- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Bacaklarını kaldırdığın yattığın sedye alt tarafın tamamen açılıyor bacakların açık havada canım.Kizlar cahilligime verin catala cikma nedir?
Ilk hamileligim merak ettim ?
Sagol canimBacaklarını kaldırdığın yattığın sedye alt tarafın tamamen açılıyor bacakların açık havada canım.
Kızlar ağzınıza sağlık, duygularıma gerçekten tercüman oldunuz. Çok teşekkür ediyorum :)
Kesinlikle katılıyorum. Benim annem çok zorlu bi normal doğum yaptığı için sonrasında da çok çektiği için kesinlikle normal yapmamı istemiyor en başından beri. Hep tembihliyor haha :) dikişleri çok fazla olduğu için tuvaletini yapamamış, yanma yapıyormuş. Oturamıyormuş dikişleri geriliyomş. Hatta bikaç tanesi patlamış, ama annem tekrar o acıyı istemediğinden diktirmemiş kendi kaynamış tabi nasıl kaynadıysa. Ve kesinlikle vajina tamamen eski haline dönmüyormuş. Bolarıyormuş. Ay en çok kullanılan yer ya off çok kötü.Ne demek canım. Şu süreçte anne yeteri kadar tedirgin hele ilk doğumsa.. Bahsedildiği gibi 10 yıl ağrıymış falan yok yani. 7 yıl oldu sezaryen olalı Temmuzda bir kez daha sezaryen olacağım. Ağrım da yok sızım da. Arada dikiş yerlerim kaşınır tatlı tatlı o kadar. O da malum bayansal tüylenme sebeplerinden dolayıEltim 13 ay arayla doğurdu sezaryen ile hiç sanki normal doğurmuş gibi. Zaten spinal olursa uyuşukluk geçtiği gibi ayağa kaldırıp yürütüyorlar. Günlerce aylarca yatıp başkasına muhtaç kalmıyorsun. Ki normal doğum da dikişli olabiliyor ablamın öyleydi. Yani hangisi anne ve bebek için sağlıklıysa öyle olsun..
Kesinlikle katılıyorum. Benim annem çok zorlu bi normal doğum yaptığı için sonrasında da çok çektiği için kesinlikle normal yapmamı istemiyor en başından beri. Hep tembihliyor haha :) dikişleri çok fazla olduğu için tuvaletini yapamamış, yanma yapıyormuş. Oturamıyormuş dikişleri geriliyomş. Hatta bikaç tanesi patlamış, ama annem tekrar o acıyı istemediğinden diktirmemiş kendi kaynamış tabi nasıl kaynadıysa. Ve kesinlikle vajina tamamen eski haline dönmüyormuş. Bolarıyormuş. Ay en çok kullanılan yer ya off çok kötü.
İşte bende böyle şeyler yaşamak istemiyorum. Bunları yaşayacağımız kesin değil ama yüksek olasılık maalesef.Ya ablamın da işte doğumdan sonra tekrar açılıp tekrar dikiş atıldı. Doktora sezaryen olsun dedikleri halde kabul etmedi ama çok çekti. 2. Sezaryen oldu ne rahatmış dedi. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Bu ara pskolojim bira alt üst zeliş kendimi kotu hissediyorum mutsuzumAyy ona ne ki doğuracak olan sensin bu senin düşüncen senin fikrin senin bedenin. Ne olacak yani normal doğurmazsan anne olmucak mısın? Benim kayınvalidem öyle dedi normal doğum yapmayan anne değilmiş. Şaka gibi. Ben o yüzden hiç konusunu dahi açtırmıyorm doğum açıyor ben nasip neyse o diyorm kapatıyorm. Sezeryan olursam da kimseye ağıznı açtırmam bu benim tercihim.
Bende tam aksine günü saati herşeyi belli olsun istiyorm :) ya gece olurda eşim gececi olurda yanımda olamazsa diye korkuyorm. En iyisi sezeryan galiba :)
Hobaaaa eşiniz neden böyle davranıyorKozlar bu iki haftadir bende bir mutsuzluk gerginlik var kendimi iyi hissetmiyordum herşeye çok takiliyorum içime atiyorum.iki haftadir esimlede uzagiz o çok yoğun calisiyor ben ilgisizliğinden skyet ediyorum.ona birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyorum.sürekli farkli şeylere takiliyorum benden uzaklastigini bana eskisi gibi olmagigini felan düşünüyorum. Hep iste geceler 10-11 gibi geliyor sabahlar 5-6 gibi gidiyor paylastigimiz hic bir an yok kendimi çok yanliz hissediyorum. Evde tabiki kavga cikarmiyorum sesim bile cikmiyor ama bu durumdan hic hoşnut değilim. Asabi davraniyor gözünün üzerinde kasin var desem yanlis anliyor.sohbet etmek için naptin bugün nazil geçti felan diyorum sanki onu sorguya cekiyormusum gibi algiliyor. Birşeyler sakliyor gibi hissediyorum konusamiyorumda sonu kavaga gidiyor iki hafta önce konusmayi demedim bir hafta kus kaldi benimle napacagim bilmiyorum.
