Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

normal doğurdum suni sancı ve dikiş eşliğinde..ama evlat bambaşka ,herşeye değer..

bende normal doum yaptım 13 saat sancı suni sancı tabi 1,30 saatte doum sürdü vakumla geldi bebeğim ve komple kesi 1 saatte dikişler drumun yaşadığı enzor doumlardanmışım ama deeğer o anı görmek dünyalara bedel yine katlanırım hepsine evlatlarımız için 1 gün acı sancı çok değil bir kadının hayatında yaşayacağı en güsel tecrübe normal doğum diyorum ben

Arkadaşlar merhaba
Lütfen normal doğum yapanlar hangi hastane ve doktorla yaptıklarını da eklesinler, en azından fikir sahibi olmuş oluruz

Özel Ekol Hastanesi-Edirne Berna Ceylan Yalnız...bende normal doğum yaptım,15 saat sancı çektim ama rahattım taki suni sancıya kadar.çıldırdım resmen.çabuk etkiledi beni kestiler hemen zaten.bir baktık ki doğum başlamış.doğumhaneye girdim ve 5 dk kızım kucağımdaydı.Ve herşeyi unuttum.gene olsa gene normal doğum yaparım.o anı yaşamak ve ömür boyu hatırlamak çok özel.Allahıma hep dua etmiştim normal olsun diye.çok şükür kabul oldu ve minik meleğim ANNELER GÜNÜNDE kucağımaydı.en güzel hediyeyi verdi bize.:nazar::nazar:

Son düzenleme:
kartal umut hastanesi-dr şeyma araz. walla ben sezaryen yapcam die gitmiştim,dr 4 kilonun üzerinde olursa normali deneyip riske atmam seni demişti çünkü.suyum geldi hastaneye gittik.dr dedi ki 4 ün üzerinde ama normal yapabilirsin bence.eğer bu doğum hikayesi bende fobi olarak kalcaksa sezaryen yapın dedim,yok sen rahat ol ama ii ıkınman lazım,sana güweniyorum dedi.kötü olan suni sancı.resmen tawana vurup geri iniyosun,kendi sancın şeker gibi :)neyse saolsun doğum çok ii geçti.doğum bişekilde oluyo,ii de ıkınırsan tamamdır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Lütfen normal doğum yapanlar hangi hastane ve doktorla yaptıklarını da eklesinler, en azından fikir sahibi olmuş oluruz

ben yenibosna nisa hastanesinde doğum yaptım.dr asiye uzun du fakat mürvet hakyemez
nöbetçiydio yaptırdı doğumumu.hastaneyi çok beğeniyorum tavsiye ederim.ilgi alaka süper siz doğumdan çıkana kadar bir hemşire size eşlik ediyor.

bende normal doğum yapttım allaha şükür 2 saatte bitti gitti:) yine olsa yine doğrurum ama ilk 40 gün bakması çile:)))

39.haftamdaym.. Bende Poyraz'ımı normal doğurmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun..

merhabalr ben az önce üye oldum... ben de normal doğum yaptım suni sancıyla. benim günüm 1 hafta geçti doktorum riske atmayalım açıklığın 4 cm olmuş güzel muayene ettiriyosun çatın da müsait sen normal yapabilirsin dedi. ama beni bi yürüttü son hafta var ya yorul kalk devam et diyo kadın çok yürümen lazım hiç oturmamış bir hamile olarak ben dere tepe yürüdüm. doğuma girerken hiçbir belirti yoktu bende ne su gelmesi ne nişan... 9 da girdim lavman yapıldı o komik poposu açık elbiseyi giydim. daha sonra 10 da besleme ve suni ancı takıldı. ben yaşayacaklarımdan habersiz o seruma iskender atında ağzıma tat gelsin falan diyorum. ben doymam o beslemeyle:27:neyse sancı odasında olduk 5 kişi. inleyen inleyene.. ilk 2 saat güzel gitti adet sancısı gibi son 3 saati de tahmin edildiği gibi anam ağladı. neyse çıktım çatala bi ıkındım ikincide başı çıktı oğlumun zaten gerisi de rahatlıkla doğdu.. dikiş falan yapıldı. ebe üstümü geceliğimi giydirdi sapasağlam çıktım doğumhaneden yüzümde ne bi ağrı ne bi bıkkınlık gülüyorum ailem mutlu... allah herkese kolay doğum nasip etsin arkadaşlar şimdide 4 aylık hamileyim gene normal istiyorum allah nasip ederse

bende normal yaptım çok memnun kaldım.2. ye hamileyim yine normal istiyorum inşallah herşey yolunda gider.
bir sorun olmadan kendi isteğiyle sezeryan olanlarıda kusura bakmasınlar hiç hoş karşılayamıyorum

bende normal yaptım çok memnun kaldım.2. ye hamileyim yine normal istiyorum inşallah herşey yolunda gider.
bir sorun olmadan kendi isteğiyle sezeryan olanlarıda kusura bakmasınlar hiç hoş karşılayamıyorum

bende kendi isteğimle sezeryan olan annelerdenim!çok memnunum bi daha olsa bi daha sezeryan yaparım.
Bende normal doğum yapıpda bi kademe yükselmiş gibi tavır takınan insanları hiç hoş karşılamıyorum,kusura bakmasın bu tip insanlar!!!!

