Normal değilmişim!!

Ne manada dedi?
Biraz anlatsanız ona göre yorum yapalım.
Şöyle ki bir süre önce ayrılmıştık. Sonrasında tekrar bir muhabbet etme süreci başladı. Ama tam anlamıyla sevgili manasında değil. Geçenlerde geçmişteki yaptığı sorumsuzlukların somut örneklerini attım ona. Yani mesajlarımızı attım. Sonrasında bana normal olmadığımı söyledi. Bir olaya takılı kalıyormuşum. Evet değilim, haklısın dedim. Kendimi hakaret etmemek için zor tuttum. Ve hâlâ zor tutuyorum.

İşine öyle gelmiş, gerçekleri göstermen hoşuna gitmemiş. Normal olmayan o belli ki

Bundan bir cacık olmaz gerçekler zoruna mı gitmiş.
Denenmişi deneme boşuna zaman kaybı düzgün olsaydı başta kopmazdınız.

Geçmişte olan şeyleri unutamadıysanız devam etmenin anlamı ne ? Bence bu ilişkide kimse normal değil

Söyleyene göre değişir. Çok yakın, bir dostum söylese neden ki diye sorarım ama kıymeti olmayan biri söylese doğrudur der geçer

Söyleyene göre değişir. Çok yakın, bir dostum söylese neden ki diye sorarım ama kıymeti olmayan biri söylese doğrudur der geçerim
Artık hiç kıymeti olmayan birisi. "Git Allah aşkına" falan dedi normal olan kendisiymis güya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…