Normal de olmasi gereken nedir

Merhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Bazem hemen hemen haftada hergun bazen 2 güne bir bazense haftada bir yani bu değişen bisey o anki hevesije bağlı ben istersem eşim yok demez o isterse ben yok demem

çoğu çift haftada 1-2 yapıyor, internetten araştırınca istatistikler onu gösteriyor,çevremde duyduğumda öyle ama nadiren sizin gibi her gün veya gün aşırı ilişkiye giren var, eşinizin kıymetini bilin, eşiniz akrep burcu mu?
Evet 7 kasım akrep burclarinn iliskiye düşkün olurmuş duydum

bir seni bir beni vurmuş demek

geçen diyorum çimento siparişi verdim yarın kargoom gelir dedim :KK12:
ne çimentosu dedi
ee ne yapılım bari taş döşeyim diye düşündüm dedim :KK45::KK70:
😃😃 bunun haftada şu kadar bu kadar diye standradi olmaz belki ama sure uzayinca insani bi sinir basmiyo degil gercekten😄

Ilk yıllar haftada 5ti. Ama biz günde 1 yapıyorduk, arka arkaya yaptığımız zamanlar onun iş gezisine bir iki hafta çıktığı ve döndüğü gecelerdi. Nadiren yani.
Şimdi haftada 3. Bebeğimiz var. Bazen yetmiyor ikimize de. Ama çocuk olunca rutin aksamıyor değil. Şartlara göre değişkenlik gösteriyor bu durum.

Ilk yıllar haftada 5ti. Ama biz günde 1 yapıyorduk, arka arkaya yaptığımız zamanlar onun iş gezisine bir iki hafta çıktığı ve döndüğü gecelerdi. Nadiren yani.
Şimdi haftada 3. Bebeğimiz var. Bazen yetmiyor ikimize de. Ama çocuk olunca rutin aksamıyor değil. Şartlara göre değişkenlik gösteriyor bu durum.
Genelde 1ve 2 üst üste 1 gün ara ile dalan genel olarak çiftlerin galiba şikayetçi de değilim ama merak ettim dazla veya az mi diye

Ben 3buçuk yıllık evliyim 10 aylık bebeğim var. Bebekten önce daha iyiydi cinsel hayatımız. Bebekten sonra bayaa azaldı. Hatta ramazanın da girmesiyle bu aralar yerlerde. Ben de böyle bir konu açmayı düşünmüştüm burda. Çok da isteksizim napıcam bilmiyorum. Uyumu yakaladıysanız ve bundan mutluysanız sayıya takılmayın kimseye de bakmayın valla çok iyi

Ben 3buçuk yıllık evliyim 10 aylık bebeğim var. Bebekten önce daha iyiydi cinsel hayatımız. Bebekten sonra bayaa azaldı. Hatta ramazanın da girmesiyle bu aralar yerlerde. Ben de böyle bir konu açmayı düşünmüştüm burda. Çok da isteksizim napıcam bilmiyorum. Uyumu yakaladıysanız ve bundan mutluysanız sayıya takılmayın kimseye de bakmayın valla çok iyi
Şikayetçi degilim cnm saol ramazan da bizim de az eşim vardiyali çalışıyor gunduzleride zamanımız oluyor du ama ben niyetligim olmuyor 6 yasinda kızım biz o konuda rahatız

Şikayetçi degilim cnm saol ramazan da bizim de az eşim vardiyali çalışıyor gunduzleride zamanımız oluyor du ama ben niyetligim olmuyor 6 yasinda kızım biz o konuda rahatız
Evet yaş olarak iyiymiş çocuğunuz artık. Bir çok şey etkiliyor aslında. Yorgunluk, bebeğin aniden uyanacak korkusu, hamile kalma korkusu, bide eşim sinir olduğum bişey yapar beni kızdırırsa o zaman bile soğuyorum. Yapmadıkça da soğuyor insan onu fark ettim

Back
X