normal doğum sonrası dikişlerin atması

yesil_sis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
2.439
193
103
Diğer
arkadaşlar 12 gün önce normal doğum yaptım, 4 dikişim vardı.. doktora dikişlerin kontrolüne gittiğimde dikişlerin açıldığını söyledi.. bende öncesinde hissetmiştim zaten duruşundan.. tekrar dikmedi.. krem verdi kullanmam için.. böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?? bir tek kremle tekrar kaynarmı??? yoksa dikişmi atılması gerekirdi????

Bende yasadım arkadasım dikişim açıldı kremle gecti biraz uzun zaman aldı ama korkma kaynadı...ilk günler o uyuşukluk ve heyecanla hissetmiyor dikkat etmiyo insan yani bende öle oldu ama sen düzenli pansumanını yapmaya devam et

Bende yasadım arkadasım dikişim açıldı kremle gecti biraz uzun zaman aldı ama korkma kaynadı...ilk günler o uyuşukluk ve heyecanla hissetmiyor dikkat etmiyo insan yani bende öle oldu ama sen düzenli pansumanını yapmaya devam et
Moral oldu canım çok sağol peki iyileşmesi aşağı yukarı ne kadar sürdü

On güne kalmadan kapandı sadece üstü hanı bıçak kesiği olurya öyleydi oranın kapanmasında iki haftayı buldu
Buarada benim dikişimin ilki ertesi gün açıldı onu hıssetmıstım zaten dıgerı bı kaç gün sonra açıldı ben pansumanı yaparken içim tuhaf oluyordu çünkü afadersiniz parmağımı soksam girerdi öle açıktı,hatta doktora kızmıştım tekrar dıkse ne olurdu dıye ama olmuyormuş öle,kremde günde bir kezdi ben sbh aksam sürmüştüm korkmuştum hep öle kalacak diye ama zaman alsada izi bile kalmıyo için rahat olsun

On güne kalmadan kapandı sadece üstü hanı bıçak kesiği olurya öyleydi oranın kapanmasında iki haftayı buldu
Buarada benim dikişimin ilki ertesi gün açıldı onu hıssetmıstım zaten dıgerı bı kaç gün sonra açıldı ben pansumanı yaparken içim tuhaf oluyordu çünkü afadersiniz parmağımı soksam girerdi öle açıktı,hatta doktora kızmıştım tekrar dıkse ne olurdu dıye ama olmuyormuş öle,kremde günde bir kezdi ben sbh aksam sürmüştüm korkmuştum hep öle kalacak diye ama zaman alsada izi bile kalmıyo için rahat olsun
Ay çok sevindim kapanmaz diye bir iki mesaj almıştım. Benimkide toparlamaya başladı. Zaman alsada sorun değil. Yeterki düzelsin. Bende sabah akşam batikon sürüp üzerine fito sürüyorum. Çok sağol cevabın için

Back
X