- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
gecede 2-3 yapan çiftler çok az bence, siz şanslı kişilerdensiniz, tabi eşinizi seviyorsanız ve libidonuz yüksekse3 yapan arkadasim da var ben de onlara sasirmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecede 2-3 yapan çiftler çok az bence, siz şanslı kişilerdensiniz, tabi eşinizi seviyorsanız ve libidonuz yüksekse3 yapan arkadasim da var ben de onlara sasirmistim
benim eşim de güvenlik görevlisi , yeni evlendiğimiz yıllar sürekli gece çalışıyordu ve 12 saat, ben işten geliyordum o işe gidiyordu, yolda karşılaşıyorduk eşimi otobüs durağına kadar yolluyordum gidene kadar arkasından bakıyordum hafta içi tek gördüğüm o kadardı, sadece hafta sonu oluyordu ve ikimizin de acemi olmamız ve 1 hafta olmaması dolayısıyla kısa sürüyordu,Benim esim güvenlik görevlisi vardiyali çalışıyor akşam olmazsa gündüz oluyor evde
12 saat çalışıp 24 saat evde mi?Benim esim de 12 saat öğlen 12 de çıkacak kac yıllık evlisin
Sürekli sürekli sürekli çünkü...
Siz ne kadar zamanda bi kac yapiyonuzSürekli sürekli sürekli çünkü...
biz eşimle krizden önce her gün yapardık her yapışımızda da en az 2 defa yapardık bazı yorgun olmadığı günler 5'i, 6'yı zorlar da ben istemem durdururum darılır bana nerdeyse. ama krizden beri her şey kötü gittiği için eskisi gibi değil cinsel hayatımız. keyfi yerinde olmadığı için 2 günde bir, 3 günde birlere düştü. gün sayısı azaldı ama bu sefer yaptık mı en az 3 defa yapıyoruz. yazın ben sıcaktan bunaldığım için o kadar istemiyorum o yüzden tartışıyoruz da bazen. benim de libidom yüksek eşim gibi ama yaz sıcağında yapmaktan nefret ediyorum.
Yo biz ortalama bi gün arayla veya 2gun arayla iki yapıyoruzBir günde 5-6 mı? Yok artık
Sana demedim yaYo biz ortalama bi gün arayla veya 2gun arayla iki yapıyoruz
Özür konu yu ben acmistimozurSana demedim ya![]()
EvetBir gecede mi 2kere? Böyleyse belki çok olabilir. Ama ilişkinin haftada kaç kere olduğu tamamen eşleri bağlayan bir şey. Haftada 2 kere bence alt sınırdırbence mutluysanız sorun yok.
Oruç tutarken gündüzleri yapıyoruz derken?Ramazan da gündüzleri yapma imkanı olmuyor bizimde ben özel günler hariç oruç tutuyorum eşim vardiyali çalışıyor geçeci olursa gündüzleri yapiyotuz
Iyi okuOruç tutarken gündüzleri yapıyoruz derken?
Kız sen ne yiyorsun ne içiyorsun nerden bu isteğin kaynağıAy o çevrendekiler gibi olsam isyan ederim
Haftada 2 ne
Vajinamin kovugunu doldurmaz![]()
Sayılar çok iyi keşke bizde öyle olabilsekbiz eşimle krizden önce her gün yapardık her yapışımızda da en az 2 defa yapardık bazı yorgun olmadığı günler 5'i, 6'yı zorlar da ben istemem durdururum darılır bana nerdeyse. ama krizden beri her şey kötü gittiği için eskisi gibi değil cinsel hayatımız. keyfi yerinde olmadığı için 2 günde bir, 3 günde birlere düştü. gün sayısı azaldı ama bu sefer yaptık mı en az 3 defa yapıyoruz. yazın ben sıcaktan bunaldığım için o kadar istemiyorum o yüzden tartışıyoruz da bazen. benim de libidom yüksek eşim gibi ama yaz sıcağında yapmaktan nefret ediyorum.