Canım az çok konuştuk seninle daha hamile kalmadan bile eşin böyleydi çok iyi hatırlıyorum senin eşin çok zor bi insan gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama en kötüsünü düşünme. Benim eşimde bu hafta ve haftaya çok yoğun çalışacak bu hafta gececi gece 12 de gidiyor gündüz 12 de geliyor bütün gün uyuyor. O kadar sıkılıyorm ki bütün gün sessiz sessiz evde oturuyorum. Uyandığında uyku sersemi oluyor zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bile. Ama aksi davranmıyor Allahtan.Kozlar bu iki haftadir bende bir mutsuzluk gerginlik var kendimi iyi hissetmiyordum herşeye çok takiliyorum içime atiyorum.iki haftadir esimlede uzagiz o çok yoğun calisiyor ben ilgisizliğinden skyet ediyorum.ona birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyorum.sürekli farkli şeylere takiliyorum benden uzaklastigini bana eskisi gibi olmagigini felan düşünüyorum. Hep iste geceler 10-11 gibi geliyor sabahlar 5-6 gibi gidiyor paylastigimiz hic bir an yok kendimi çok yanliz hissediyorum. Evde tabiki kavga cikarmiyorum sesim bile cikmiyor ama bu durumdan hic hoşnut değilim. Asabi davraniyor gözünün üzerinde kasin var desem yanlis anliyor.sohbet etmek için naptin bugün nazil geçti felan diyorum sanki onu sorguya cekiyormusum gibi algiliyor. Birşeyler sakliyor gibi hissediyorum konusamiyorumda sonu kavaga gidiyor iki hafta önce konusmayi demedim bir hafta kus kaldi benimle napacagim bilmiyorum.
İnş.canim inş.gecerCanım az çok konuştuk seninle daha hamile kalmadan bile eşin böyleydi çok iyi hatırlıyorum senin eşin çok zor bi insan gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama en kötüsünü düşünme. Benim eşimde bu hafta ve haftaya çok yoğun çalışacak bu hafta gececi gece 12 de gidiyor gündüz 12 de geliyor bütün gün uyuyor. O kadar sıkılıyorm ki bütün gün sessiz sessiz evde oturuyorum. Uyandığında uyku sersemi oluyor zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bile. Ama aksi davranmıyor Allahtan.
Aynı hisleri paylaşıyoruz ama sabret kuzum geçecek bunlar az kaldı :)
İki hafta önce tartistik yine garip tavirlarindan dolayi aslinda tatisacak bisy yoktu sadece beni neden hic aramiyorsun dedim diye ipler koptu bir hafta konusmadi benimle hep ben alttan alir konuşursun bu sefer bende kirilmistim konusmadim sonra bi şekilde kendiliğinden konuşmaya başladık ama en ufak şeyi unutmuyor benim için için sorun olmayan şeyleri kafasina o kadar takiyor ki halsizlik yapmakta istemiyorum gerçekten çok yoğun calisiyor üzülüyorum ama eve geliyor soğuk davraniyor bende istiyorum ki ben üzerine düşmeden kendi benimle ilgilensinler onu da yapmiyor.konuşmaya calisiyorum kavgaya götürüyor yanlizim burada kimsem yok çok bunaliyorum.sürekli bana benimle olmayacagini dile getirip duruyor.Hobaaaa eşiniz neden böyle davranıyor
Anlamadım. Halbuki en heyecanlı en güzel duygusal zamanlar bunlar. Hiç bir yorgunluk anlayışsız ve ilgisiz olmaya kılıf değil üzgünüm. Benimde eşim gece ikide gelir hatta bazen daha geç ama sarılır sıkıca bi öper ensemden bilirim yüreği bizde. Siz acaba farkında olmadan hormonlar felan adamı kırıp incittinizmi. Malum fazla hassas ve kırılgan oluyoruz ve eşleri hırpalıyoruz bu dönemler
Bende tam naptın diyecektim.. Tanrım kolaylık versinHerkes her ikisiyle ilgili de iyi kötü birşey söyleyecektir eksileri ve artıları var yani her ikisininde sizin burda yapmanız gereken tek şey sakin olmak ve bu işi sadece sizin yapmadığınızı bilmek. Yani herkes doğuruyor bi şekilde o bebe çıkıyor ordan o yüzden moralinizi bozmayın. Bende birazdan işte suni sanci almaya gidicem
Bende tam naptın diyecektim.. Tanrım kolaylık versin
Hahahhaa azimli kadınHâlâ doguramayanlardanimama bugün bu bebe ya çıkacak ya çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?