Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Son düzenleme:

Kizlarr ben adetimi bekledigim tarihte ilaci ictikten 9gun sonra normal adet duzenimde oldum adetim bitti fakat mide bulantim var bisey yemek istemiyorum sizce ilacin yan etkisi devammi ediyor yoksa benim geçirdiğim ara kanamamiydi ara kanamayla adet kanamasi arasindaki fark nedir

Aselll takma artik sunlari kafana kuzucum lekelenme seklinde olur ara kanama ve ara kanama olmayanda zaten ayni tarihinde olur adet olmussun artik takman gereksiz midem bulaniyo canim istemiyo diye bu hamile oldugunu gostermezki hem bnm bildigim hamilelikte istah acilir ki senin durumunda kisinin hamile kalmasi imkansiz dedik bosuna artık uzatiyosun meseleyi artik rahatla canimsii:)

ayy canim sorma yemek yiyesim yok hic sanirim psikolojik dogru soyluyosun tam gunumde herzamanki gibi oldum adetimi bosuna takiyorum sanirim :) senin ne kadar kaldi adetine

ayy canim sorma yemek yiyesim yok hic sanirim psikolojik dogru soyluyosun tam gunumde herzamanki gibi oldum adetimi bosuna takiyorum sanirim :) senin ne kadar kaldi adetine

Benimdr beş alti gun kaldi canim agrilarim basladi adetten once olurdu hep bakalim bekliyom :)

kizlar yasadiklarimi guncelleyeyim. demistim ya hani kanamam cok az ve normalden cok agrisiz diye. agzima carpayim. ben boyle bi agri yasamadim hem de 2. gununde kanamanin. regl diyemiyorum. ara kanama hatta yerlesme kanamasi bile olabilir. agri biraz degisik. ozellikle sag alt kasigimda boyle bicak girermis gibi. batma oluyor geri kalani normal adet sancisi gerçi ben hep agir sancili geciririm regl zamanlarimi. sag kasigimdaki batmali his ilk ama. ve sabah kalktigimda memelerimdeki agri.... hayatim boyunca boyle bosey yasamadim. resmen iki top olarak hissettim ikisini de canimi cok yaktilar. ilacin yan etkisi bu. kanamada oyle diyorlar. yan etkileri yasadik. insallah asil etkiyi de gorurum de gebelik mebelik yoktur. bir daha bu ilaci kullanmak mi? allah korusun

ha bir de beni korkutan bi gelisme daha var. uyku istegim... hep uyumak istiyorum. belki kanama agri agri kesiciler agir gelmistir vucuda ondandir.. ama annemin de yasadigi en belirgin ilk hamilelik belirtisi uyku olunca endislenmemek elde degil de yazik ki

google a tek tarafli kasik agrisi yazinca bilin bakalim ne cikiyor? hamilelik belirtisi. ben yemeyeyim de kim yesin kafayi ya. herhangi bi testin kesin sonuc vermesi icin 2 hafta var daha... kizlar aranizda bu ilaci kullandiktan sonra erken kanama yasayip hamile kaldigini ogrenen var mi???

Ben sana diyim biraz daha takarsan saclarn dokulur sinir stres adetin iyice gecikir canim butun hamilelik belirtilerini yasayan birine bile hamile diyemeyizki daha ortada bisey yok hamilelik belirtisi adet gecikiminden on onbes gun sonra baslar zaten canim:) suan okadar takiyosunki kendini dinleyip belirtileri kendine yakistiriyosun rahatla demek kolay degil ama en azindan kuruntularindan kurtul canim

bekleyen arkadaşlarr son durum nedirrrrr

benim o kanamam 2 gun sürdü bitti. yasadigim yan etkileri yazmıştım. beyaza yakin afedersiniz sumuksu bi yapida akintim var. ben sanirim hamileyim ya...beklemek cok fena ama kesin ogrenmek icin 27si gibi test yaptiracagim... sende durum nedir?

evlımısın canım akıntıda yan etkısı onun merak etme beklemek baya zor bende bekliyorum bakalım :)

Kizlar merhaba daha onceden durumumu paylasmistim sizine ben yumurtlama donemimde korunmasiz iliski yasadim icime bosalma olmadi ve bir saat icinde norlevo kullandim.ayin 16 sinda regli olmam gerekiyordu birkac gundur yumurtaligimda bir agri vardi bugun yani az once tuvalete gittigimde kahverengi bi akinti gordum ama cok koyu kahverengi baya da bi geldi.benim regl oncesi bu renk bi akintim olmazdi bu norlevonun yan etkisimidir? Korkmami g3rektiricek bir durum var mi sizce ? Umarim yarin kanama seklinde regl olurum. Zaten cok tedirgindim bi tuhaf oldum..

Bu arada soylemeyi unuttum ben ara kanama yasamadim kizlar akintim oldu goguslerimde agri ve sivilceler cikti yuzumde. Ancak bugun yani reglime bir gun kala bu olani anlamadim. Acaba regl mi oluyorum yada olacagim. Bu arada rglm cok duzenlidir.

Bu arada soylemeyi unuttum ben ara kanama yasamadim kizlar akintim oldu goguslerimde agri ve sivilceler cikti yuzumde. Ancak bugun yani reglime bir gun kala bu olani anlamadim. Acaba regl mi oluyorum yada olacagim. Bu arada rglm cok duzenlidir.

canim ilacin yan etkisi oldugunu düşünüyorum ben. regl olursan haber ver. kanamaya cevirecektir muhtemelen.

canıma ara kanama yaşamadıysan adetını gününde olucaksın o gelen akıntıda kanamaya cevrılır ve normal adet tarıhınde adet olursun reglı olucaksın yani bi sorun yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…