten sonra elini vajinama götürdü
Tahminimce sende boş yere hormonlarınla oynayanlardansın keşke içmeden önce tam bi araştırsaydın güzelim:)arkadaşlar merhaba sorum biraz saçma gelebilir ama endişeliyim erkek arkadaşımla yakınlaştık ve daha sonra vajinama herhangibir temas olmadan boşaldı içeri girmede olmadı peçeteyle kuruladıktan 15 dk sonra vajinama dokundu bende 24 saat içerisinde nolevo kullandım sizce hamile kalabilirmiyim ?:18:
Tahminimce sende boş yere hormonlarınla oynayanlardansın keşke içmeden önce tam bi araştırsaydın güzelim:)
Canım karışık anlatmışsın, şu regl günlerini tam tarihiyle yazarsan ve kaç günde bir regl gördüğünü söylersen yardımcı olmaya çalışırımKızlar merhaba en son 5 ağustos regl oldum yaklaşık 1 hafta sürdü.28 eylülde ilk defa bir ilişkiye girdim açık pembe kan geldi , internette okudugum gibi çok aşırı değil tam emin olamıyorum.erkek arkadaşım içime boşaldı ve sabahta tekrar aynı şey oldu. Tabi arada ara ara pembe renkli sıvı gelmeye devam etti.saat 17de ilacı içtim ve tecrübem olmadıgı için norlevo aldım.sizce tam birleşme oldumu ve hamile kalanlar var hap içmelerine rağmen ..lütfen cevap verir misiniz canım çok sıkkın..kusma olmadı şuana kadar ama mide bulantısı var kızlar..ilacı ilk ilişkiden sonra yaklaşık 15 saat sonra içtim.aynı ayda 2 defa almayın dedikleri için dün aldım sadece
arkadaşlar banada acil yol gösterin lütfen çok kötü durumdayım en son regl tarihim 20 ağustos. 1 eylülde erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik.ilişkiden sonra erkek arkadaşım kondomun hafif gevşediğini ve kondomun içine bir miktar sperm biriktiğini söledi.ertesi günü garanti olsun die ilişkiden 32 saat sonra(2 eylül) norlevo içtim 9 eylülde ara kanamam oldu geçti fakat sonra göğüslerim şişti sanki kanamam olucak gibi ama kaç gündür böyle başka bi gelişme yok bugun hala adet göremedim.çok canım sıkılyo huzursuz olmaya başladım birazdaha beklemelimiyim?
Canım karışık anlatmışsın, şu regl günlerini tam tarihiyle yazarsan ve kaç günde bir regl gördüğünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım
Canım ilk mesajında 28 Eylül'de ilişkiye girdik yazmışsın sanırım o 28 Ağustos olacak. Yani eğer öyle değilse 28 Eylül'e kadar hiç regl olmadın mı diye sorucam. Yok eğer yanlış yazmışsan da ovulasyon dönemini çoktan geçirmiş olduğundan hamile kalma şansın çok çok az ki bide beklemeden çok hap almışsın. İlişkiden sonraki kanamaların sebebini bilemicem o konuda yardımcı olamıcam ama hapı aldıktan sonra bi ara kanama geçirmişsen o günü yeni regl günün alAlice wonder şimdi söyle anlatayım canım ..benim reglim 5agustosta başladı 12sinde bitti.genelde 28den günden fazla sürüyor..canım bana bi yardımcı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?