Bu durumu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyor um ama çevremdeki hiç bir tanıdığım kadınla yada arkadaşimla konuşamadım . 21 yaşındayım yaklaşık 3.5 yıldır evliyim.esim 34 yaşında. Eşimin beni hep güzel bulduğunu çok sevdiğini söyler iyi bir şey ama ilsikde hep kendi istediği olur özel günler dışında hayır diyemiyorum saçma gelebilir ama bazen cinsellik istemediğim oluyor eşim hiç umursamıyor bazen çok sert oluyor davranış olarak ilişki sırasında bazen korkuyorum elinde kalacağım boğazımı sıkıyor kendinden geçiyor böyle farklı istekleri oluyor sanki benim fiziksel olarak acı çekmemi istiyor gibi karşı da gelemiyor um daha kötü olur çünkü sinirlenir diye korkuyorum. Fiziksel farkımiz çok ona karşı gelmem mümkün olmuyor. Bazı günler bilerek geç yatıyor um onun uyumasını bekliyor um. Ama bir gün aileden birine vs bir şeyler söyler diye tedirginim kadınlık yapamıyor gibi. Karşılıklı bir ilişki olsa bir sorun olmayacak ama yani bana garip yaklaşıyor bazı günler ağladığim oluyor yinede onu için farketmiyor. Bazen zamanla geçer diye düşünüyorum yada diğer evliliklerde böyle oluyor dur gibi düşünüyor um sonra kendimi kötü hissediyorum. Çok anlatamadım çünkü çekiniyor um ister istemez