al bendende okadar canım.bende ilk oğlumu normal yaptım.şimdi hamileyim kısmetse buda normal olacak.yani bir sorun varsa sezaryen evet ama keyfi çok gereksiz.korkacak bişey yokki yani normal dogumda.

bende kendi isteğimle sezeryan olan annelerdenim!çok memnunum bi daha olsa bi daha sezeryan yaparım.
Bende normal doğum yapıpda bi kademe yükselmiş gibi tavır takınan insanları hiç hoş karşılamıyorum,kusura bakmasın bu tip insanlar!!!!

burda sizinle sezeryan ve normalin artılarını eksilerini tartışmayacağım..bilmiyorsan bir zahmet ararştırıver.

bebeği sıkıntıya sokmamak adına(!) sezeryan olduğunu söyleyenlerin o an sadece sancı çekmemek için kendini düşündükleri kanısındayım.Allah bzi normal doğuma uygun yaratmış yoksa kimse doğuramazdı ve o kadar zor olsa 2. ler 3. ler istenmezdi..
kimse tavır takınmıyor..sen öyle görmek istiyorsun..olması gereken bu zaten tavır takınacak bir durum yok adı üstü NORMAL

burda sizinle sezeryan ve normalin artılarını eksilerini tartışmayacağım..bilmiyorsan bir zahmet ararştırıver.

bebeği sıkıntıya sokmamak adına(!) sezeryan olduğunu söyleyenlerin o an sadece sancı çekmemek için kendini düşündükleri kanısındayım.Allah bzi normal doğuma uygun yaratmış yoksa kimse doğuramazdı ve o kadar zor olsa 2. ler 3. ler istenmezdi..
kimse tavır takınmıyor..sen öyle görmek istiyorsun..olması gereken bu zaten tavır takınacak bir durum yok adı üstü NORMAL

sezeryanın artılarını ve eksilerini bir çok insandan çok iyi bilirim!bende zaten bunu seninle tartışmayacağım..

Çok doğru bir karar vererek sezeryan oldum ..evet allah normale göre yaratmıs ama normal olsaydım belkide şuan hayatta olmayacaktım..Şans mıdır kader midir bilemem, ameliyat masasında milyonda bir olabilcek bir durumu yaşadıgım zaman doktorum "normal dogumda bu olsaydı seni kurtaramayabilirdik dedi!!!!..
Ağrı eşiğimin çok düşük olduguna doktorumla karar vererek sezeryan yaptım...Bebeği sıkıntıya sokmamak adına falan değil...bide tavırdan falan bahsetmişsin ne tavrı anlamadım???Eleştirmissin sezeryan yapanları,bende eleştirine eleştiriyle karşılık verdim,bu kadar..Neden agresifsin :))))))

agresif olan sen sin:52: direk mesajımı alıntılayıp saldıran sensin:34:
benim üstüme atmaya kalkma..:51:banada cevap verme hakkını doğurdun..senin yazdığın tarzda karşılık verdim sana

bundan bahsediyorum..sen daha ne yazdığını bilmiyorsun ki..
neyse arkadaşım başlıktanda anlaşıldığı gibi burası normal doğum yapan annelerin yeri...fazla uzatma istersen..
nasip bu ne olacağı bilinmez..belki aksilikler yaşar sezeryan olurum(Allah korusun)
ama dediğim gibi aksilik olursa kabulüm..
heryerde normal doğumu savunurum
ama çok çok zorlananı herşey kötüye gittiği halde normal yaptırdılarmıda kızıyorum,
aynı zamanda hmile olduğunu öğrenir öğrenmez ben sezeryan olcam diyenlerede..
Allaha hergün dua ediyorum inşallah bu doğumumda ilki gibi kolay zahmetsiz ve normal doğum olur diye

agresif olan sen sin:52: direk mesajımı alıntılayıp saldıran sensin:34:
benim üstüme atmaya kalkma..:51:banada cevap verme hakkını doğurdun..senin yazdığın tarzda karşılık verdim sana

Sen ilk önce bence kendi yazzdıgın tavıra bakma..Saldırmak mı???? oooo sen kopmussun epey yaa çok komiksin..Saldırmak falan çok çirkin sözler..
Neyse sen benim kalemimde değilsin pek..İlk önce eleştiriyorsan biraz eleştiriye açık ol bence!!!

Back
X