kızlar aşırı kasık agrım var şişkınlık var ve akıntı var bunun sebebı nedır szceeee?
Canim bnm iliski surtunme tarzında oldugu icin ihtimal vermedim pek iliskinin uzerinden on yedi gun gecti cikar kanda ama yaptirmadim adetimi bekliyorum .surtunme oldu bosalma yok bide ilac ictim hani kendimi boyle avutuyorum bide yumurtlama gunum degildiCeydq senin ikinci iliskinin ustunden kac gun gecti ki kanda cikar artik herhalde artik baktirdin mi?
Ya kan akti simdi . Sevinim mi üzülim mi anlamadim simdi ;(Merhaba canim bence yumrtlama gununde olmaman ve zaten bosalma olmamasi ihtimali dusuruyor bide ilaci erknj aldgnda koruyuculugu yuksek kafani bulandirma bosseylerle sen rahat ol emin olki adetin gecikmesin gecikirsede hemen stres yapma adet duzensizligi yapiyor ilac gonlunu ferah tut canim.
Ya kan akti simdi . Sevinim mi üzülim mi anlamadim simdi ;(
canım ara kanamandır o senın adet tarıhın degılse yan etkı henüz sevinmek yada üzülmek ıcın erken adetını beklıcen olur ınsallah
Canimzaten ara kanama yapanlarda yeniadet gunu ara kanama tarihi oluyo genellikle simdi ara kanama tarihin nezamandi seninMerhaba canım ben geçenlerde de sana yazmıştım. Benim adet günlerim 27-2,3 arası ve hala adet olmadım birde bu norlevo ara kanama yapmıştı o 5 gün sürdü acaba ondan mı çok geçikti yardımcı olabilir misin _?
Canimzaten ara kanama yapanlarda yeniadet gunu ara kanama tarihi oluyo genellikle simdi ara kanama tarihin nezamandi senin
ben adetimden 1 gün sonra ilişkiye girdim iki gün sonra da sanırım ilaçtan dolayı 5 gün boyunca kanamam oldu yeni adet tarihim o mu olacak yani?
Evet canım oyle olucak
yani düşük bi ihtimal olsa da hamile olup olmadığımı diğer aya kadar anlamycm tabi eğer test yapmazsam :)
merhaba kizlar. ben eylul 25 de regl oldum. fakat soyle bi durum var. agustos 5 ve yine ayni ay icinde agustos 20 gibi iki kere regl oldum. son reglimden 10 gun sonra bi iliskim oldu ve bi kac kere icime bosaldi.. 4 ekimde. hemen ertesi gun 12 ila 14 saat arasinda norlevo kullandim. ama normal sartlarda yumurtlama zamanim oldugu icin cok endiseliyim. ne yapmaliyim? ne zaman test yapsam musbet bi sonuc alirim. akibetim ne olur. tesekkurler
bana yardim edebilecek kimse yok mu?
banada hep bu konu denk gelıyor :),ne zaman aldıgın onemlı degıl ılıskıden sonrakı 72 saat içinde aldıysan sorun yok .internette yeterınce bılgı var norlevo hakkında,forumu oku bence,aynı soruyu soran arkadaslar var en azından için rahatlar
miyusa cevapladigin icin tesekkur ederim. butun norlevo basliklarini, internetteki butun siteleri ezberledim. sinav yapsan 100 alirim. ama insan duymak istiyor sanirim. adet gecikmesini beklemek o kadar zor ki... riskli gunde yasadigim icin bunu koruyuculugundan emin olamiyorum. bana birinin ben tam yumurtlama gunumde iliskiye girdim ardindan ilaci aldim hic bisey olmadi demesi gerekiyor sanirim... norlevo kullanıp hamile kalanlari da duyunca... cok zor kadin olmak...
canım normal şartlarda norvelo etkili yan etkileri olsada.ancak yumurtalama döneminde ilişki yaşamış üsütne birkaç defada boşalma olmuş hamile olabilirsin inşallah değilsin
kizlar regl sancisi gibi sancisi olan bir kanama basladi. ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE
Canim bu ara kanamada olabilir eger adet tarihin geldi ise adet kanamasida olabilir ama ilacin yan etkisidir ara kanamaysa ins hamile degilsindir
Canim bnce aksaydi hissederdin diye dusunuyorum ama yinede riske atmaman iyi olmus norlevo korur ins eger ara kanaman olduysaki olmus gecikir adetin hatta yeni adetin ara kanama tarihinde bile olabilirMerhaba ben bundan bi hafta önce erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadım.birleşme olmadı onun başı bnm karın bölgeme bakıyodu boşaldı karnıma ama hemen kalkmadı bende acaba akıp oraya gitmişmidir diye korkup ertesi gün 24 saat sonra norlevo içtim. Bgn kahverengi lekeler şeklinde kanamam oldu.biraz kasık ağrımda var.11 gün sonra adet olmam gerek acaba olur muyum yoksa gecikir mi.diğer ayın adet zamanını bugün mü saymalıyım
kizlar regl sancisi gibi sancisi olan bir kanama basladi. ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE
Canim bu ara kanamada olabilir eger adet tarihin geldi ise adet kanamasida olabilir ama ilacin yan etkisidir ara kanamaysa ins hamile degilsindir
adet tarihim ayin 23ydu . ara kanama oluyo sanirim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?