Normal doğum ve sonrası bem bur anneyim.ama bir kadın değilim ne olur akıl verin

Aynıyım ıste bende istek var di hep son ana kada cinselliğe devam ettik hatta kocasını zaman zaman hadi yapmıyor muyuz ya diye zorlayan bir kadındım . Diyirdum ki doğurunca rahat rahat yapicam ditordum ki cinsellik kalmadı şimdi eşimde uzaklaşacak psikolojik olarakda hassasım yani gunlerim kotu geçiyor rabbim başka dert vermesin. Ama şuan başka doktora bile gidemiyorum kabul etmiyor doğumu yapan doktor birşey demiyor ne yapıyım ben bilemiyorum

Sakin ol,duzeliceksin. Ama 3ay sence de kisa bi sure degil mi. Tabiki de aksakliklar olucak dogumdan sonra. Empati yapiyorum cidden kotu olur hic bisey hissetmemek. Ama bunun tedavisi var. Kassal bir seyse sonucta,germe uygulanabilir.. 6.ayi bekle duzelme olur belki birazcik. Kegeli de gun icinde cok cok yap :/

Peki dogumu yaptiran doktorun niye bisey demiyo.. illa ki bi cevabi vardir yani,sen soyleyince ne diyip de gecistiriyor mesela..

Peki dogumu yaptiran doktorun niye bisey demiyo.. illa ki bi cevabi vardir yani,sen soyleyince ne diyip de gecistiriyor mesela..
Normal diyor 3 ay sonra gel odrarbtorbam kaldıralım dedi vajinanın görüntüsü çok kötü oldu mesela 40 çıkınca bi kaldı öyle genede birşey demedi. Sevimlili sevimli rahatlatıp gönderiyor. Sarkma vat hicam dedim çünkü resmen ven görüyorum vajinadan çünkü orası açık o zaman dedi evet filan diye onu bile soylemeyecekti

Doğum yapan , size o dikişleri atan doktorunuzu şikayet edin.
Ve lütfen üzülmeyin, çaresiz değil derdiniz.

doğumunuz çok zor olmuş sizin, illa da normal olacak diye bu kadar zorlamak neden ki?
vakum olayı sıkıntılı, temizlik görevlisinin doğumda işi ne? nerede doğum yaptığınızı merak ettim açıkçası..

tekrar söylüyorum bence doğum yaptığınız doktoru bırakıp başka bir doktora gidin.. o doktoru da iyice bir araştırın..

Deniyorum canım doktorlar kabul etmiyor doğum yaptığınız doktora gidin diyorlar neden bilmiyorum ama bu şekil randevu alanya çalışıyorum sabahtan beri

Başka doktor kabul etmiyor sorunum normal.dogum sonrası sıkıntı olduğu için doğum yaptıran doktora gidin diyorlar böyle birşey olabilir mi
Gerçekten olamaz bunu söyleyen doktoru bimere şikayet et lütfen. Devlet hastanesine mi gittin yoksa özele mi devlette bunu söylüyorsa özele özelde demişse devlete git bakalım ne diyecekler

Bu kadar buyutmeyin dogumdan sonra 1 yil birlikte olamayanlar var, vajinismusu tekrarlayanlar var yani. Saglik olsun hallolur, evlilikte her sey cinsellik degil. Mukemmelliyetci olma. Sakin ol bence

Bizim kadinlarimiz da genel olarak anneyim artik psikolojisi cok yerlesmis tamam cocugu saglikli cok sukur zaten bunun icin cok mutludur kendiside ama ayriyetten bir kadin tabiki sorun edebilir boyle birseyi iliskiden haz almiyor ne esi ne kendisi ustelik idrar kacirma vs gibi problemleri var 3 ay olmus ve iliski icinde 3 ay erken falan da degil psikolojik olarak bir sorun olur isteksizlik ozaman baska ama fiziksel olarak sikintilar yasiyor siz doktorunuzu kesinlikle degistirin gittiginiz diger doktor kendi doktoruna git demis ama bu da cok sacma ne alaka hayatin boyunca o doktora mi gidicen devlete gidiyorsan hekim secme hakkin zaten var ama ozel bir yere gitmen daha iyi olur internetten doktorlara soru sorabilcegin siteler var onlarada danisabilirsin cozumu mutlaka vardir o konuda canini sikma baska kadinlarinda basina geliyordur bu tarz seyler en kisa zamamda cozersin umarim

Ne güzel kaldığınız yerden devam etmişsiniz. O annelik hüznü çok değişik bir şey. Lohusalik zaten aynı şey sanırım. Ama gerçekten hüzün yaşıyordum. Garip bir duygu geçti gitti çok şükür.

Dogumhnede calistim 2yil kadar ☺ vjina sarkmasi ameliyati oluyosun ilaclar felan agriyi az hissettiriyor en onemliside tekrar doum yapabiliyosun boyle bi konu icinuzulmeye hic degmz. Guzel bi doktra gitosana daha iyi cevaplr verecektir

Çok geçmiş olsun. Şu dogumu yapan doktor dışında muayene olamama olayını biraz detaylandirsaniz ordan yardımcı olalım. Randevu mu alamadınız yoksa muayene oldunuz ve doktor sıkıntılarını kendi doktorun ile mi çöz dedi. Aynı hastanedeler mi? Hangi sehirdesiniz?

Biraz daha toparlanir daha yeni. Ben ikinci dogumdan sonra cok fena oldum. Artik ameliyat dusunuyorum. Dunyanin sonu degil. Estetik olursun

Balık Burcu musunuz aynı durumu bende çok derin yaşadım

Dogumhnede calistim 2yil kadar ☺ vjina sarkmasi ameliyati oluyosun ilaclar felan agriyi az hissettiriyor en onemliside tekrar doum yapabiliyosun boyle bi konu icinuzulmeye hic degmz. Guzel bi doktra gitosana daha iyi cevaplr verecektir
Nasıl tekrar doğum yapabiliyorsun benim.bildigim vajina daraltma ameliyatından sonra tekrar doğum yaparsan tekrar genişleme oluyor ameliyat boşa gidiyor

Biraz daha toparlanir daha yeni. Ben ikinci dogumdan sonra cok fena oldum. Artik ameliyat dusunuyorum. Dunyanin sonu degil. Estetik olursun
Estetik olucam bu düzelecek gibi değil malesef kegel egzersizleri yapıyorum ama nafile bir de dikiş agrım da var hala orası uyuşuk mundesem bir garip gele ses olayı ameliyat olmadan cinsellik istemeyecek vaziyetteyim suan

Kime sorduysam bu derece başına gelen yok sarkması olanlara soruyorum ilişkide gevşeme filan hissetmediklerini söylüyorlar sulanma sıkıntısı yaşadıklarını söylüyorlar sadece. Benden sorma doğum yapanlar normal.hayatlaruna benden önce döndü elbet her bunye farklıdır ama 3 ay fazla değil mi 40 günün iki katı iki lohusalık geçirdim hala duzelemedim

minik bir oprasyonla düzelir diyoruz hala kendine zindan ediyorsun hayatı.
Canım ben uzun zamandır bu estetik olayını araştırıyorum ama oda iyi elde yapılmazsa sıkıntı bir sürü yöntemi var birkere hangisi iyi kötü bilemiyorum ankaraya gitmeyi düşünüyorum bu durumla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…