Normal bir ilişki mi istiyor?

Bu konuyu bir erkek, kendi ortamında açsaydı ne olurdu sizce;Oooo abi muhteşemsin nerden düşürdün o hatunu veya ... Bizde durum daha farklı nasıl bedenini kullandırırsın?
Ama sen duydusala bağlamışsın o seni kullandı.
Kim,kimi ne için kullanıyor?
Biz kadınlar gangi formata sokulmaya çalışıyor...Uzar gider bu konu...Birtek şey var,kendi fikrim bırak an ne getiriyorsa onu yaşa

Zamana bırak bence.
Her şey olacağına varır. Belki sen de isteyeceksin güzel bir ilişkiniz olacak veya bir şey olacak ikiniz de soğuyacaksınız.
Nasip kısmet bu işler çok kurcalamamak lazım.

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Konuyu okurken Carrie Bradshaw gözümün önüne geldi

Son düzenleme:
Zamana birak, fazla anlam yukleme soylediklerine. Niyeti varsa acikca soyler. Belki senden gercekten cok hoslandi ve senin tepkini kestiremediginden acilamiyor. Insanlar bir garip, neyi ne icin soyledikleri her zaman anlasilmiyor. Sen beklentiye girmeden goruseceksen gorus, birden kendini geri cekerse uzulme.

Son düzenleme:
Sevgili olalım diyememiş de böyle söylemiş işte bunun neresini anlamadınki canım.. Eğer bişey hissediyosan denemelisin bence

Bi de parantez açayım, ben de ilişkimin bu şekilde başladığı bi adamla şu anda evliyim,mutluyum,yakında da çocuklu olucam inşallah

BDV konusu gibi görünmüyor.
Zira bir şeyi dert ediyor durumda değilsiniz.
Sonuçta ilişkiye evrilse de aranızdaki münasebet, evrilmese de sizin için bir kayıp değil.
Takılın bence kafanıza göre, rüzgar nereye eserse...

Bi de parantez açayım, ben de ilişkimin bu şekilde başladığı bi adamla şu anda evliyim,mutluyum,yakında da çocuklu olucam inşallah
bır arkaşım ilk gece tanışıp bırlıkte olduğu adamla evli,üstelik adamda dar kafalı dediğmiz tiplerden,kuyumcu komuşumuz oğlu arabasına otostop yapan kızla evli,çokda mutlular,haaa bunlar bır örnek,senın gıbı,tersıde var bu durumların,öenmli olan senın ne hissettiğin,beş yıl biri ile çıkarsın,5 yıl osnra bırlıkte olursun,sana kendını kötü hısettırır,ilk gece tanıştığı bırı ile birlikte olursun,pişmanlık duymazsın,bu işlerın kuralı kaidesi yok

Aynen öyle.. O yüzden burdaki Ahlak timsallerine ve basitlikten falan bahsedenlere ibret-i Alem olsun diye anlattım ben de :)

Hahaha bu iki örnek de benim hayatımda var, tanışıyor muyuz acaba :)

Aynen öyle.. O yüzden burdaki Ahlak timsallerine ve basitlikten falan bahsedenlere ibret-i Alem olsun diye anlattım ben de :)
Ahlak içinse,karşındakıne değil bu plan,yanı benı hafıf görür dıye değil olmamalı hesap,Ahlak içinse günah dıye belirtmeleri lazım,ama bence öle değil,bunların hesabı aaaa benı hafif görmesin dıye,sanırım aynı fıkırdeyız

Seni telli duvaklı gelin etmek istiyor, baksana ne kadar duygusal konuşmuş bi de sarılmış falan..

Neyse, artık olan olmuş. Birlikte oldunuz diye sevgili olmaya mecbur değilsiniz sıonuçta. Dolapta su falan varsa al iç iyi gelir biraz.

Yaratıcılığın beni benden aldı sevgili ekşici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…