Cok şükürdarisi seninde basina canim inslahh tez zamanda olursun
canım ınsallah hap korur zaten erken içmişsin bu çok ıyı bence koruycaktır hap tedırgın olma zamanda kendını rahatlatırsan hızlı geçer inşallah
Destegin icin tesekkurler ceydq insallah hayirli haberleri veririm ben de :)
Destegin icin tesekkurler ceydq insallah hayirli haberleri veririm ben de :)
rica ederim cannım bıgun gıttı artık beraber beklıcez bu surede artıkhayırlı haberını dırek yaz burayada beraber sevınelım :)
daha adetıme 10 gun var canımmm ya beklemedeyim :)canım ne oldu adetin oldu mu yoksa beliritsi mi var
daha adetıme 10 gun var canımmm ya beklemedeyim :)
Mrb ben adet imin 6.gununde iliskiye girdim fakat kan yoktu . Sevgilimle iliskiye girdik . Ve ben 4-5 saat sonra norlevo kullandim . İkisini birden ictim aradan 1 saat gecti pembe bi kan akmisti ic camasirima . Acaba adettn dolayimi bilmiorum . Ya adetkn 6.gun bile olsa hamile olma durumum var mi cok korkuyorumictim acaba ise yaramismidir . Bilgi lutfenn
Norlevo etkili bir ilaç 72 saate kadar alman gerekiyor ki sen çok önce almışsın,sorun olmaz
adetin son günlerinde ilişkiye girince kan gelmeside normal
Tskr ederim. Peki adet iken hsmile kalma durumu var mi . Norlevo adet duzenszligi yapar mi . Yaa off korkuorum 3 gun oldu kullandim daha yeni adetime daha cok vaar bekleyene kadar ölürüm ;(
Sürekli korunma yöntemi değil biliosun,çok acil durumlar için kullanmak lazım,adet düzensizliği yapabiliyor ama ben farklı zamanlarda bırden fazla kez kullanmış olmama rağmen böyle bir etki yaratmadı.
hapı ne kadar erken alırsan o kadar etkilidir aynı gün alarak en doğrusunu yapmışsın,ben 1 yada ıkı gun sonra içmiştim bir sıkıntı yaşamadım.stres yaparsan geç olursun
Ewet ilk defa kullaniorum zaten ama adetken zaten hamile kalinmaz diye biliyorum . 6.gunumdu. işimi garantiye almak icin ictim sevgilim de disariya akitti ama n olur n olmaz diye ictim . Adetimi bekleyecegim artikumarim bi sorun olmaz
Ewet ilk defa kullaniorum zaten ama adetken zaten hamile kalinmaz diye biliyorum . 6.gunumdu. işimi garantiye almak icin ictim sevgilim de disariya akitti ama n olur n olmaz diye ictim . Adetimi bekleyecegim artikumarim bi sorun olmaz
Zaten yumurtlama gunumde degil dimi ??
Merhaba canim bence yumrtlama gununde olmaman ve zaten bosalma olmamasi ihtimali dusuruyor bide ilaci erknj aldgnda koruyuculugu yuksek kafani bulandirma bosseylerle sen rahat ol emin olki adetin gecikmesin gecikirsede hemen stres yapma adet duzensizligi yapiyor ilac gonlunu ferah tut canim.Mrb ben adet imin 6.gununde iliskiye girdim fakat kan yoktu . Sevgilimle iliskiye girdik . Ve ben 4-5 saat sonra norlevo kullandim . İkisini birden ictim aradan 1 saat gecti pembe bi kan akmisti ic camasirima . Acaba adettn dolayimi bilmiorum . Ya adetkn 6.gun bile olsa hamile olma durumum var mi cok korkuyorumictim acaba ise yaramismidir . Bilgi lutfenn
Merhaba canim bence yumrtlama gununde olmaman ve zaten bosalma olmamasi ihtimali dusuruyor bide ilaci erknj aldgnda koruyuculugu yuksek kafani bulandirma bosseylerle sen rahat ol emin olki adetin gecikmesin gecikirsede hemen stres yapma adet duzensizligi yapiyor ilac gonlunu ferah tut canim.
Canim kanama olmssi sart degil sonucta yan etki bu herkesde olcak diye birsey yok bel agrn ve sancininda normal oldugunu düşünüyorum cunku bnde bir hafta sonra kanama yapti yani etkisi sürüyor canim telas yapmaTsk ederim canim. Yalnz ilaci ictikten sonra kanama olacak diolardi bende ole bise olmadi bel agrim var adet sancisi gibi bu normal midir ? Ama 5 gün once ictim ilacin etkisi mi hâlâ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?