• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal bir cümle mi yoksa artniyet var mı sizce?

bazen genç kızların hayata bu kadar genıs bakmalarına ağzım acık bakıyorum..sız orda hıçbır sey yasamasanızda arkanızdan erkek arkadaşınızın aılesının konuşacağı lafları duşundunuz mu hıç.....bayağı,degersız bır ımaj cızeceksınız onlar uzerınde....sonrası zaten ıstenmeyen gelın......
ben nısanlımın evıne bıle o yalnızken gıtmedım....kendıme yada ona guvenmedıgımden degıl kendı degerımı düşürmek ıstemedıgımden...
ayrıcada basbaya ıstemeye onlarmı gelsın derken ne demek ıstedıklerını anladığınızı dusunuyorum
Yok hayatım ,baska bir üyeye daha söyledim ,sacma geliyormus gereksiz geliyormuş konu sahibine düğün ,kına ,isteme,evlilik,nişan gereksizmis,bi esya bi mal istiyorlar gibi geliyormuş kendisine:deli:

Kadınlar ile ilgili konuların dışında acayip zekidir. Türkiyenin en yüksek puanlı lisesini birincilikle bitirmiş, üniversite sınavında ilk 5'e girmiş çocuk ; fakat o bir erkek ve kadınların sinsi laf çarpmalar üzerine kurulu dünyasına çok uzak :KK70:

Tahmin ediyorum : elektronik mühendisi mi? :)

Bu kadar hırs yapmana gerek yok. İlginç bir şekilde çok içerledin. Eğitimsizlik konusunda bu kadar hassas olduğunu bilseydim bir şey demezdim, kusura bakma. Sana bi öneri; her cümlenle, yazdığın her saldırgan hakaret ve küfürlü söz ile eğitim seviyenin düşüklüğünü bu kadar belli etme.

Canım belli ki aklın da yaşın da küçük..
Çok ukala ve terbiyesizsin insanlarla konuşma şeklinden anlaşılıyor.
Ahh sana Fuzuli den birşey hatırlatayım;

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır

Son düzenleme:
Konu sahibi siz buradaki yorumlara aldırmayın,evliliği saçma bulduğunuzu söylediğiniz için üzerinize geliyorlar,çünkü onlara göre her kadın evlenmeyi istemek zorunda.

Size sevgilinizin evine gittiniz diye saygı duymayacaksa annesi bırakın duymasın,böyle yaparak da kendi değerinizi düşürmezsiniz,önemli olan sizin ne düşündüğünüz başkalarının değil.

Iste seninde IQ bukadar. Hayat universitesinde ogrenci kelimesinden boyle seyler cikardin ya. Aferim sana. Sen benim seviyeme cikamazsin zaten tatlim. Benim yasadigim kaliteli ogrencilik hayati asla yasayamazsin. Hala oneriler veriyor bakin ya cok iyi. Arkadas kendi derdini birakti bize sardi. Demekki ise yariyoruz. :KK9:
Kiz tip okuyormus siz ne okudunuz daha kaliteli bir ogrencilik hayatiniz oldugunu iddaa ettiniz cok merak ettim :)

Kiz tip okuyormus siz ne okudunuz daha kaliteli bir ogrencilik hayatiniz oldugunu iddaa ettiniz cok merak ettim :)
Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .

Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımda zatürre başlangıcı var. Bu sebepten yarın okula gidemeyeceğini söyledi. Evde yalnız olacak diğerleri işte olduğu için. Ben de istersen okula gitmeyip, eve gelip sana bakabilirim dedim. Sevindi ve bu fikri annesine açtı. Annesinin de hoşuna gitmiş, gülümseyerek "eşyaların yerini bilmez ki, nasıl yardım edecek ama" demiş. (Bu cümlede bence hafif bir rahatsızlık var ama sevgilim ısrarla öyle bir şey olmadığını, annesinin sevindiğini söylüyor.) Ardından o sırada evde bulunan yengesi de "Kızlar böyle olmalı işte" gibi övgü sözcükleri sıralamış; fakat sonra da "İstemeye biz mi gideceğiz onlar mı gelecek?" demiş. Sizce bu cümlede benim eve gelme durumuma bir dokundurma var mı?
ne zannettin yazık en ufak bi kavgada evlen bunlar se zaten bizim evden cıkmıyodun ki sana niye dügün yapalım derler o yuzden nisanlıyken bile kaynanana gitmicek insan

Canım belli ki aklın da yaşın da küçük..

Çok ukala ve terbiyesizsin insanlarla konuşma şeklinden anlaşılıyor.

Ahh sana Fuzuli den birşey hatırlatayım;

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır
Düzgünce cevap verme kapasitesi olmayan insanlar hakarete başvuruyor. Cahiller cahilleri savunur. Klasik bir gelişmemiş ülkenin, kendini geliştirememiş insanları örneği.

Kaliteli öğrencilik, kaliteli bilgiler okuduğu bölümden olmaz tatlım.
kendini nasıl, ne kadar yetiştirdiğinle belli olur bunu da iyi eğitim almış her insan bilir :KK52:

a yazmayı unutmusum
bu sozlerı sıze kım soyledı
sevgılınız yetıstırdıyse gecmıs olsun...

Düzgünce cevap verme kapasitesi olmayan insanlar hakarete başvuruyor. Cahiller cahilleri savunur. Klasik bir gelişmemiş ülkenin, kendini geliştirememiş insanları örneği.

Tek bir hakaret bile etmedim tatlım uslübunu söyledim sana, üzülme lütfen bu kadar üzüleceğini bilseydim demezdim :)

Öpüyorum tatlım kendini yetiştirebilmen dileğiyle .. :KK66:

Konu sahibi siz buradaki yorumlara aldırmayın,evliliği saçma bulduğunuzu söylediğiniz için üzerinize geliyorlar,çünkü onlara göre her kadın evlenmeyi istemek zorunda.

Size sevgilinizin evine gittiniz diye saygı duymayacaksa annesi bırakın duymasın,böyle yaparak da kendi değerinizi düşürmezsiniz,önemli olan sizin ne düşündüğünüz başkalarının değil.

Kesinlikle. Başkaları aman onlar ne der, ne düşünür diyor. Bunun ne önemi var ki? Ben kendimi ve kim olduğumu biliyorum, neden onların onayına ihtiyacım olsun ki?

Tek bir hakaret bile etmedim tatlım uslübunu söyledim sana, üzülme lütfen bu kadar üzüleceğini bilseydim demezdim :)

Öpüyorum tatlım kendini yetiştirebilmen dileğiyle .. :KK66:

Söylediğiniz sözcükler hakaret içeriyor. Sizin çevrenizde normal olarak karşılanıyor olabilir, ancak benim çevremde bunlar terbiyesizcedir, kültür farkından dolayı muhtemelen.

Back
X