Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Mrb ben adet imin 6.gununde iliskiye girdim fakat kan yoktu . Sevgilimle iliskiye girdik . Ve ben 4-5 saat sonra norlevo kullandim . İkisini birden ictim aradan 1 saat gecti pembe bi kan akmisti ic camasirima . Acaba adettn dolayimi bilmiorum . Ya adetkn 6.gun bile olsa hamile olma durumum var mi cok korkuyorum ictim acaba ise yaramismidir . Bilgi lutfenn

Norlevo etkili bir ilaç 72 saate kadar alman gerekiyor ki sen çok önce almışsın,sorun olmaz
adetin son günlerinde ilişkiye girince kan gelmeside normal

Norlevo etkili bir ilaç 72 saate kadar alman gerekiyor ki sen çok önce almışsın,sorun olmaz
adetin son günlerinde ilişkiye girince kan gelmeside normal

Tskr ederim. Peki adet iken hsmile kalma durumu var mi . Norlevo adet duzenszligi yapar mi . Yaa off korkuorum 3 gun oldu kullandim daha yeni adetime daha cok vaar bekleyene kadar ölürüm ;(

Tskr ederim. Peki adet iken hsmile kalma durumu var mi . Norlevo adet duzenszligi yapar mi . Yaa off korkuorum 3 gun oldu kullandim daha yeni adetime daha cok vaar bekleyene kadar ölürüm ;(

Sürekli korunma yöntemi değil biliosun,çok acil durumlar için kullanmak lazım,adet düzensizliği yapabiliyor ama ben farklı zamanlarda bırden fazla kez kullanmış olmama rağmen böyle bir etki yaratmadı.
hapı ne kadar erken alırsan o kadar etkilidir aynı gün alarak en doğrusunu yapmışsın,ben 1 yada ıkı gun sonra içmiştim bir sıkıntı yaşamadım.stres yaparsan geç olursun

Ewet ilk defa kullaniorum zaten ama adetken zaten hamile kalinmaz diye biliyorum . 6.gunumdu. işimi garantiye almak icin ictim sevgilim de disariya akitti ama n olur n olmaz diye ictim . Adetimi bekleyecegim artik umarim bi sorun olmaz

Ewet ilk defa kullaniorum zaten ama adetken zaten hamile kalinmaz diye biliyorum . 6.gunumdu. işimi garantiye almak icin ictim sevgilim de disariya akitti ama n olur n olmaz diye ictim . Adetimi bekleyecegim artik umarim bi sorun olmaz

Canım Sen ilacı içerek adet madet demeyip işini şansa bırakmamışsın garantiye almışsın zaten,için rahat olsun,adet gününü bekle stres yaparsan geç olursun
Erkek arkadaşına da güvenme ,düzenli bir cinsel hayatınız varsa daha kalıcı korunma yöntemleri düşün,bu defalarca başına gelebilir,her seferinde stres ve kaygı içinde yaşama

Son düzenleme:

Zaten yumurtlama gunumde degil dimi ??

Zaten yumurtlama gunumde degil dimi ??

Normalde kalınmaz ama özel durumlarda hamılelik mümkün,mesela aynı dönemde birden fazla yumurta oluo falan,nadir görülür ama imkansız değil.şimdi sen endişelisin her ihtimali düşünüosun tabiki,hapı içmişsin sorun yok :)

Merhaba canim bence yumrtlama gununde olmaman ve zaten bosalma olmamasi ihtimali dusuruyor bide ilaci erknj aldgnda koruyuculugu yuksek kafani bulandirma bosseylerle sen rahat ol emin olki adetin gecikmesin gecikirsede hemen stres yapma adet duzensizligi yapiyor ilac gonlunu ferah tut canim.

kızlar aşırı kasık agrım var şişkınlık var ve akıntı var bunun sebebı nedır szceeee?

Tsk ederim canim. Yalnz ilaci ictikten sonra kanama olacak diolardi bende ole bise olmadi bel agrim var adet sancisi gibi bu normal midir ? Ama 5 gün once ictim ilacin etkisi mi hâlâ ?

Tsk ederim canim. Yalnz ilaci ictikten sonra kanama olacak diolardi bende ole bise olmadi bel agrim var adet sancisi gibi bu normal midir ? Ama 5 gün once ictim ilacin etkisi mi hâlâ ?
Canim kanama olmssi sart degil sonucta yan etki bu herkesde olcak diye birsey yok bel agrn ve sancininda normal oldugunu düşünüyorum cunku bnde bir hafta sonra kanama yapti yani etkisi sürüyor canim telas yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…