Normal de olmasi gereken nedir

minyon25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
452
304
103
36
Merhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler

Bir gecede mi 2kere? Böyleyse belki çok olabilir. Ama ilişkinin haftada kaç kere olduğu tamamen eşleri bağlayan bir şey. Haftada 2 kere bence alt sınırdır :KK48: bence mutluysanız sorun yok.

Bir gecede mi 2kere? Böyleyse belki çok olabilir. Ama ilişkinin haftada kaç kere olduğu tamamen eşleri bağlayan bir şey. Haftada 2 kere bence alt sınırdır :KK48: bence mutluysanız sorun yok.
Evet gece de 2 mutluyum ama çoğu arkadaşlarım 1 nadiren 2 mis

Mutluysan neyini dert ediyorsun? Yaşa gitsin. Maşallah ne güzel uyumluymuşsunuz. ;)

Ben 22 eşim 28 yaşında

Bizim daha nadir oluyor ve ben bu durumdan memnun değilim
Sende aynı keyifi alıyorsan bence iyi. Normal
Eşinle bu tempoyu nasıl yakaladınız ki
Birbirini seven insanlarda genel olarak bu durum daha fazla olur demişti bir psikolog
Bizimki çok az olduğu için sıkıntılarımızda çok var.

Çevrendekiler de az yapıyor

Haftada bir alt sınır....
Yasa göre farklılık gösterse de böyle diyor evlilik terapistleri

Eşime kalsa her gün hatta 2-3 :olamaz: bebeden dolayı canım almıyor oyüzden günaşırı. Aslında her ilişkiden sonra niye hergün yapmıyorum ki diyorum, yarın olunca yine unutuyorum lafımı :D

kıskandım biz daha 2.5 senelik evliyiz ama böyle sevişemiyoruz diye

gidiyorum ben :KK61:

Merhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Bu işin standartı yok herkesin kendi düzeni var. Ayrıca bence özel hayatınızı arkadaşlarınızla konuşmayın

Back
X