kizlar regl sancisi gibi sancisi olan bir kanama basladi. ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE
Canim bu ara kanamada olabilir eger adet tarihin geldi ise adet kanamasida olabilir ama ilacin yan etkisidir ara kanamaysa ins hamile degilsindir
adet tarihim ayin 23u .23 ekim yani normal sartlarda ara kanama oluyo sanirim bu. ben yerlesme kansmasi flan olabilir mi diye endiseleniyorum.
kizlar size cok komik bisey diyeyim mi. bir de ben biyologum biliyo musunuz :)))) ama insanin boyle zamanlarda bilimden vok deneyimlere dertlesmeye guvenesi geliyor.
Yok canim yerlesme kan amasi degildir ara kanamadr o bi kan testi yaptir istersen rahat etmen icinadet tarihim ayin 23u .23 ekim yani normal sartlarda ara kanama oluyo sanirim bu. ben yerlesme kansmasi flan olabilir mi diye endiseleniyorum.
kizlar size cok komik bisey diyeyim mi. bir de ben biyologum biliyo musunuz :)))) ama insanin boyle zamanlarda bilimden vok deneyimlere dertlesmeye guvenesi geliyor.
Yok canim yerlesme kan amasi degildir ara kanamadr o bi kan testi yaptir istersen rahat etmen icin
canim cevaplarin icin tesekkir ederim. dun gece baslayan kanama su anda cok cok hafifledi. afedersiniz tuvalete gittigimde idrarin icinde boyle ipliksi kan parcalari var... sabah saatlerinde normal regl gibi su kipkirmizi oluyordu. simdi durum bu.dun geceden beri 1 ped kirlenmistir. hala kasiklarimin alt tarafinda agrim var. ayaklarim usuyo. bir de benim regl gunlerimde ben hastanelik olana kadar agrim olurdu. bu kanamada agrim var evet ama ilac bile almama gerek yok. dayanilmayacak bi agri degil... kafam cok karisti ya. canim verdigim tarihlere gore sence ne zaman yaptirmam lazim bu testi. kanamaa oldu diye sevindik ama hala bisey belli degil. offf
canim cevaplarin icin tesekkir ederim. dun gece baslayan kanama su anda cok cok hafifledi. afedersiniz tuvalete gittigimde idrarin icinde boyle ipliksi kan parcalari var... sabah saatlerinde normal regl gibi su kipkirmizi oluyordu. simdi durum bu.dun geceden beri 1 ped kirlenmistir. hala kasiklarimin alt tarafinda agrim var. ayaklarim usuyo. bir de benim regl gunlerimde ben hastanelik olana kadar agrim olurdu. bu kanamada agrim var evet ama ilac bile almama gerek yok. dayanilmayacak bi agri degil... kafam cok karisti ya. canim verdigim tarihlere gore sence ne zaman yaptirmam lazim bu testi. kanamaa oldu diye sevindik ama hala bisey belli degil. offf
Canim bu dediklerin dogal zaten ara kanama agri filan yan etki neyse iliski dort ekimde olmus üzerinden ongun gecince kan testinde cikiyor diye biliyorum adetin yirmidort ekimde ise eger gecikirde ara kanama tarihinde olursa senin icin beklemek zor olucak cidden sen en iyisi kan testi yaptir rahatla canim cidden beklemek coz zor ins gonlune gore olur.
Aselll takma artik sunlari kafana kuzucum lekelenme seklinde olur ara kanama ve ara kanama olmayanda zaten ayni tarihinde olur adet olmussun artik takman gereksiz midem bulaniyo canim istemiyo diye bu hamile oldugunu gostermezki hem bnm bildigim hamilelikte istah acilir ki senin durumunda kisinin hamile kalmasi imkansiz dedik bosuna artık uzatiyosun meseleyi artik rahatla canimsii:)Kizlarr ben adetimi bekledigim tarihte ilaci ictikten 9gun sonra normal adet duzenimde oldum adetim bitti fakat mide bulantim var bisey yemek istemiyorum sizce ilacin yan etkisi devammi ediyor yoksa benim geçirdiğim ara kanamamiydi ara kanamayla adet kanamasi arasindaki fark nedir
Aselll takma artik sunlari kafana kuzucum lekelenme seklinde olur ara kanama ve ara kanama olmayanda zaten ayni tarihinde olur adet olmussun artik takman gereksiz midem bulaniyo canim istemiyo diye bu hamile oldugunu gostermezki hem bnm bildigim hamilelikte istah acilir ki senin durumunda kisinin hamile kalmasi imkansiz dedik bosuna artık uzatiyosun meseleyi artik rahatla canimsii:)
ayy canim sorma yemek yiyesim yok hic sanirim psikolojik dogru soyluyosun tam gunumde herzamanki gibi oldum adetimi bosuna takiyorum sanirim :) senin ne kadar kaldi adetine
Benimdr beş alti gun kaldi canim agrilarim basladi adetten once olurdu hep bakalim bekliyom :)
Ben sana diyim biraz daha takarsan saclarn dokulur sinir stres adetin iyice gecikir canim butun hamilelik belirtilerini yasayan birine bile hamile diyemeyizki daha ortada bisey yok hamilelik belirtisi adet gecikiminden on onbes gun sonra baslar zaten canim:) suan okadar takiyosunki kendini dinleyip belirtileri kendine yakistiriyosun rahatla demek kolay degil ama en azindan kuruntularindan kurtul canimgoogle a tek tarafli kasik agrisi yazinca bilin bakalim ne cikiyor? hamilelik belirtisi. ben yemeyeyim de kim yesin kafayi ya. herhangi bi testin kesin sonuc vermesi icin 2 hafta var daha... kizlar aranizda bu ilaci kullandiktan sonra erken kanama yasayip hamile kaldigini ogrenen var mi???
bekleyen arkadaşlarr son durum nedirrrrr
benim o kanamam 2 gun sürdü bitti. yasadigim yan etkileri yazmıştım. beyaza yakin afedersiniz sumuksu bi yapida akintim var. ben sanirim hamileyim ya...beklemek cok fena ama kesin ogrenmek icin 27si gibi test yaptiracagim... sende durum nedir?
Bu arada soylemeyi unuttum ben ara kanama yasamadim kizlar akintim oldu goguslerimde agri ve sivilceler cikti yuzumde. Ancak bugun yani reglime bir gun kala bu olani anlamadim. Acaba regl mi oluyorum yada olacagim. Bu arada rglm cok duzenlidir.
Bu arada soylemeyi unuttum ben ara kanama yasamadim kizlar akintim oldu goguslerimde agri ve sivilceler cikti yuzumde. Ancak bugun yani reglime bir gun kala bu olani anlamadim. Acaba regl mi oluyorum yada olacagim. Bu arada rglm cok duzenlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?