Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gece de 2 mutluyum ama çoğu arkadaşlarım 1 nadiren 2 misBir gecede mi 2kere? Böyleyse belki çok olabilir. Ama ilişkinin haftada kaç kere olduğu tamamen eşleri bağlayan bir şey. Haftada 2 kere bence alt sınırdırbence mutluysanız sorun yok.
Dert değil arkadasim sadece merak ettim fazla mi yapıyoruz ilerde birden bitmesin veya cevremdekiler mi az yapıyor sadece aklıma o geldiMutluysan neyini dert ediyorsun? Yaşa gitsin. Maşallah ne güzel uyumluymuşsunuz.![]()
ay ne güzel, inşallah biz de zamanla sizin gibi daha tutkulu oluruz :)Şikayetçi degilim ama 8 yıl oldu çevremdeki arkadaşlardan duymadim o yuzden sorma gereği duydum
12 ♡☺☺kac yıllık evlisin
Sizin de iyi o zman iliskiniz
2 yıllık evliyizKaç yıllık evlisiniz
Bu işin standartı yok herkesin kendi düzeni var. Ayrıca bence özel hayatınızı arkadaşlarınızla konuşmayınMerhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Siz ne kadar zamanda bi kac yapiyonuzkıskandım biz daha 2.5 senelik evliyiz ama böyle sevişemiyoruz diye
gidiyorum ben![]()
Haklısınız ama illa açılıyor konu ister istemez de soyleniyorBu işin standartı yok herkesin kendi düzeni var. Ayrıca bence özel hayatınızı arkadaşlarınızla konuşmayın
ben hep kötü anlatırım arkadaşlarıma bile, ya nazar değer ya da biri Allah korusun göz koyar, aklınıza gelmeyen başınıza gelir. kimseye güvenmemek lazımHaklısınız ama illa açılıyor konu ister istemez de soyleniyor