Normal de olmasi gereken nedir

Evet yaş olarak iyiymiş çocuğunuz artık. Bir çok şey etkiliyor aslında. Yorgunluk, bebeğin aniden uyanacak korkusu, hamile kalma korkusu, bide eşim sinir olduğum bişey yapar beni kızdırırsa o zaman bile soğuyorum. Yapmadıkça da soğuyor insan onu fark ettim
Allaha şükür öyle sorun yaşamadık kiz küçükken yarıda kalma korkusu hep bizde de olur du uyumasini beklerken biz uyur kalırdık

Merhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler

Biz hamilelikten once haftada 1 yapiyorduk. Şimdi eşim daha cok istiyor yasak diyemidir nedir tatli geliyor. Ideali yok bence iki kisi ne zaman istiyorsa o zaman yapilmali. Ama sizin de istemeniz onemli sadece esinizin istemesiyle olmaz diye dusunuyorum..

Allaha şükür öyle sorun yaşamadık kiz küçükken yarıda kalma korkusu hep bizde de olur du uyumasini beklerken biz uyur kalırdık
Aynen öyle oluyor :) istekliyken hevesim kaçıyor bir anda o uyanacak gibi olunca. Sonra da amaan kim yıkancak bu saatte hadi yatıp uyuyalım diyoruz. Ama eşim çok belli etmese de şikayetçi bu durumdan ://

Genelde 1ve 2 üst üste 1 gün ara ile dalan genel olarak çiftlerin galiba şikayetçi de değilim ama merak ettim dazla veya az mi diye
Aynen öyle oluyor :) istekliyken hevesim kaçıyor bir anda o uyanacak gibi olunca. Sonra da amaan kim yıkancak bu saatte hadi yatıp uyuyalım diyoruz. Ama eşim çok belli etmese de şikayetçi bu durumdan ://
[/QUOTE
Aha her erkek öyle sanirim

Biz hamilelikten once haftada 1 yapiyorduk. Şimdi eşim daha cok istiyor yasak diyemidir nedir tatli geliyor. Ideali yok bence iki kisi ne zaman istiyorsa o zaman yapilmali. Ama sizin de istemeniz onemli sadece esinizin istemesiyle olmaz diye dusunuyorum..
Şikayetçi degilim cnm 1 yapan var üst üste durmadan 4 5 yapan duydum o yuzden sormak istedim formda öyle bi paylasimi

Bence de düzenli olduğu zaman 2 en dazla 3 de biyiyor
Şimdi şöyle deyim erkeklerin ortası yok ya isteksiz oluyorlar ya aşırı istekli biz burda normal olanı söyleyemeyiz aynı şey kadınlar içinde geçerli kadınların da isteksiz olanı var onlar için hafta da iki fazla bile gelir mesela burda eşleri ayda bir isteyenler var onlar için hafta da bir iki iyidir ama her gün ilişki yaşayanlar için az gelir

Şimdi şöyle deyim erkeklerin ortası yok ya isteksiz oluyorlar ya aşırı istekli biz burda normal olanı söyleyemeyiz aynı şey kadınlar içinde geçerli kadınların da isteksiz olanı var onlar için hafta da iki fazla bile gelir mesela burda eşleri ayda bir isteyenler var onlar için hafta da bir iki iyidir ama her gün ilişki yaşayanlar için az gelir
Haklısın cnm ben 8 yıllık evliyim ortalama bizim iyi o zaman şikayetçi degilim hafta da bi falan olsa daha kotu

Merhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Normali diye bir şey yok, eşlerin yaşları, libidoları, birbirini sevip istemeleri, çalışma şartları, psikolojileri vs vs etkili, daha çok uzatabiliriz etken maddeleri,
8 yıllık evli olmanıza rağmen çok çok iyi bir cinsel hayatınız var, maşaallah diyelim,
Peki her birliktelikte orgazm oluyormusunuz?

Normali diye bir şey yok, eşlerin yaşları, libidoları, birbirini sevip istemeleri, çalışma şartları, psikolojileri vs vs etkili, daha çok uzatabiliriz etken maddeleri,
8 yıllık evli olmanıza rağmen çok çok iyi bir cinsel hayatınız var, maşaallah diyelim,
Peki her birliktelikte orgazm oluyormusunuz?
Evet ama ben daha erken oluyorum

süresi uzunsa önce olmanız normal, hatta eşiniz bir kere orgazm olana kadar siz 2-3 bile olabilirsiniz,
Hm ya cok da acik solemek istemiyorum ama kısaca şöyle diyeyim ortalama 1. Si 20.25 dk ya ben 10 dk gibi zaman geçiyor veya ortalarda üste olduğum zman çabuk geliyorum

Hm ya cok da acik solemek istemiyorum ama kısaca şöyle diyeyim ortalama 1. Si 20.25 dk ya ben 10 dk gibi zaman geçiyor veya ortalarda üste olduğum zman çabuk geliyorum
20-25 dk sürdürebilen erkekte azdır, maksimum 10-15 dk sürer, araştırmalarda öyle okumuştum,
Bu durumda önce gelmeniz normal, ön sevişme oluyor mu

Siz kac yıllık evlisiniz
12 yıllık evliyiz, ama bizim cinsel ilişki sıklığımız hiç bir zaman iyi olmadı, eşimin ve benim çalışıyor olmamız,eşimin vardiyalı çalışması gibi sebeplerle sadece hafta sonları oluyordu, şimdilerde daha sık olmaya başladı gibi ama bu seferde eşimde hantallık var, ben yanaşınca oluyor, o hafta sonları olsun istiyor

3 yapan arkadasim da var ben de onlara sasirmistim

Back
X