- 2 Temmuz 2015
- 151
- 102
- 18
- Konu Sahibi truvalibirkiz
-
günahlar icin Allaha sükredilmez bacim..siz o kafalarla beni asla anlayamazsınız da ben sizin amacınızı gayet iyi anladım
haaaa simdi anladim..avatarinizdaki sahisami.:)
offffgünahlar icin Allaha sükredilmez bacim..
Ben de konu sahibinin bu davranışını basit bulanlardanım o yuzden cevap vermek istiyorum
Şöyle ki benim için bunun basitliği kadının evlilik öncesi birliktelik yaşamış olması değil
Daha ayrılır ayrılmaz barda iki dk tanıştığı adamlarla / kadınlarla daha nasıl biri olduğunu bilip bilmeden duygusuzca kolayca birlikte olmaları konudaki basitlik bu davranışlarda bana göre
Biri benden hoşlandığı an oturma grubu hayalleri kurup çocuklarımıza isim düşünmüyorum, o yüzden telli duvaklı gelin etmek istiyor alaylarınız zerre umrumda değil :)Seni telli duvaklı gelin etmek istiyor, baksana ne kadar duygusal konuşmuş bi de sarılmış falan..
Neyse, artık olan olmuş. Birlikte oldunuz diye sevgili olmaya mecbur değilsiniz sıonuçta. Dolapta su falan varsa al iç iyi gelir biraz.
Yaratıcılığın beni benden aldı sevgili ekşici
Hayır olmayacaktım.Daha önce birliktelik yaşamamış olsaydınız da yinede bu kadar hızlı hareket edip yeni tanıştığınız kişiyle birlikte olacak mıydınız? Ayrıca söylediğiniz cümle çok kırıcı, sadece sevgilisiyle olan hatunlardanDIM. Kendiniz için bile söylemiş olsanız çok kırıcı. Ve bir erkeğin bu cümleyi kolaylıkla kurup, karşısındakine sevgilim ol demesi çok zor olsa gerek. Üzülmeyin ama sizi teselli etmek için söylemiş olabilir.
Hastalık konusunda ben de çok dikkatliyim. Hiçbir zaman korunmadan birlikte olmadım, olmam da.Herkesin kendi sevabı,günahı, ahlakı düşüncesi.
Öncelikle burada bunun tartışılması istenmiyor.
Başka bir sorun konusunda yardım istenmiş.
Düşünce yapısına uymayan cevap yazmasa çok daha iyi olur.
Vaaz vermek gereksiz herkes istediği şekilde yaşar.
Bende eşimle 3. buluşmada birlikte oldum. Hesapta yokken plansızdı.
Evlenene kadar da devam ettik. Ne ilişkimizi etkiledi, ne bana bu zamana kadar manidar bir konuşması oldu.
İlk buluşmanızda tensel çekim oluşmuş olabilir yada o olmasa dahi sizin ilgi açlığınız onun hormonlarıyla birleşmiş olabilir. Ben olsam hastalık kapmaktan korkardım yalnızca. Biraz takıntılıyım.
Bence bundan sonrası için birbirinizi tanıyabilmek adına normal planlar yapın, sohbet edin, gezin.
Konuştukça anlarsınız düşüncelerini. Daha netleşir herşey.
Olmazsa da görüşmezsiniz bu kadar basit.
Yargılamak size düşmez.Nasil bu kadar basit bu isleri yapabiliyorsun?
Daha sevgilin bile degilken nasil birisiyle birlikte olabiliyorsun?
Konu uydurma mı bilmiyorum ama,
bu telli duvaklı gelin etmek istiyor, sarılmış falan şeklinde ki küçümsemen sanırım birlikte olduklarından dolayı biçtigin deger.
Konu sahibi birlikte oldugunu söylemeseydi, bakireliğinin verdigi güce dayaranarak masumca bir teklif almış olacaktı.
way anasını.
Biri benden hoşlandığı an oturma grubu hayalleri kurup çocuklarımıza isim düşünmüyorum, o yüzden telli duvaklı gelin etmek istiyor alaylarınız zerre umrumda değil :)
Daha yeni bu olaylar, zaten arada mesajlaşıyorduk. Sanırım ne kastettiği biraz zamanla belli olacak. Belki de tamamen o anın etkisiyle bir şeyler söyledi, bilemedim :)Sonuçta herkes kendi tercihini yaşıyor , doğru ve yanlış değişkenlik gösterir.
Sen istediğini yaşamışsın sonuçta ben ne yaptım demiyorsun da.
Ben şeyi merak ettim konuştunuz mu hiç mesajlaşma vs falan :)
Yööee alakası yok. Tam tersi konu sahibi "işte birlikte olduk" "hatunlardanım" falan gibi ifadelerle "bakire değilim modernim taam mı" ilgisi çekmeye çalışmış gibi geldi.
Yoksa ne var, isterse ilk gün beraber olsun sonra evleniyo mu napıyosa yapsın hatta iyi de bişey yani. Bana mı soracak cinsel yaşamını.
Ayrıca evet; konu "bence" uydurma. Zaten o yorumu da onun için yaptım. Burdaki bazı ablalarla beni karıştırmazsan sevinirim. Tamam en modern sizsiniz. Biz gericiyiz.
"Hatunlardanım" kelimesine takılmanızı anlamadım. Ben bayan kelimesini hiç kullanmam günlük hayatımda da, ya kadın derim ya hanım ya daha rahat bir ortamsa hatun. Hatun kelimesini de severim. Mesajlarım hiçbir yerine ne bekaret vurgusu geçti ne modernlik ne de gericilik. Tamamen sizin hüsnü kuruntunuz. Mesajlarımın herhangi birinde "ben modernim!!" gibi bir imam bile olmadı.Canım istersen de düşün, banane ki bundan? Bi arkadaş daha saldırmış sağolsun, ben hiçbir zaman "a tel duvak, ay bekaret, ay ben ama kocacım" demedim ki.
Sadece konuyu anlatış şeklin ve üyelik zamanın bana konuyu bilerek açtığını azıcık tepki toplamak istediğini düşündürdü.
İstersen de git evlen, hatta ne güzel olur ruh eşini bir anda bulmuşsun der sevinirim de yani.
Adam aramadı diye gelip beni azarlama buralarda.
"Hatunlardanım" kelimesine takılmanızı anlamadım. Ben bayan kelimesini hiç kullanmam günlük hayatımda da, ya kadın derim ya hanım ya daha rahat bir ortamsa hatun. Hatun kelimesini de severim. Mesajlarım hiçbir yerine ne bekaret vurgusu geçti ne modernlik ne de gericilik. Tamamen sizin hüsnü kuruntunuz. Mesajlarımın herhangi birinde "ben modernim!!" gibi bir imam bile olmadı.
Tepki toplamak gibi bir amacım olsa olumsuz yorum yazanlara teşekkür edip geçmez, ters cevap verip üstüne giderek daha güzel tepki alırdım diye düşünüyorum.
"Bana ne", "sevinirim" diyorsunuz ama son cümlenizde bile hala alttan bir laf sokmaya çalışma, bir aşağılamaya çalışma var. Bu kadar olumsuz bir insan olmanıza sizin adınıza üzüldüm.
İkimizin de hakkında hayırlısı. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?