Normal doğum korkusu :(

Ne düşünürsen onu yaşarsın diyeceğim ama doğum olayları çok değişken. Fakat şunu biliyorum, her kadın bu olayı abartmayı seviyor. En zor doğum onunki, en zorlu sınavı o geçmiş, bağır çağır en iyi doğuran o falan filan.

Ben de öyle bir yaydım ki, alttan muayene etsinler diye can atıyorum ama yapan yok Biri dürtsün doğumu başlatsın istiyorum. Doğurak da kurtulak kafasındayım. Şöyle akşamına sancım geldin, sıklığını sayayım, 10 dakikada bir olsun, düşeyim hastane yollarına... bir insan dünyaya getireceksin ne kadar güzel bir şey, korkma ki bebeğin de rahat olsun çıkmak için can atsın vakti geldiğinde.

Şuan bu durumu iş gerginligine veriyorum hem çok yoğun calisiyor hem de isle alakali problemler var alttan aliyorum görmezden geliyorum herşeyi.ama o hic hatasini farketmiyor hep ben yapiyormusum hep ben huzursuzluk yaratiyormusum gibi davraniyor evde kavga cikacak diye agzimi acmiyorum. Çok skldim inan bazen o kadar uzaklaşmak istiyorum ki evden. Hep hatalari bana yüklüyor

Gerçekten işe yaradımı

Gerçekten işe yaradımı
Normal doğumu çok istiyordum fakat birden korku saldı içimi.. Bir gece yarısı denk geldim video'ya.. Sonra banu hanımın tüm videolarını izledim.. doğum, sezeryan, spinal, epidural.. ne varsa anlatıyor.. hatta Doğum sonrası korunma hakkında faydalı videoları var.. 3 saatlik doğum ve doğum korkusu ile ilgili video yu izleyince içim ferahladı.. bu yüzden önerdim sizde işe yarar mı bilemiyorum.. 3 saatinizi ayırıp karar verin :)

Gaza getirecek şeylere ihtiyacım var mutlaka izleyeceğim teşekkürler:)

Gaza getirecek şeylere ihtiyacım var mutlaka izleyeceğim teşekkürler:)
valla ben gaza geldim kadının tüm videolarını izledim ama sonrasında hiç okumuyorum.. kötü olan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.. bu çocuklar bir şekilde burdan çıkacak allah yardımcımız olsun :)

Bende pozitif Doğum hikayeleri okuyarak motive oluyorum inşaallah en kolay şekilde alırız kucağımıza göz bebeklerimizi :)

Sezeryan ile doğum yaptım ve sanki normal doğum yapmış gibi hemen ertesi gün ayaklandım. Bence normal doğumun da sezeryanın da kişiden kişiye değişiyor etkileri, tamamen vücut meselesi, direnç meselesi. Bana da sezeryanı çok kötü anlatmışlardı fakat ben anlatılanların hiçbirini yaşamadım. Gayet memnun kaldım. He normal doğum çok istedim ama nasip olmadı bunu da belirteyim.
***Sözün özü, kimsenin dediğini dikkate almayın herkesin yaşadığı ve hissettiği şeyler farklıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…