bende normal doğum yapanlardanım ilk başlarda hiç istememiştim doktorum hep sezaryana karşı çıktı herşeyin normal gidiyorken doğumunda normal olsun o güzel anı yaşa çok farklı mükemmel bir duygu dedi hep bana gerçekten dediği kadar varmış o anı hiç bir şeye değişmem
bende normal doğum yaptım 9 ay önce:)çok zor oldu suni sancı verildi herkes ben unutttum o acıyı felan yazmış bi ben unutamıyorum galiba:)
bende normal doğum yapanlardanım, 12 saat suni sancı çekmeme rağmen iyikide normal yapmışım diyorum. 2. ye bebeğim olsa yine normal yapmak isterim. :lepi:
bu arada dr lar genelde şu kordon dolanma meselesini bahane edip sezeryan diyorlar ama benim bebeişiminde 2 defa kordonu dolanmıştı boynuna, çok şükür bi sıkıntı olmadan doğdu... :Saruboceq:
evet canım özel hastanede olsa normal doğumda hersey annede bıtıyo butun acıyı ceken sen hemsıreler ılgılenıyolar acılman varmı yokmu dıye bakıyorlar dogum surecinde 10 kere bakmıslardır belkı benım doktorum dogumum suresınce 2 kere falan geldı baktı acılmama sonra hemşıreler cocugun kafası gorunmeye baslayınca aradı doktoru doktor geldı cocugun kafası cıkınca cektı aldı cocugu ve kesılen yerı dıktı normal dogumda doktorun ısı bukadarnormal doğum yapan anneler bu sorumu cevaplarmısınız.özel hastanede doktor doğuma başından sonuna kadar katılıyormu yoksa son anda mı giriyor.özel has.doğum yapan bir arkadaş sonradan girdiğini söyledi.önce ebe ve hemşireler ilgileniyormuş sizlerin de öylemi oldu.
normal doğum yapan anneler bu sorumu cevaplarmısınız.özel hastanede doktor doğuma başından sonuna kadar katılıyormu yoksa son anda mı giriyor.özel has.doğum yapan bir arkadaş sonradan girdiğini söyledi.önce ebe ve hemşireler ilgileniyormuş sizlerin de öylemi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?