Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba
Lütfen normal doğum yapanlar hangi hastane ve doktorla yaptıklarını da eklesinler, en azından fikir sahibi olmuş oluruz
bende normal yaptım çok memnun kaldım.2. ye hamileyim yine normal istiyorum inşallah herşey yolunda gider.
bir sorun olmadan kendi isteğiyle sezeryan olanlarıda kusura bakmasınlar hiç hoş karşılayamıyorum
bende kendi isteğimle sezeryan olan annelerdenim!çok memnunum bi daha olsa bi daha sezeryan yaparım.
Bende normal doğum yapıpda bi kademe yükselmiş gibi tavır takınan insanları hiç hoş karşılamıyorum,kusura bakmasın bu tip insanlar!!!!
burda sizinle sezeryan ve normalin artılarını eksilerini tartışmayacağım..bilmiyorsan bir zahmet ararştırıver.
bebeği sıkıntıya sokmamak adına(!) sezeryan olduğunu söyleyenlerin o an sadece sancı çekmemek için kendini düşündükleri kanısındayım.Allah bzi normal doğuma uygun yaratmış yoksa kimse doğuramazdı ve o kadar zor olsa 2. ler 3. ler istenmezdi..
kimse tavır takınmıyor..sen öyle görmek istiyorsun..olması gereken bu zaten tavır takınacak bir durum yok adı üstü NORMAL
bende kendi isteğimle sezeryan olan annelerdenim!çok memnunum bi daha olsa bi daha sezeryan yaparım.
Bende normal doğum yapıpda bi kademe yükselmiş gibi tavır takınan insanları hiç hoş karşılamıyorum,kusura bakmasın bu tip insanlar!!!!
agresif olan sen sindirek mesajımı alıntılayıp saldıran sensin
benim üstüme atmaya kalkma..banada cevap verme hakkını doğurdun..senin yazdığın tarzda karşılık verdim sana