• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal bir cümle mi yoksa artniyet var mı sizce?

Cok uzak tutuyorsun belli. Adamlar bisi demese evlerine gidiyodun kosarak.

Ic ic kudur. Ah gorursun aşki sen, acaba bu butun o gereksiz seylerden bahsetsen mustakbel cici kayinvalidene acaba nolurki :halay:

Sevgilim evde hasta yatıyorsa Mars'a değil bulunduğu mekana gitmem gerekiyor bakmam için.

Ayrıca bahsettim, görüşlerimi herkes bilir. Kimseden korkum yok, saçma kalıplara uyan ve başkaları ne der diye korkan biri değilim.

Sevgilim evde hasta yatıyorsa Mars'a değil bulunduğu mekana gitmem gerekiyor bakmam için.

Ayrıca bahsettim, görüşlerimi herkes bilir. Kimseden korkum yok, saçma kalıplara uyan ve başkaları ne der diye korkan biri değilim.
Tmm uc ozaman marsa hadi. Aldirma madem korkmuyosun kimsenin ne diyeceginden. Iki lafa mi takildinda gurur yapiyon simdi. Tezatliga bakin :KK53:

Evet bence de var. Şaka bile yapmış olsa bu konunun üstüne söylemesi manidar.

Bunu hizmet olarak görmek bencilliktir. Hastalıkta yanında olmayıp sağlıkta olmak duygusuzluktur. En çık ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayacaksam sıradan kadınlardan olurum; bu benim için korkunç bir şey.
Sıradan kadınlar derken???? bu er kişi sizin sevgiliniz mi kocaniz mı anlayamadım ben???hastalıkta sağlıkta sözü nikah masasında veriliyor diye biliyorum???aydınlatır mısınız bizi lutfen

Tmm uc ozaman marsa hadi. Aldirma madem korkmuyosun kimsenin ne diyeceginden. Iki lafa mi takildinda gurur yapiyon simdi. Tezatliga bakin :KK53:

Marsta değil diyorum, uç marsa diyorsun. Okuduğunu anlamaya ne dersin? Hayat üniversitesi eğitim için oldukça yetersiz gelmiş :) Düzgün, gerçek bir üniversite için çalışmalara başlamanı öneririm.

Korkmak başka, söylenen bir söze tepki göstermek başkadır. Tepkimi korkusuzca gösteririm.

Baskalari neder diye yasama zaten. Cevremizde ki insanlari mutlu etmek icin yaşamıyoruz.

Su var ki sevgilinle ikiniz arasinda ki diyalog sizi baglar. Isin icine kv yenge gibi insanlar giriyorsa yapacaklarin davranislarin senin yerini belirler.

Laf vurmalara takılmıyor olsaydin konuyu acmazdin. Demek ki sana laf dokundurmalarindan rahatsiz oldin. O zaman kimseye bu imkani verme derim.

Sevgilin hastayken onlar bakmiyorsa ben bakarim demissinde kusura bakma sen su an dis kapinin dis mandalisin onlar icin sana mi kaldi. Annesinden cok sevip dusundugunu ilgilendigini idda etme. Sevgilisisin o kadar.

Anne sefkatini birak annesi gostersin rolleri sasirma.

Sen dersen ki kimsenin saygisina ihtiyacim yok. Bildigini yap.

Sıradan kadınlar derken???? bu er kişi sizin sevgiliniz mi kocaniz mı anlayamadım ben???hastalıkta sağlıkta sözü nikah masasında veriliyor diye biliyorum???aydınlatır mısınız bizi lutfen

O benim hayat arkadaşım. Koca/ sevgili gibi kavramların ötesinde. Nikah öncesi sevgili, nikah sonrası koca gibi şeylerden apayrı. Bu sözü ben hayat arkadaşım, aşık olduğum kişiye veririm. Bu sözü verişim resmi olaylardan bağımsızdır.

O benim hayat arkadaşım. Koca/ sevgili gibi kavramların ötesinde. Nikah öncesi sevgili, nikah sonrası koca gibi şeylerden apayrı. Bu sözü ben hayat arkadaşım, aşık olduğum kişiye veririm. Bu sözü verişim resmi olaylardan bağımsızdır.
Anlayan ve dinleyen herkese tesekkurler :confused:

Baskalari neder diye yasama zaten. Cevremizde ki insanlari mutlu etmek icin yaşamıyoruz.

Su var ki sevgilinle ikiniz arasinda ki diyalog sizi baglar. Isin icine kv yenge gibi insanlar giriyorsa yapacaklarin davranislarin senin yerini belirler.

Laf vurmalara takılmıyor olsaydin konuyu acmazdin. Demek ki sana laf dokundurmalarindan rahatsiz oldin. O zaman kimseye bu imkani verme derim.

Sevgilin hastayken onlar bakmiyorsa ben bakarim demissinde kusura bakma sen su an dis kapinin dis mandalisin onlar icin sana mi kaldi. Annesinden cok sevip dusundugunu ilgilendigini idda etme. Sevgilisisin o kadar.

Anne sefkatini birak annesi gostersin rolleri sasirma.

Sen dersen ki kimsenin saygisina ihtiyacim yok. Bildigini yap.

Laf vurmaları canımı sıkmasa zaten acmazdim konuyu. Benim umursamadigim şey o değil; basmakalıp kurallar.
Annesinden daha çok düşünüyorum pek çok konuda, sadece bu değil.
Bana göre sevgili isen onemsizsin, bir nikahla karısı olunca annesi kadar karışma hakkın oluyor durumu saçmalık. Şu an yakınlık anlamında herkesten ilerideyim. Evlilik var veya yok, bu bir şey ifade etmez. Bunu da herkesin algılamasını sağlayacağım.

Buradaki yorumlara pek aldırış etme. İnsanlar bi garip. Hasta sevgiline bakmaya gitsen bi şey derler, umrunda olmasa yine bi şey derler. Sevdiğin adama bakmaya giditosun diye niye değerin düşsün. Saçma sapan ilkel düşünceler. Annesinin yengesinin laflarını da takma ne derlerse desinler. Asıl söylediklerini takıp da bakmaya gitmezsen iyi olmaz bence. Sevgilinin yanında olmalısın. Ateş barut ne alaka ya. Şu sapık zihniyetimizden kurtulabilsek keşke ülkece. İçinden ne geliyosa onu yap.

Back
X